MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about 112 Meerlanden

oktober 16, 2017

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval......

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval.

In het water ter hoogte van de Klaas van Reeuwijkstraat vonden buurtbewoners namelijk een scooter. Omdat het niet duidelijk was of het om een ongeval ging, werd direct flink opgeschaald.

Toen de scooter op het droge was getrokken werd aan de hand van het kenteken al snel duidelijk dat de scooter een dag eerder was gestolen was.

oktober 11, 2017

Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland........

BEINSDORP - Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland. De bestuurster kon met hulp van de andere bestuurder met een nat pak de wagen verlaten, zij liep geen letsel op en is door de ambulance thuis afgezet. Vermoedelijk is de vrouw ingehaald door een automobilist die tijdens het inhalen moest uitwijken voor een geparkeerde vrachtwagen waarbij hij de auto van het slachtoffer aantikte. Een speciale duikploeg werd opgeroepen om de auto in het water te lokaliseren en aan een kraanwagen te koppelen.

oktober 11, 2017

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg......

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg.

Daarbij is de motorrijdster zodanig gewond geraakt, dat ze, na eerste hulp in de ambulance, moest worden overgebracht naar een ziekenhuis.

De motorscooter was zwaar beschadigd en is opgehaald door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het eenzijdige ongeval bestaat nog geen duidelijkheid.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd........

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Een van hen was dermate onrustig en in de war door de klap dat begeleiding van een marechaussee in de ambulance raadzaam bleek.

Over de oorzaak van het ongeval kan nog niet veel gezegd worden. De verkeersongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse gekomen om de oorzaak te onderzoeken.

oktober 6, 2017

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201......

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201.

Door de klap van de aanrijding maakte de wagen van het slachtoffer een draai van 180 graden. Ambulance, brandweer en politie kwamen hulp bieden.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Een rijstrook van de N201 was geruime tijd afgesloten. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

september 27, 2017

Op de N201 Rijkerdreef is maandagochtend een automobilist van de weg geraakt en gelanceerd door de hoge rijbaanafscheiding. De personenwagen kwam achterstevoren tot stilstand op de rijbaan.......

Op de N201 Rijkerdreef is maandagochtend een automobilist van de weg geraakt en gelanceerd door de hoge rijbaanafscheiding. De personenwagen kwam achterstevoren tot stilstand op de rijbaan.

Een agent stabiliseerde het slachtoffer in afwachting van de ambulance. Na de nodige zorg in de ambulance, is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren in beide richtingen één rijstrook gesloten ter beveiliging van het ongeval en de hulpverleners. Het voertuig is door de bergingsdienst afgevoerd.

september 27, 2017

Een bedrijfsbusje is dinsdagmiddag in Schiphol-Rijk tegen een boom tot stilstand gekomen.....

SCHIPHOL-RIJK - Een bedrijfsbusje is dinsdagmiddag in Schiphol-Rijk tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder van het busje kwam met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde op de Fokkerweg ter hoogte van de
Koolhovenlaan, toen de bestuurder van het busje moest remmen voor de
verkeerslichten.
Bij zijn poging om het schuiven van de lading tegen te gaan, belandde de bestuurder met het busje in de berm, om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

Het busje is door de bergingsdienst rechtstreeks naar de sloop gebracht.

september 26, 2017

Bij een ongeluk op de N201 is maandagochtend een gewonde gevallen. Door het ongeluk is de Weg om de Noord richting Heemstede afgesloten.....

Bij een ongeluk op de N201 is maandagochtend een gewonde gevallen. Door het ongeluk is de Weg om de Noord richting Heemstede afgesloten.

De botsing vond plaats op de kruising met de Van Heuven Goedhartlaan. De politie deed uitgebreid onderzoek op de plek van het ongeluk, wat hinder voor het doorgaande verkeer opleverde.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 25, 2017

In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg......

NIEUW-VENNEP - In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 september is omstreeks 3 uur een auto van de weg geraakt op de kruising Hoofdweg met de Lisserweg.

De auto is door de reling heen geschoten en vervolgens in de Hoofdvaart terechtgekomen. Een duiker van de brandweer heeft na het ongeval in het water gezocht naar inzittenden, maar die zijn niet aangetroffen.

Volgens een omstander was de bestuurder weggezwommen. De politie heeft de locatie van de bestuurder achterhaald en hem meegenomen voor een ademanalyse. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

september 21, 2017

Een vrouw is woensdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Bosweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een vrouw is woensdag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Bosweg. De vrouw was met haar fiets ten val gekomen.

De traumahelikopter die met het Mobiel Medisch team hulp kwam verlenen, moest naast de Bosweg landen.

Na de nodige medische zorg ter plekke, is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de juiste toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 16, 2017

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.....

De schade aan bomen in Haarlemmermeer na de eerste herfststorm van dit jaar valt mee. Dat zegt Addy Monster, beleidsadviseur bij Beheer en Onderhoud, na een eerste inventarisatie.

Dat de schade beperkt is gebleven, komt doordat de storm minder krachtig en langdurig was dan op grond van de alarmerende berichten werd gevreesd. Bomen die wél het loodje legden, zijn niet op inwoners, passanten of huizen terecht gekomen.

Er waren meldingen van omgewaaide bomen en afgebroken takken uit onder meer Vijfhuizen, Hoofddorp, Badhoevedorp.

september 15, 2017

Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag bij Schiphol twee personen gewond geraakt.....

SCHIPHOL - Bij een botsing tussen een lijnbus en een personenwagen zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de Schipholweg ter hoogte van de kruising Zuidtangent. Beide bestuurders raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
Onder de buspassagiers vielen geen slachtoffers.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 15, 2017

Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.....

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg nabij de kruising met de Spoorlaan, is woensdag aan het einde van de middag een automobilist gewond geraakt.
Bij het ongeval waren drie wagens betrokken.

Het slachtoffer is na behandeling in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.
De twee andere bestuurders liepen geen letsel op en konden na het nodige papierwerk hun weg vervolgen.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

september 13, 2017

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer. Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen......

Hulpverleners zijn vandaag druk bezig met de vele stormmeldingen in Haarlemmermeer.
Er zijn bomen omgewaaid en takken vliegen op de wegen.

Op de Frankweg in Nieuw-Vennep is een zijgevel van een bedrijfspand gedeeltelijk losgeraakt en in de Hoofddorpse wijk Graan voor Visch is een en boom omgewaaid die de weg blokkeerde.

Op Schiphol zijn diverse vluchten geschrapt en zijn enkele start- en
landingsbanen gesloten.

september 7, 2017

Op de kruising Schipholweg (N232) met de afrit van de A9 bij Badhoevedorp heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden..........

Op de kruising Schipholweg (N232) met de afrit van de A9 bij Badhoevedorp heeft dinsdagavond een aanrijding plaatsgevonden. De inzittenden kwamen gelukkig met de schrik vrij, de voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Door het ongeval en de afhandeling was het kruispunt tijdelijk afgesloten wat voor enige hinder voor het overige verkeer zorgde.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl

augustus 29, 2017

Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.......
 

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met het Polarisavenue, toen twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen, waarbij één auto op zijn dak terecht kwam.

Hulpdiensten werden opgeroepen, maar beide inzittenden konden op eigen kracht hun auto verlaten.

Eén bestuurder is in de ambulance voor de zekerheid gecontroleerd maar hoefde niet mee.

augustus 28, 2017

In een loods aan de Raasdorperweg in Lijnden heeft maandagmorgen een grote brand gewoed. De brand ontstond rond 5 uur in vroege morgen en ontwikkelde zich snel.......

LIJNDEN - In een loods aan de Raasdorperweg in Lijnden heeft maandagmorgen een grote brand gewoed.
De brand ontstond rond 5 uur in vroege morgen en ontwikkelde zich snel.

De brandweer heeft uitbreiding naar naastgelegen panden kunnen voorkomen.

In de loodsen zijn meerdere bedrijven gevestigd, waaronder een autobedrijf en een indoor trainingshal voor soft- en honkballers.

De brand zorgde voor grote rookwolken vlakbij de snelweg.

Volgens de Verkeersinformatiedienst ondervond het verkeer op de A5 ondervond geen hinder.

augustus 23, 2017

Dinsdagochtend tegen elf uur vond op de A4 tussen de N207 en het brugrestaurant in de richting van Schiphol een aanrijding plaats...........

NIEUW-VENNEP – Dinsdagochtend tegen elf uur vond op de A4 tussen de N207 en het brugrestaurant in de richting van Schiphol een aanrijding plaats. Drie voertuigen kwamen met elkaar in botsing, een voertuig belandde op zijn dak en nam een lichtmast

augustus 22, 2017

Een personenauto is zaterdagmorgen klemgereden door twee politievoertuigen. Bij de afslag Zwanenburg kreeg één van de drie auto’s, die opvallend rijgedrag vertoonden een stopteken.......

HOOFDDORP - Een personenauto is zaterdagmorgen klemgereden door twee politievoertuigen.

Bij de afslag Zwanenburg kreeg één van de drie auto’s, die opvallend rijgedrag vertoonden een stopteken.

Deze negeerde dit en ging er met een hoge snelheid en met zeer gevaarlijk weggedrag vandoor.

Met meerdere politieauto’s werd de achtervolging voortgezet, waarna hij op de Drie Merenweg in Hoofddorp tegen een politieauto botste en tegen een paal tot stilstand kwam.

augustus 22, 2017

Op de kruising N201 met de Koolhovenlaan is maandagmiddag een personenwagen op een brandweerwagen geknald.......
 

SCHIPHOL-RIJK - Op de kruising N201 met de Koolhovenlaan is maandagmiddag een personenwagen op een brandweerwagen geknald.

De brandweer was op weg naar een eerder ongeval op dezelfde kruising.

Het mobiel medisch team met de traumahelikopter landde op de Koolhoven om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De bemanning van de brandweerwagen kwam met de schrik vrij.

augustus 22, 2017

Een automobiliste is zondagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de IJweg in Hoofddorp.......

HOOFDDORP - Een automobiliste is zondagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de IJweg in Hoofddorp.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Plesmanhoek, toen de vrouw van de weg af raakte en via een boom in de naastgelegen sloot tot stilstand kwam.

Brandweer, ambulance, politie en het team met de traumahelikopter boden direct hulp.

De brandweer moest diverse delen van de wagen knippen om de vrouw voorzichtig uit haar benarde positie te kunnen bevrijden.

augustus 22, 2017

In een woning op de Reina Prinsen Geerligsdreef in Hoofddorp is zaterdagmiddag brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook boven uit het raam.....

HOOFDDORP - In een woning op de Reina Prinsen Geerligsdreef in Hoofddorp is zaterdagmiddag brand uitgebroken.
Bij aankomst van de brandweer kwam zwarte rook boven uit het raam.

Eenmaal binnen hadden de brandweerlieden de brand snel geblust. In de woning had de vaatwasser vlam gevat.

De brandweer heeft de woning geventileerd en Salvage is opgeroepen om verdere schade te beperken.

Bij de brand raakte niemand gewond.

augustus 21, 2017

Afgelopen vrijdagnacht hield de politie een 25-jarige Haarlemmer aan wegens het rijden onder invloed van alcohol en drugs.....

HOOFDDORP – Afgelopen vrijdagnacht hield de politie een 25-jarige Haarlemmer aan wegens het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

De man reed op de Hoofdweg in Hoofddorp toen hij bij controle alcohol bleek te hebben gebruikt.

De ademanalyse gaf 255 ug/l aan dat juist iets meer is dan de toegestane 220 ug/l.

Ook bleek hij drugs gebruikt te hebben. Uit een speekseltest bleek het om THC en cocaïne te gaan en is er bloed van hem afgenomen.

augustus 19, 2017

Een ongeval op de A4 tussen Amsterdam en het Ringvaartaquaduct heeft donderdagmiddag voor veel oponthoud gezorgd.....

HOOFDDORP - Een ongeval op de A4 tussen Amsterdam en het Ringvaartaquaduct heeft donderdagmiddag voor veel oponthoud gezorgd.

Ter hoogte van het brugrestaurant botsten twee personenvoertuigen op elkaar. Eén van automobilisten moest na de nodige eerste zorg in de ambulance, met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval en het politieonderzoek waren vier van de vijf rijstroken afgesloten, wat voor een enorme file op de A4 en A5 zorgde. Ook de omliggende lokale wegen, zoals de N201, stonden vast.