MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about A5

juli 25, 2017

Een automobiliste is maandagochtend op de A5 met haar wagen uit de bocht gevlogen en hierna tegen de vangrails tot stilstand gekomen......

LIJNDEN - Een automobiliste is maandagochtend op de A5 met haar wagen uit de bocht gevlogen en hierna tegen de vangrails tot stilstand gekomen.

De bestuurster kwam van de verbindingsweg van de A5 naar de A9 toen zij richting Haarlem de macht over het stuur verloor.

De vrouw kwam met de schrik vrij zodat enkele gealarmeerde hulpdiensten weer retour konden.

In afwachting van een bergingsdienst hebben politieagenten de auto van de vrouw aan de kant geduwd, zodat voor het overige verkeer nog één rijstrook beschikbaar bleef.

juli 21, 2017

Automobilisten op de A5 tussen Hoofddorp en Amsterdam hebben donderdagmorgen te maken gehad met een gevaarlijke laag modder op het wegdek......

HAARLEMMERMEER – Automobilisten op de A5 tussen Hoofddorp en Amsterdam hebben donderdagmorgen te maken gehad met een gevaarlijke laag modder op het wegdek.

Het verkeer liep veel vertraging op door een flinke laag modder op de weg bij de aansluiting met de A10.

Hierdoor moest de rechterrijstrook worden afgesloten dat resulteerde in een vertraging van een uur.

Volgens de Verkeersinformatiedienst liep het modderspoor vanaf de A5 en een deel van de A10 helemaal naar de A8 richting Zaandam.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

januari 12, 2016

Diverse hulpdiensten zijn zaterdagmorgen opgeroepen om te assisteren bij een autobrand op de A5.....

Diverse hulpdiensten zijn zaterdagmorgen opgeroepen om te assisteren bij een autobrand op de A5.

Bij aankomst bleek er geen sprake van brand te zijn, maar bleek de betreffend auto gewoon motorpech te hebben waarbij rook vrij kwam .

Een eveneens opgeroepen weginspecteur heeft de plek van het pechgeval afgesloten, waarna de hulpdiensten weer konden vertrekken.

Bron: Dichtbij.nl
 

september 25, 2015

Een automobilist is donderdagmiddag door onbekende oorzaak te water geraakt langs de A5 bij Hoofddorp......

HOOFDDORP - Een automobilist is donderdagmiddag door onbekende oorzaak te water geraakt langs de A5 bij Hoofddorp.

Omdat de automobilist eventueel bekneld zou kunnen zitten werd naast de diverse hulpdiensten ook een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen.

Deze bleek niet nodig, maar de gewonde automobilist is hierna wel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval en de bergingswerkzaamheden ontstond er een enorme file.

Bron: Haarlems Dagblad
 

augustus 19, 2015

Bij een ongeval op de verbindingsweg van de A5 naar de A9 is dinsdagochtend bij Lijnden een auto op zijn kant terecht gekomen......

LIJNDEN - Bij een ongeval op de verbindingsweg van de A5 naar de A9 is dinsdagochtend bij Lijnden een auto op zijn kant terecht gekomen.

Een automobiliste was uit de bocht gevlogen en op de vangrail terecht gekomen.

Hierna gleed ze enkele tientallen meters door om vervolgens op d'r zijkant aan de linkerkant van de vangrail tot stilstand te komen.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren.

maart 23, 2015

Een ongeval op de A5 heeft zondagmiddag voor een lange file gezorgd. Het ongeval gebeurde in de richting A9 ter hoogte van het vliegtuigviaduct........

HOOFDDORP - Een ongeval op de A5 heeft zondagmiddag voor een lange file gezorgd. Het ongeval gebeurde in de richting A9 ter hoogte van het vliegtuigviaduct.

Door werkzaamheden in de Schipholtunnel op de A4 was er al flinke vertraging van verkeer richting Amsterdam dat over de A5 werd geleid, maar door het ongeval op de A5 was er nog maar één rijstrook richting de A9 beschikbaar.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, maar moesten de betrokken wagens, een taxi en een bedrijfsbus, wel door een bergingsdienst worden afgevoerd.