MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerMagazine (H) | 18:00 - 19:00
Share |

Content about ANWB

oktober 17, 2018

De Repair Cafés in Haarlemmermeer doen mee met de ANWB Verlichtingsactie van 18 - 27 oktober......

De Repair Cafés in Haarlemmermeer doen mee met de ANWB Verlichtingsactie van 18 - 27 oktober. De ANWB heeft een toolbox samengesteld met diverse materialen om fietsen goed te kunnen verlichten. Daarmee checken de vrijwillige reparateurs van het Repair Café Badhoevedorp op woensdag 24 oktober tussen 9.30 en 12.00 uur fietsen op goede verlichting. Het gaat volgens de fietsenreparateurs niet alleen om een mogelijke boete van 55 euro, maar allereerst om de eigen veiligheid.

april 24, 2018

De ANWB waarschuwt voor een erg drukke avondspits, komende donderdag.....

DEN HAAGT - De ANWB waarschuwt voor een erg drukke avondspits, komende donderdag.
Vanwege het lange koningsdagweekend trekken veel Nederlanders er dàn al een paar dagen op uit. Daarnaast gaan veel anderen één of twee weken op vakantie, in eigen land of bijvoorbeeld in Duitsland of Frankrijk.
Vooral naar de kust en Den Helder voor de veerdienst naar Texel zal het druk zijn.

maart 12, 2018

Het maandagochtendverkeer door Haarlemmermeer richting Amsterdam is lange tijd ernstig ontregeld geweest......

Het maandagochtendverkeer door Haarlemmermeer richting Amsterdam is lange tijd ernstig ontregeld geweest.

Door een ongeval op de A44 bij Kaag-Dorp, waarbij liefst 7 auto’s betrokken waren, waren alle rijbanen komend vanuit Den Haag lange tijd volledig afgesloten.

Volgens de ANWB moesten automobilisten rekening houden met veel vertraging richting de hoofdstad.

Het advies was om in noordelijke richting te rijden via de A12 en A4. Maar door het ongeluk op de A44 liep het op de A4 ook behoorlijk vast.
 

januari 18, 2018

De A9 richting Amstelveen bij Badhoevedorp was donderdagochtend tot twee keer toe bijna helemaal dicht door verschillende ongelukken.....

BADHOEVEDORP - De A9 richting Amstelveen was donderdagochtend ter hoogte van Badhoevedorp tot twee keer toe bijna helemaal dicht door verschillende ongelukken.
Van een vrachtwagen kantelde de aanhanger en kort daarna ontstond er op dit traject nog een ongeval.

De ongelukken veroorzaakten een verkeersinfarct.
Automobilisten moesten omrijden via de A5, A8 of A10, wat tot een vertraging van ruim een uur leidde en een file van twaalf kilometer lang.

april 1, 2016

Garagebedrijf Johan Oldenhage uit Nieuw-Vennep is door de ANWB uitgeroepen tot het beste garagebedrijf van Nederland......

NIEUW-VENNEP - Garagebedrijf Johan Oldenhage uit Nieuw-Vennep is door de ANWB uitgeroepen tot het beste garagebedrijf van Nederland.

De Vennepse Citroëndealer kreeg het afgelopen jaar de meeste positieve beoordelingen bij de garagereviews op de website van ANWB.

Autobedrijf Fijneman uit Dordrecht eindigde bij deze verkiezing op de tweede plaats en garage Drive On uit Den Haag eindigde op de derde plaats.
 

november 27, 2014

Bij pompstation Den Ruygenhoek Oost aan de A4 kunt u met een gerust hart terecht voor de kleine of grote boodschap........

HOOFDDORP - Bij pompstation Den Ruygenhoek Oost aan de A4 kunt u met een gerust hart terecht voor de kleine of grote boodschap.
ANWB-tijdschrift De Kampioen deed een onderzoek naar de properheid van toiletten langs de snelwegen in Nederland.
Van de vijftig onderzochte tankstations eindigde Den Ruygenhoek als dertigste.
Alle toiletten werden door laboratoriummedewerkers en door ANWB-onderzoekers beoordeeld op optische hygiëne en er werden monsters genomen van kranen, WC-brillen, deurknoppen en babyverschoonkussens.

juli 12, 2014

Na een verkeersongeluk is de snelweg A5 vrijdagmorgen afgesloten geweest tussen de knooppunten De Hoek en Raasdorp. Bij het ongeluk waren meerdere personenauto's en een vrachtwagen betrokken...

BOESINGHELIEDE - Na een verkeersongeluk is de snelweg A5 vrijdagmorgen afgesloten geweest tussen de knooppunten De Hoek en Raasdorp. Bij het ongeluk waren meerdere personenauto's en een vrachtwagen betrokken. Ook lag er volgens berichten van de ANWB olie op de weg.

Verder zou er volgens de ANWB zeker één gewonde zijn gevallen en waren er verschillende hulpdiensten, waaronder een ambulance, bij dit ongeluk op de A5 aanwezig om assistentie te verlenen.
 

maart 25, 2014

Vandaag is in Den Haag de laatste dag van de Nuclear Security Summit (NSS). Weggebruikers in de Randstad (vooral tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam) moeten die dagen rekening houden met zeer ernstige verkeershinder. HIER EEN OVERZICHT……
 

Vandaag is in Den Haag de laatste dag van de Nuclear Security Summit (NSS). Weggebruikers in de Randstad (vooral tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam) moeten die dagen rekening houden met zeer ernstige verkeershinder.

Afgesloten A- en N-wegen.
Tijdens de conferentie worden wegen tijdelijk afgesloten of zijn er minder rijstroken beschikbaar.

Afgesloten wegen:
Vandaag tot 13.00 uur tot woensdag 26 maart 05.00 uur.

De A5, in beide richtingen, tussen de knooppunten de Hoek en Raasdorp.

februari 21, 2013

Donderdag is de A9 van Alkmaar naar Amstelveen ter hoogte van Badhoevedorp een kettingbotsing geweest waarbij vijf mensen gewond zijn geraakt.....

BADHOEVEDORP - Donderdag is de A9 van Alkmaar naar Amstelveen ter hoogte van Badhoevedorp een kettingbotsing geweest waarbij vijf mensen gewond zijn geraakt. Rond tien uur in de ochtend zijn acht auto’s op elkaar gebotst. De A9 is afgesloten tussen de knooppunten Raasdorp en Badhoevedorp. De ANWB gaf het verkeer het advies de A5 richting Den Haag te nemen en dan bij Hoofddorp de A4 richting Amsterdam te nemen. Tegen 12.00 uur stond er een file van 9 kilometer op de A9

Bron: Dichtbij.nl