MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerNL | 16:00 - 17:00
Share |

Content about Aaalsmeerderbrug

augustus 21, 2018

Er zijn nieuwe locaties in beeld voor het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum. Het museum moet het fort bij Aalsmeerderbrug in 2019 verlaten en leeg opleveren......

Er zijn nieuwe locaties in beeld voor het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum. Het museum moet het fort bij Aalsmeerderbrug in 2019 verlaten en leeg opleveren.

Het college van B&W van Haarlemmermeer wil de boel opknappen en commercieel exploiteren.

Sinds dit nieuws naar buiten is gebracht krijgen de vrijwilligers van het museum veel hartverwarmende reacties.

De vrijwilligers zien kansen om op een andere plek in de regio door te gaan.

juli 11, 2018

CRASH LUCHTOORLOG –EN VERZETSMUSEUM ’40-’45 heeft bij monde van wethouder Derk Reneman te horen gekregen dat het weg moet uit Fort bij Aalsmeer.........

CRASH LUCHTOORLOG –EN VERZETSMUSEUM ’40-’45 heeft bij monde van wethouder Derk Reneman te horen gekregen dat het weg moet uit Fort bij Aalsmeer. Tijdens een bijeenkomst met de vrijwilligers van het museum gaf Reneman aan dat het fort gerenoveerd moet worden en daarna leeg op de markt gezet moet worden voor verkoop. In zijn visie past CRASH daar niet in. CRASH wil graag blijven in het Fort vanwege de sfeer en het cultuurhistorisch besef van het museum en de passende uitstraling van de locatie.

juni 27, 2018

Zondag 8 juli aanstaande is het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum’40-’45 gastheer voor de BMW Klassieke Autoclub.....

AALSMEERDERBRUG - Zondag 8 juli aanstaande is het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum’40-’45 gastheer voor de BMW Klassieke Autoclub. Deze dag staat in het teken van 30 jaar BMW Klassieke Autoclub.

De jubileumrit voert door waterrijk Holland “Van de oorlog op en rond Schiphol” naar “De 12 van Oldenheim”.
De auto’s verzamelen vanaf half tien voor het museum. De deelnemers aan de clubrit hebben dan de gelegenheid om het museum te bezoeken.

april 6, 2018

In het weekend van 13 tot en met 15 april opent het fortenseizoen.....

HAARLEMMERMEER - In het weekend van 13 tot en met 15 april opent het fortenseizoen; talloze forten, bunkers en vestingsteden in Nederland openen dan hun deuren voor publiek.