MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Midden | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Air France KLM

november 6, 2017

Twee Embraer 190’s en Boeing 787-9 Dreamliner van KLM zijn zondagmiddag na de start vanaf Schiphol getroffen door blikseminslag.........

Twee Embraer 190’s en Boeing 787-9 Dreamliner van KLM zijn zondagmiddag na de start vanaf Schiphol getroffen door blikseminslag.

Een Embraer met vluchtnummer KL1175 was op weg naar het Noorse Trondheim, maar keerde boven de Noordzee weer om richting Schiphol, nadat bleek dat het toestel geraakt was door blikseminslag.

Volgens een woordvoerder is het terugkeren voor inspectie een standaardprocedure.

De veiligheid van de passagiers en bemanning is niet in het geding geweest.

oktober 3, 2017

De keuze voor het jaarlijkse Delftsblauwe KLM-huisje valt dit jaar op een pand in Haarlem. Het huisje wordt op 6 oktober onthuld in de Sint-Bavokerk......

De keuze voor het jaarlijkse Delftsblauwe KLM-huisje valt dit jaar op een pand in Haarlem. Het huisje wordt op 6 oktober onthuld in de Sint-Bavokerk.

Elk jaar onthult KLM op of rond haar verjaardag een nieuw Delftsblauw huisje. Dit jaar wordt het 98ste huisje onthuld. Verwacht wordt dat de keuze iets met Anthony Fokker van doen zal hebben.

Oktober staat bij KLM in het teken van het afscheid van Fokker. Aan het eind van de maand stelt KLM de allerlaatste Fokker 70-vliegtuigen buiten dienst, 97 jaar na de ingebruikname van het eerste Fokker-vliegtuig: de F.II.

oktober 3, 2017

De KLM wil dat Schiphol meer werk maakt van het verbeteren van de infrastructuur op de luchthaven. Volgens president-directeur Pieter Elbers van KLM is er nog steeds een tekort aan opstelplaatsen, taxibanen en marechaussees.......

De KLM wil dat Schiphol meer werk maakt van het verbeteren van de infrastructuur op de luchthaven. Volgens president-directeur Pieter Elbers van KLM is er nog steeds een tekort aan opstelplaatsen, taxibanen en marechaussees.

Ook moeten de securitydoorgangen breder gemaakt worden, vindt hij. Elbers ziet veel aandacht voor vraagstukken die pas over een aantal jaren spelen, zoals de nieuwe terminal.

“Maar laten we niet vergeten dat er op korte termijn nog veel moet gebeuren”, aldus de KLM-topman in een interview met De Telegraaf.

juli 28, 2016

Een deel van het grondpersoneel van KLM heeft donderdag actie gevoerd om hun cao-eisen kracht bij te zetten. De actie trof alleen de vrachtafhandeling van de luchtvaartmaatschappij.....

SCHIPHOL - Een deel van het grondpersoneel van KLM heeft donderdag actie gevoerd om hun cao-eisen kracht bij te zetten. De actie trof alleen de vrachtafhandeling van de luchtvaartmaatschappij.
Volgens vakbond FNV was de actie nog wel publieksvriendelijk, maar sluit zij stakingen op den duur niet uit, mocht niet aan de eisen van het personeel worden voldaan.

De werknemers eisen onder meer 1 procent loonsverhoging voor iedereen, meer vaste banen voor uitzendkrachten en geen verslechtering van de vakantie- en seniorendagen.

oktober 29, 2014

De ontslagen KLM-baas Camiel Eurlings eist naar verwachting een juridisch onderzoek........

SCHIPHOL - De ontslagen KLM-baas Camiel Eurlings eist naar verwachting een juridisch onderzoek.
Het vertrek van Eurlings werd dinsdag besproken in Parijs, waar de hele top van Air France KLM bijeen was om de crisis in de maatschappij te keren.
Volgens president-commissaris Hans Smits is er zorgvuldig gehandeld en lag Eurlings al langer onder vuur door zijn gebrekkig functioneren. Intern is er verdeeldheid onder bestuurders en commissarissen over de harde manier waarop Eurlings ineens het veld moest ruimen.

oktober 29, 2014

Ook Air France-KLM topman De Juniac ontkent dat er massaontslagen aankomen bij het bedrijf.......

SCHIPHOL - Ook Air France-KLM topman De Juniac ontkent dat er massaontslagen aankomen bij het bedrijf.
De nettowinst in het derde kwartaal is afgenomen tot minder dan een derde van de winst in dezelfde periode in 2013. Dit komt vooral door de pilotenstaking die ruim 400 miljoen euro kostte en de Franse tak in de rode cijfers bracht.
Air France-KLM zal wel reeds aangekondigde bezuinigingen sneller doorvoeren en terughoudender worden met investeringen.