MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Alzheimer Café Hoofddorp

april 12, 2018

In het Alzheimer Café in Hoofddorp gaat het 24 april over wettelijke bepalingen bij dementie.........

In het Alzheimer Café in Hoofddorp gaat het 24 april over wettelijke bepalingen bij dementie. Gespreksleider Karin Loogman zal met notaris C. Tasseron spreken over de zaken die je kunt regelen en de rechtsbescherming die je kunt treffen als je vergeetachtig wordt. De notaris zal ingaan op uiteenlopende vragen omdat het belangrijk is om wensen tijdig vast te leggen en zaken rustig met de partner of familie te bespreken en te regelen. Het Café begint om half 8 in zorgcentrum De Meerstede aan de Burgemeester Pabstlaan.

mei 10, 2017

Dinsdagavond 23 mei zal er voorlichting over stoelyoga gegeven worden bij het Alzheimer Café in zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Dinsdagavond 23 mei zal er voorlichting over stoelyoga gegeven worden bij het Alzheimer Café in zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp.

Stoelyoga is een milde vorm van Yoga die zittend of steunend op een stoel kan worden beoefend.

Onder leiding van gespreksleider Karin Loogman zal yogadocent Paula Jap Tjong de deelnemers uitleggen hoe stoelyoga kan helpen om spanningen los te laten en lichaam en geest weer in balans te brengen.