MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Andries Stokvis

april 10, 2018

Tijdens de jaarvergadering van Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid op 18 april zal Ben Perdaan het voorzitterschap overnemen van Andries Stokvis.....

NIEUW-VENNEP - Tijdens de jaarvergadering van Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid op 18 april zal Ben Perdaan het voorzitterschap overnemen van Andries Stokvis.

Dat de voorzitterswissel op 18 april plaatsvindt, is historisch gezien in de tijdlijn een bijzonder moment. Bernard Perdaan neemt dan namelijk precies 25 jaar nadat zijn vader de voorzittershamer aan Nies Middelkoop doorgaf, het voorzitterschap van Andries Stokvis over. Stokvis heeft de functie dan 15 jaar vervuld.

Bron: witteweekbladnieuw-vennep.nl.
 

januari 10, 2018

Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid houdt haar traditionele nieuwjaarsreceptie voor leden en hun partners aanstaande zaterdag 13 januari.......

Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid houdt haar traditionele nieuwjaarsreceptie voor leden en hun partners aanstaande zaterdag 13 januari.

Voorzitter Andries Stokvis houdt zijn jaarlijkse toespraak, waarin hij terugblikt op het voorbije jaar en zijn visie geeft op de ontwikkelingen voor ondernemers in de zuidelijke polder in 2018.

De receptie wordt aangekleed met hapjes en drankjes. De inloop is vanaf 6 uur in Hotel Restaurant de Rustende Jager aan de Venneperweg 471 in Nieuw-Vennep.
 

november 12, 2012

De voorzitter van deze omroep, Andries Stokvis, heeft de voorzittershamer neergelegd. Na 7 jaar de lokale omroep te hebben geleid, vindt hij de tijd rijp om het stokje over te dragen.....

De voorzitter van deze omroep, Andries Stokvis, heeft de voorzittershamer neergelegd. Na 7 jaar de lokale omroep te hebben geleid, vindt hij de tijd rijp om het stokje over te dragen.
Wel blijft hij nog een tijd beschikbaar als adviseur. Het is nog niet bekend wie de opvolger wordt van Stokvis.
Het bestuur van de Meeromroep ondergaat nog een andere verandering. Tot nog toe telde het drie leden; het streven is om dat uit te breiden naar zeven bestuurders. Dat wordt onder meer bereikt door de Raad van Toezicht en het Bestuur samen te voegen.