MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Bakkerij Gorthuis - Hoofddorp

oktober 1, 2017

Zondag 1 oktober was er een Open Dag bij Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp. Zij bestaan namelijk 95 jaar. Een hele mijlpaal voor dit mooie familiebedrijf en dit wilden zij graag met iedereen vieren......

Zondag 1 oktober was er een Open Dag bij Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp. Zij bestaan namelijk 95 jaar. Een hele mijlpaal voor dit mooie familiebedrijf en dit wilden zij graag met iedereen vieren.

Er waren leuke demonstraties van de bakkers en natuurlijk viel er heel veel te proeven tijdens deze Open Dag, o.a. de met goud bekroonde oliebollen!
Voor de kinderen was er een speciale puzzeltocht door de bakkerij waar leuke prijzen mee te winnen waren.
En MeerRadio was aanwezig voor muzikale gezelligheid.

september 16, 2017

Op zondag 1 oktober is het feest bij Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp. Zij bestaan dan namelijk 95 jaar. Een hele mijlpaal voor dit mooie familiebedrijf en dit willen zij graag met iedereen vieren.......

Op zondag 1 oktober is het feest bij Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg 953 in Hoofddorp. Zij bestaan dan namelijk 95 jaar.

Een hele mijlpaal voor dit mooie familiebedrijf en dit willen zij graag met iedereen vieren.

Peter en Aria Gorthuis organiseren samen met hun team deze zondag namelijk tussen 11.00 en 14.00 uur een open dag met leuke demonstraties van de bakkers en natuurlijk valt er heel veel te proeven deze open dag, o.a. de met goud bekroonde oliebollen!

september 20, 2016

Na keuring van zo’n 30 taarten bleek de ’Hoofddorpse drieling’ van Joke Hoenderdos de uiteindelijke winnaar van deze taartbakwedstrijd.......

HOOFDDORP – Afgelopen zaterdag vond bij Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp de taartenbakwedstrijd “Heel Hoofddorp bakt taart” plaats.

Na keuring van zo’n 30 taarten bleek de ’Hoofddorpse drieling’ van Joke Hoenderdos de uiteindelijke winnaar van deze taartbakwedstrijd.

Haar creatie met Schwarzwalder kirsch, aardbei en citroen-appel was volgens de jury onweerstaanbaar.

september 2, 2016

Zaterdag 17 september vindt bij Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp de taartenbakwedstrijd “Heel Hoofddorp bakt taart” plaats.......

HOOFDDORP - Zaterdag 17 september vindt bij Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp de taartenbakwedstrijd “Heel Hoofddorp bakt taart” plaats.

Volgens Aria Gorthuis mag ondanks deze titel iedereen uit Nederland aan de wedstrijd meedoen.

Voorwaarde daarbij is wel dat de deelnemers hun taart uiterlijk vrijdag 16 september bij Gorthuis inleveren en aanwezig zijn bij de prijsuitreiking op zaterdag 17 september.

juni 17, 2016

Volgens Aria Gorthuis van Bakkerij Gorthuis delen parkeerwachten wel degelijk parkeerbonnen uit aan klanten van de winkels aan de parallelweg van Kruisweg in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Volgens Aria Gorthuis van Bakkerij Gorthuis delen parkeerwachten wel degelijk parkeerbonnen uit aan klanten van de winkels aan de parallelweg van Kruisweg in Hoofddorp.

Zij reageert hiermee op een klacht van Bakker Gerard die in Hoofddorp aan de Hoofdweg zit en zegt dat de gemeente met twee maten meet.

Want volgens Gerard hebben parkeerwachten de opdracht gekregen om de parkeerovertredingen aan de Kruisweg door de vingers te zien.

september 5, 2015

Wethouder Adam Elzakalai heeft donderdag de vernieuwde winkel van Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg geopend. Naast brood en banket verkoopt Gorthuis in de totaal vernieuwde winkel nu ook kaas, vleeswaren, wijnen en nootjes........
 

HOOFDDORP- Wethouder Adam Elzakalai heeft donderdag de vernieuwde winkel van Bakkerij Gorthuis aan de Kruisweg geopend.

Naast brood en banket verkoopt Gorthuis in de totaal vernieuwde winkel nu ook kaas, vleeswaren, wijnen en nootjes.

Deze uitbreiding was mogelijk omdat de eigenaar van de naast Kaasboetiek met pensioen ging.

Hierdoor kon deze winkelruimte na de nodige verbouwing aan de winkel van Gorthuis worden toegevoegd.

december 13, 2014

Gisteravond zijn de Grote Ondernemersprijzen 2014 - 2015 uitgereikt. Bakkerij Gorthuis is de winnaar van de Grote Ondernemersprijs voor kleine bedrijven.......

Gisteravond zijn de Grote Ondernemersprijzen 2014 -2015 van MeerBusiness uitgereikt. Bakkerij Gorthuis is de winnaar van de Grote Ondernemersprijs voor kleine bedrijven.

Master Totaalinrichting won de traditionele Grote Ondernemersprijs. De beide winnaars waren bijzonder trots op het resultaat.

Onder de vier overige genomineerden waren onder meer De Wijnzaak – van Jeroen Peters en Ron Pointl – en Just Justa van fotografe Justa van Bergen uit Hoofddorp.