MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Bert de Ruiter

oktober 8, 2018

Gemeenteraadslid Bert de Ruiter heeft zondagmiddag op MeerRadio in het programma MeerMagazine gezegd dat hij niet meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 in Haarlemmermeer........

Gemeenteraadslid Bert de Ruiter heeft zondagmiddag op MeerRadio in het programma MeerMagazine gezegd dat hij niet meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 november 2018 in Haarlemmermeer.

De tijd voor een goede lijst was te kort, maar De Ruiter overweegt wel deel te nemen aan de Provinciale Staten-verkiezingen in 2019.

Verder zei hij, dat er over “goed drie jaar” – in 2022 - weer gemeenteraadsverkiezingen in Haarlemmermeer zijn, waarvoor hij voldoende tijd heeft om zich voor te bereiden.

oktober 2, 2018

Gemeenteraadslid Bert de Ruiter draagt in de vergadering van 4 oktober de 46-jarige Barbara Kamper als fractie-assistent voor......

Gemeenteraadslid Bert de Ruiter draagt in de vergadering van 4 oktober de 46-jarige Barbara Kamper als fractie-assistent voor.

De 46-jarige Hoofddorpse is relatief onbekend in de politiek.

Hoewel raadslid Bert de Ruiter zich in de gemeenteraad van Haarlemmermeer geen “fractie” mag noemen, staan de regels wel toe dat hij een fractie-assistent voordraagt.

september 21, 2018

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 20 september 2018 is de heer Bert de Ruiter beëdigd als raadslid in de gemeenteraad van Haarlemmermeer.....

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 20 september 2018 is de heer Bert de Ruiter beëdigd als raadslid in de gemeenteraad van Haarlemmermeer.

Hij neemt de plaats in van het vertrokken raadslid Anneke van der Veer.

De zetel was een zetel van Forza! Haarlemmermeer, maar Anneke van der Veer had zich afgesplitst van die partij.

De zetel die nu weer beschikbaar kwam voor Forza! Haarlemmermeer ging naar de eerstvolgende op de lijst en dat was Bert de Ruiter.

april 12, 2016

Volgens fractievoorzitter Paul Meijer heeft Bert de Ruiter veel voor Forza betekent, maar was hij niet langer te handhaven vanwege zijn negativiteit.......

HOOFDDORP - Voormalig fractieassistent Bert de Ruiter is opgestapt bij de politieke partij Forza!

Volgens fractievoorzitter Paul Meijer heeft Bert de Ruiter veel voor Forza betekent, maar was hij niet langer te handhaven vanwege zijn negativiteit.

Bert de Ruiter was omstreden in de politieke arena en daarbuiten.

Mensen ergeren zich aan zijn berichten op Twitter dat zelfs aanleiding gaf tot kritiek van burgemeester Weterings en een discussie in de gemeenteraad over normen en waarden in de politiek.