MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about CTS Group

juli 21, 2018

CTS GROUP uit Nieuw-Vennep is toegetreden tot de Strategische Partners van voetbalclub AZ in Alkmaar........

CTS GROUP uit Nieuw-Vennep is toegetreden tot de Strategische Partners van voetbalclub AZ in Alkmaar. CTS was al een jaar sponsor van de club. De Venneper specialist in Europese distributie en logistiek tekende voor één seizoen, met de optie voor nog twee jaar. Volgens algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ is het mooi om te zien dat het afgelopen jaar van beide kanten zo goed is bevallen dat CTS nu is doorgegroeid naar Strategisch Partner.

januari 12, 2018

In de nacht van woensdag op donderdag rukten politie, brandweer en ambulance uit vanwege lekkend salpeterzuur bij een bedrijf aan de Schillingweg in Nieuw-Vennep......

In de nacht van woensdag op donderdag rukten politie, brandweer en ambulance uit vanwege lekkend salpeterzuur bij een bedrijf aan de Schillingweg in Nieuw-Vennep.

Salpeterzuur veroorzaakt bij aanraking brandwonden en bij inademing interne beschadigingen.

De stof lekte weg uit een vrachtwagen bij transportbedrijf CTS Group, waarin een jerrycan lekgeraakt was door een spijkertje.

Twee medewerkers werden door het ambulancepersoneel nagekeken en bleken ongedeerd. Ongeveer 20 liter weggelekt salpeterzuur werd door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd.

oktober 29, 2014

Logistiek dienstverlener CTS Group uit Nieuw-Vennep heeft maandag de Paswerk Prijs voor Sociaal ondernemen 2014 gewonnen.......

CRUQUIUS -Logistiek dienstverlener CTS Group uit Nieuw-Vennep heeft maandag de Paswerk Prijs voor Sociaal ondernemen 2014 gewonnen.

Juryvoorzitter Wiegert Mulder maakte de uitslag van de wedstrijd bekend tijdens het arbeidsmarktevenement ‘Samen naar werk!’ in Haarlem.

Het bedrijf heeft in aanwezigheid van meer dan 200 gasten een kunstwerk ontvangen uit handen van staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

december 17, 2013

CTS Group uit Nieuw-Vennep (categorie 5+ medewerkers) en Bakker Gerard uit Hoofddorp (categorie 0-5 medewerkers) zijn de winnaars geworden van de Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer 2013.....  

HAARLEMMERMEER - CTS Group uit Nieuw-Vennep (categorie 5+ medewerkers) en Bakker Gerard uit Hoofddorp (categorie 0-5 medewerkers) zijn de winnaars geworden van de Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer 2013.
Dat maakte Adam Elzakalai, wethouder Economische Zaken en juryvoorzitter, bekend tijdens het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemers KerstGala.
Volgens juryvoorzitter Elzakalai staken beide winnaars eruit vanwege o.a. de heldere visie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen.

augustus 19, 2013

Bij de CTS Group op de Schillingweg in Nieuw-Vennep heeft maandagmorgen een grote brand gewoed. Het vuur werd rond half vier ontdekt door een werknemer, die buiten een sigaretje ging roken......
 

NIEUW-VENNEP - Bij de CTS Group op de Schillingweg in Nieuw-Vennep heeft maandagmorgen een grote brand gewoed.
Het vuur werd rond half vier ontdekt door een werknemer, die buiten een sigaretje ging roken.
De brand woedde op het dak en was naar binnen doorgeslagen, waar het vuur onder controle werd gehouden door de sprinkler installatie.
De brandweer had de vlammen snel onder controle.
Rond kwart voor vijf werd het sein "brandmeester" gegeven.
Hoe de brand kon ontstaan is nog onbekend. Dit wordt nog onderzocht.