MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Forgotten Faces | 21:00 - 22:00
Share |

Content about Chris Soellaart

september 10, 2018

Een zeer grote brand heeft in de nacht van zondag op maandag een vrijstaande woning aan de Rijnlanderweg in de as gelegd......

Een zeer grote brand heeft in de nacht van zondag op maandag een vrijstaande woning aan de Rijnlanderweg in de as gelegd.

Omstreeks 3 uur vannacht kreeg de brandweer de melding van brand, toen de vlammen al uit het dak sloegen.

De woning bleek niet meer te redden maar de brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de omliggende panden.

De bewoners waren thuis toen de brand uitbrak, maar raakten niet gewond.

Er is nog niets bekend over de oorzaak van de brand.
 

juli 16, 2018

Zaterdagavond brandde in de middenberm van de Driemerenweg een auto volledig uit Volgens 112Meerlanden hoorde de bestuurder ineens geluid onder zijn auto....

Zaterdagavond brandde in de middenberm van de Driemerenweg een auto volledig uit Volgens 112Meerlanden hoorde de bestuurder ineens geluid onder zijn auto.

Vanaf ongeveer de locatie waar de bestuurder dat geluid hoorde, was een spoor van een vloeistof op de weg terug te vinden.

De brandweer van Haarlem-Oost rukte uit en heeft de auto geblust.

Ook de middenberm moest worden geblust omdat die vlam had gevat. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

juli 14, 2018

Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat..........

HOOFDDORP – Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat. Ter plaatse trof de brandweer vlak bij een voetbalveldje een brandende hooibaal aan. De tankautospuit kon de locatie moeilijk bereiken. Twee leden van de brandweer begonnen met het uit elkaar "plukken" van de hooibaal, terwijl  andere spuitgasten keken hoe ze de tankautospuit dichtbij konden zetten. Door het "plukken" van de gloeiende grasplukken ontvlamde de hooibaal weer.

juli 12, 2018

In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos.....

HOOFDDORP - In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos. In het pand was tot eind vorig jaar restaurant Vork en Mes gevestigd.

De brandweer schaalde de brand aanvankelijk op naar een grote brand. Achteraf bleken de extra voertuigen voor de waterwinning niet nodig en kon het vuur met de aanwezige tankautospuiten worden geblust.

De brand woedde binnen op de 1e etage van het pand.

juli 4, 2018

Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord......

HOOFDDORP - Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord (N201). De wagen was van de weg geraakt en botste aan beide kanten tegen de vangrail. De dames raakten niet ernstig gewond, de auto raakte zwaar beschadigd. Uit een blaastest bleek dat het alcoholpromillage bijna 6,5 keer hoger was dan is toegestaan voor een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, ze zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

juni 20, 2018

Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden.........

NIEUW-VENNEP - Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden. De bestuurder was doorgereden na een aanrijding en vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag. Hij bleek hevig onder invloed te zijn van drugs en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

juni 13, 2018

Woensdagochtend rond 5.15 uur brak bij een bedrijfspand aan de Sloterweg in Badhoevedorp brand uit........

Woensdagochtend rond 5.15 uur brak bij een bedrijfspand aan de Sloterweg in Badhoevedorp brand uit.

Een stapel banden die tegen het pand stond was in brand gevlogen, waarna het vuur oversloeg naar het bedrijfspand.

Het terrein bij het pand werd door de politie en marechaussee afgezet. De brandweer rukte met spoed uit, maar kon niet voorkomen dat het pand forse schade opliep.

De politie sluit brandstichting niet uit en roept getuigen op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.
 

juni 7, 2018

Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

De motorrijder is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer, maar dat leverde op dit tijdstip niet al te veel oponthoud op.
 

mei 9, 2018

Dinsdagavond rond negen uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Schipholweg ter hoogte van de kruising met de nieuwe Amsterdamse baan.....

BADHOEVEDORP - Dinsdagavond rond negen uur vond er een ernstig ongeval plaats op de Schipholweg ter hoogte van de kruising met de nieuwe Amsterdamse baan. Een motorrijder raakte ernstig gewond nadat hij tegen een auto was gereden en is na onderzoek ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis vervoerd onder begeleiding van politiemotoren en een trauma-arts.Na onderzoek door de  Verkeersongevallen Analyse is een ZOAB cleaner gekomen om gelekte vloeistoffen op te ruimen.

mei 7, 2018

Zondagavond 6 mei rukte de brandweer omstreeks 10 uur in de avond uit naar de Antareslaan in Hoofddorp voor een automatisch brandalarm.....

Zondagavond 6 mei rukte de brandweer omstreeks 10 uur in de avond uit naar de Antareslaan in Hoofddorp voor een automatisch brandalarm.

Hoewel het adres bekend was van meerdere loze alarmen, bleek het dit keer welk te gaan om een incident.

Het betrof een kleine brand. De brandweer had de situatie snel onder controle.

De brand werd veroorzaakt door een loodzwaar elektronische apparaat. De spuitgasten hebben de machine naar buiten getild om deze goed te kunnen blussen.
 

mei 1, 2018

Schiphol laat een onafhankelijk onderzoek instellen door een externe partij naar oorzaak en gevolg van de stroomstoring, die zondag leidde tot grote problemen op de luchthaven. Ook doet Schiphol intern onderzoek........

Schiphol laat een onafhankelijk onderzoek instellen door een externe partij naar oorzaak en gevolg van de stroomstoring, die zondag leidde tot grote problemen op de luchthaven. Ook doet Schiphol intern onderzoek.

Een storing in het inchecksysteem, mogelijk indirect het gevolg van een stroomstoring in Amsterdam Zuid-Oost, leidde tot annuleringen, vertragingen en lange rijen.

Daarnaast ook tot files op de weg, nadat Schiphol mensen opriep niet naar de luchthaven te komen.

Het gebeurde uitgerekend toen het toch al extra druk was in verband met de meivakantie.

april 30, 2018

Na de grote stroomstoring van zondag beleeft Schiphol ook vandaag nog een drukke dag........

Na de grote stroomstoring van zondag beleeft Schiphol ook vandaag nog een drukke dag.

Tussen de vijf- en zesduizend passagiers die zondag waren gestrand, zijn verspreid over de dag onder meer met extra vluchten naar de plek van hun bestemming gebracht, aldus een woordvoerder van Schiphol.

Door de meivakantie was het sowieso wel wat drukker dan op een normale maandag.

Zondag werden tientallen vluchten geannuleerd en waren er grote vertragingen.

april 26, 2018

Donderdagochtend kwam omstreeks half 6 bij de meldkamer een melding binnen dat er brand zou zijn in een hotel aan de Planeetbaan.....

HOOFDDORP - Donderdagochtend kwam omstreeks half 6 bij de meldkamer een melding binnen dat er brand zou zijn in een hotel aan de Planeetbaan.
De dienstdoende centralist stuurde gelijk 2 spuittankauto’s en een hoogwerker naar de locatie.
Ter plekke deed de brandweer onderzoek naar de aard van de vermeende rookontwikkeling. Daarbij kwam uiteindelijk vast te staan, dat het ging om stoom die vrijkwam door een lekkage bij de cv installatie.

Een gedeelte van het hotel is korte tijd ontruimd geweest.
 

maart 29, 2018

Dinsdagavond omstreeks half 11 is er grote ravage ontstaan na een ongeval op de kruising Kruisweg-IJweg..........

HOOFDDORP - Dinsdagavond omstreeks half 11 is er grote ravage ontstaan na een ongeval op de kruising Kruisweg-IJweg. Door een botsing tussen twee auto’s werd een deel van de kruising bezaaid met brokstukjes en een verkeersbord. De bestuurster van een van de auto’s is om nog onbekende reden met de politie mee gegaan. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Ook over de exacte toedracht van het ongeval was nog niets bekend. De kruising was nog tot ongeveer kwart voor twaalf grotendeels afgesloten. 

februari 9, 2018

Op de Amsterdamse Baan in Badhoevedorp heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig ongeval plaatsgevonden.......

Op de Amsterdamse Baan in Badhoevedorp heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Een motorrijder en een auto kwamen bij de oprit van de A9 met hoge snelheid met elkaar in botsing. De klap was zo hard dat het motorblok van de auto loskwam.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en na medische zorg in de ambulance zijn zowel de motorrijder als de automobilist naar het ziekenhuis overgebracht.

De auto en de restanten van de motor zijn door een bergingsdienst afgevoerd.
 

februari 2, 2018

Donderdagavond 1 februari is het branddetectie systeem in de schipholtunnel afgegaan. Het bleek dit keer om een echte brand te gaan in een toilet van een passagierstrein......

Donderdagavond 1 februari is het branddetectie systeem in de schipholtunnel afgegaan. Het bleek dit keer om een echte brand te gaan in een toilet van een passagierstrein.

Vanwege de rookontwikkeling werd de brand opgeschaald naar het niveau middelbrand. De brandweer kon de brand snel blussen.

Door de brand en de rookontwikkeling was treinverkeer een flinke tijd niet mogelijk.
 

januari 15, 2018

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de opsporing op verschillende locaties in Haarlemmermeer successen geboekt......

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de opsporing op verschillende locaties in Haarlemmermeer successen geboekt.

Zo werd, naast aanhouding van een tweetal drankrijders in de polder, ook een inbreker aangehouden in Vijfhuizen.

Die sloeg op de vlucht, waarbij hij door het water bij de rotonde aan de N232 liep.

De politie riep de hulp van duikers van de brandweer voor het doorzoeken van het water op mogelijk bewijsmateriaal. Daarbij zijn twee telefoons en een schoen gevonden.

januari 3, 2018

In de Klimboom, een school aan Liesbos in Hoofddorp, brak zaterdagmiddag 30 december rond 6 uur brand uit.......

In de Klimboom, een school aan Liesbos in Hoofddorp, brak zaterdagmiddag 30 december rond 6 uur brand uit.

Die is vermoedelijk ontstaan door vuurwerk, dat door een raam naar binnen is gegooid.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Desondanks is de schade groot.

Door de brand kwam het schoolgebouw vol rook te staan.

De politie komt graag in contact met mensen die rond dat tijdstip iets gezien hebben nabij de school wat zou kunnen leiden naar de mogelijke daders.
 

juli 7, 2017

Donderdagavond kwam bij diverse hulpdiensten de melding binnen dat een vrachtwagen met aanhanger in brand zou staan op de A9 bij Badhoevedorp......

BADHOEVEDORP – Donderdagavond kwam bij diverse hulpdiensten de melding binnen dat een vrachtwagen met aanhanger in brand zou staan op de A9 bij Badhoevedorp.

Bij controle op de snelweg A9 werd geconstateerd dat er niets brandde en dat uit veiligheidsoverwegingen beter doorgereden kon worden naar de eerste afslag Badhoevedorp.

Na de afslag genomen te hebben bleek de aanhanger van de vrachtwagen alsnog in brand te zijn gevlogen en kon dit door de brandweer geblust worden.

De brand is volgens de politie ontstaan door oververhitting van de remmen.

april 10, 2017

In de nacht van zaterdag op zondag is een auto tegen een bestelbus gebotst op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp..... 

BADHOEVEDORP – In de nacht van zaterdag op zondag is een auto tegen een bestelbus gebotst op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp.

De bestuurder van de personenauto zag de wegversmalling over het hoofd en kwam bij het uitwijken tegen een bestelbus.

Bij het ongeluk raakte de bijrijdster van de auto gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de personenauto is meegenomen naar het politiebureau voor een alcoholtest.

januari 10, 2017

Zaterdag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeluk op de A4 vlak voor de afrit Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP – Zaterdag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeluk op de A4 vlak voor de afrit Nieuw-Vennep.

Het voertuig van de twee slachtoffers botste op een vrachtwagen, die kort voor het ongeluk geschaard was.

Het Mobiel Medisch Team van Amsterdam werd opgeroepen om medische ondersteuning te bieden.

Beide inzittenden zijn uit de auto gehaald en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Het is niet bekend wat de oorzaak van de aanrijding is.

oktober 17, 2015

Bij een zogenaamde kop-staart aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp zijn donderdagavond twee gewonden gevallen......

HOOFDDORP - Bij een zogenaamde kop-staart aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp zijn donderdagavond twee gewonden gevallen.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Diamantlaan.

Twee personen zijn na de nodige zorg door ambulancemedewerkers, overgebracht naar het ziekenhuis.

De beide auto’s hadden bij de aanrijding dusdanige schade opgelopen, dat zij door een bergingsdienst afgevoerd moesten worden.
 

oktober 15, 2015

Dinsdagavond heeft een verdachte rugzak in een trein richting Schiphol voor flinke commotie gezorgd..... 

HOOFDDORP - Dinsdagavond heeft een verdachte rugzak in een trein richting Schiphol voor flinke commotie gezorgd.

De trein werd uit voorzorg naast de Spoorlaan bij Hoofddorp stilgezet.

Hierop werd de Spoorlaan tussen de Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg door de politie afgesloten.

De brandweer stond daarbij uit voorzorg gereed, om bij eventuele calamiteiten snel te kunnen handelen.

De trein is onderzocht en volgens een woordvoerder van de politie is zelfs de verdachte rugzak niet aangetroffen.

juni 6, 2015

Op de Bennebroekerweg ter hoogte van dorpshuis "De Oase" heeft donderdag een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietser......

ZWAANSHOEK - Op de Bennebroekerweg ter hoogte van dorpshuis "De Oase" heeft donderdag een ongeval plaats gevonden tussen een auto en een fietser.

Een automobiliste reed stapvoets van de parkeerplaats van het dorpshuis de Bennebroekerweg op.

Bij het oprijden van de weg werd haar door een busje het zicht ontnomen waardoor zij een mannelijke en vrouwelijke fietser te laat opgemerkte en één van de fietsers raakte.

De aangereden mannelijke fietser is hierna door een ambulance voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.