MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerWakker | 08:00 - 10:00
Share |

Content about Corendon

januari 4, 2018

GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon uit Lijnden, heeft de samenwerking met rapper Boef tóch opgezegd.....

LIJNDEN - GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon uit Lijnden, heeft de samenwerking met rapper Boef tóch opgezegd. Daardoor gaan diverse optredens van de rapper in het buitenland deze zomer niet door.
Afgelopen woensdag zei Corendon-woordvoerder Dick Gussen nog dat de zaak was afgedaan, nadat Boef zijn excuses had gemaakt.

december 19, 2017

Het nieuwe Corendon-hotel, gevestigd in het voormalige Sony-kantoor bij Schiphol, krijgt als het aan topman Atilay Uslu ligt een heuse Boeing 747 in de voortuin......

Het nieuwe Corendon-hotel, gevestigd in het voormalige Sony-kantoor bij Schiphol, krijgt als het aan topman Atilay Uslu ligt een heuse Boeing 747 in de voortuin.

Het bedrijf is in onderhandeling met KLM over een toestel. Eerder zette Corendon al een gedeelte van een Boeing 737 in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam, met daarin een cockpit en veertien stoelen. Uslu gaat nu voor een compleet vliegtuig.

Hij wil van het toestel een museum maken. Het Corendon Village bij Schiphol krijgt 677 kamers en moet daarmee het grootste van de Benelux worden.

augustus 11, 2017

Corendon biedt in de herfstvakantie weer vluchten aan naar Tunesië.....

LIJNDEN - Corendon biedt in de herfstvakantie weer vluchten aan naar Tunesië. Net als TUI springt de reisorganisatie in op de versoepeling van het reisadvies van Buitenlandse Zaken, waardoor zonvakanties richting het Noord-Afrikaanse land weer mogelijk zijn.

Tussen 24 september en 29 oktober biedt Corendon vijf vluchten aan tussen Schiphol en Enfidha.
In het winterseizoen wordt niet gevlogen, maar vanaf voorjaar 2018 staat Tunesië weer twee keer per week op de kalender.

februari 11, 2014

De uit Haarlemmermeer afkomstige Corendon-baas Atilay Uslu is gisternacht aangehouden in Sotsji, omdat hij had geürineerd tegen het hek van de woning van de Russische president Vladimir Poetin....

HAARLEMMERMEER - De uit Haarlemmermeer afkomstige Corendon-baas Atilay Uslu is gisternacht aangehouden in Sotsji, omdat hij had geürineerd tegen het hek van de woning van de Russische president Vladimir Poetin. Uslu had samen met een vriend de medailleregen van de schaatsers gevierd in het Holland Heineken House, toen hij rond twee uur ’s nachts nog een broodje shoarma wilde eten.
Op zoek naar een eettentje moest hij nodig plassen, maar omdat hij nergens een wc kon vinden liep hij naar een hoog hek dat achteraf tot de woning van Poetin behoorde.