MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Midden | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Corendon

mei 30, 2018

Bij Corendon is het sinds afgelopen weekend mogelijk om op alle vluchten met vertrek vanaf Schiphol of Maastricht te pinnen aan boord.....

LIJNDEN - Bij Corendon is het sinds afgelopen weekend mogelijk om op alle vluchten met vertrek vanaf Schiphol of Maastricht te pinnen aan boord. Voorheen konden hapjes en drankjes alleen met een creditcard of cash betaald worden.

Transavia voerde vorige week als eerste Nederlandse maatschappijhet pinnen aan boord in.

Corendon stopt dit seizoen met de verkoop van Duty Free-artikelen aan boord, dus voor deze service komt de bankpas net te laat.
 

mei 15, 2018

De eerste Boeing 737 MAX 8 van Corendon arriveert donderdagochtend op Schiphol.....

SCHIPHOL - De eerste Boeing 737 MAX 8 van Corendon arriveert donderdagochtend op de nationale luchthaven. Het toestel krijgt het Turkse Antalya als thuisbasis, maar landt op de afleveringsvlucht vanaf de Boeing-fabriek in Seattle rond 10 uur op Nederlandse bodem.

Eenmaal in dienst zal de nieuwe aanwinst door Corendon International Airlines vanaf Antalya naar diverse bestemmingen worden ingezet, waaronder meerdere keren per week naar Amsterdam.
Corendon wordt hiermee één van de eerste luchtvaartmaatschappijen op Schiphol met de nieuwste Boeing 737-versie.

maart 2, 2018

Schiphol gaat vluchtcapaciteit die is overgebleven uit de winter niet inzetten in de zomer.....

SCHIPHOL - Schiphol gaat vluchtcapaciteit die is overgebleven uit de winter niet inzetten in de zomer.

De luchthaven heeft de mogelijkheid om in de zomer tweeduizend vluchten méér te laten plaatsvinden. Deze capaciteit resteert uit het winterseizoen, omdat luchtvaartmaatschappijen deze slots, niet hadden gebruikt.

De luchthaven ziet daar echter van af, omdat Schiphol sowieso al grote reizigersdrukte verwacht op de luchthaven, mede doordat luchtvaartmaatschappijen naar verwachting grotere vliegtuigen inzetten.

januari 5, 2018

Corendon en TUI fly introduceren de komende jaren de zuinige Boeing 737 MAX in hun vloot.....

LIJNDEN/SCHIPHOL-RIJK - Corendon en TUI fly introduceren de komende jaren de zuinige Boeing 737 MAX in hun vloot. Dat type is ook bij Transavia in beeld, maar voor KLM komt vervanging voor het huidige bestand van vijftig Boeing 737’s volgens topman Pieter Elbers nog te vroeg.

TUI fly vliegt vanaf maart als eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij met de Boeing 737 MAX 8. Het type is, door de toepassing van nieuwe motoren en aerodynamische verbeteringen, een stuk zuiniger dan de huidige generatie Boeing 737’s.

januari 4, 2018

GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon uit Lijnden, heeft de samenwerking met rapper Boef tóch opgezegd.....

LIJNDEN - GOfun Partyvakanties, het jongerenmerk van reisorganisatie Corendon uit Lijnden, heeft de samenwerking met rapper Boef tóch opgezegd. Daardoor gaan diverse optredens van de rapper in het buitenland deze zomer niet door.
Afgelopen woensdag zei Corendon-woordvoerder Dick Gussen nog dat de zaak was afgedaan, nadat Boef zijn excuses had gemaakt.

december 19, 2017

Het nieuwe Corendon-hotel, gevestigd in het voormalige Sony-kantoor bij Schiphol, krijgt als het aan topman Atilay Uslu ligt een heuse Boeing 747 in de voortuin......

Het nieuwe Corendon-hotel, gevestigd in het voormalige Sony-kantoor bij Schiphol, krijgt als het aan topman Atilay Uslu ligt een heuse Boeing 747 in de voortuin.

Het bedrijf is in onderhandeling met KLM over een toestel. Eerder zette Corendon al een gedeelte van een Boeing 737 in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam, met daarin een cockpit en veertien stoelen. Uslu gaat nu voor een compleet vliegtuig.

Hij wil van het toestel een museum maken. Het Corendon Village bij Schiphol krijgt 677 kamers en moet daarmee het grootste van de Benelux worden.

augustus 11, 2017

Corendon biedt in de herfstvakantie weer vluchten aan naar Tunesië.....

LIJNDEN - Corendon biedt in de herfstvakantie weer vluchten aan naar Tunesië. Net als TUI springt de reisorganisatie in op de versoepeling van het reisadvies van Buitenlandse Zaken, waardoor zonvakanties richting het Noord-Afrikaanse land weer mogelijk zijn.

Tussen 24 september en 29 oktober biedt Corendon vijf vluchten aan tussen Schiphol en Enfidha.
In het winterseizoen wordt niet gevlogen, maar vanaf voorjaar 2018 staat Tunesië weer twee keer per week op de kalender.

februari 11, 2014

De uit Haarlemmermeer afkomstige Corendon-baas Atilay Uslu is gisternacht aangehouden in Sotsji, omdat hij had geürineerd tegen het hek van de woning van de Russische president Vladimir Poetin....

HAARLEMMERMEER - De uit Haarlemmermeer afkomstige Corendon-baas Atilay Uslu is gisternacht aangehouden in Sotsji, omdat hij had geürineerd tegen het hek van de woning van de Russische president Vladimir Poetin. Uslu had samen met een vriend de medailleregen van de schaatsers gevierd in het Holland Heineken House, toen hij rond twee uur ’s nachts nog een broodje shoarma wilde eten.
Op zoek naar een eettentje moest hij nodig plassen, maar omdat hij nergens een wc kon vinden liep hij naar een hoog hek dat achteraf tot de woning van Poetin behoorde.