MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Midden | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Courtyard by Marriott - Hoofddorp

juni 29, 2016

Vanavond een zeer speciale aflevering van MeerPortret i.v.m. het overlijden van onze collega Jan Rijpkema, vorige week woensdag......

Vanavond een zeer speciale aflevering van MeerPortret i.v.m. het overlijden van onze collega Jan Rijpkema, vorige week woensdag.

Hij was op 10 september 2008 gast van Gert-Jan van Büseck en Gerard Deurwater en sprak over zijn leven, zijn vroegere werk bij de gemeente Haarlemmermeer, zijn passie voor kunst en cultuur en het vele vrijwilligerswerk wat hij heeft gedaan.

Een mooi radio-document om nog eens terug te horen in MeerPortret.

maart 24, 2015

Zaterdag 28 maart doen het Marriott Hotel, Claus en Papa’s Beach House een uur lang de niet essentiële verlichting uit voor Earth Hour. Hiermee wil men iedereen attenderen op dit initiatief van het Wereld Natuur Fonds........

HOOFDDORP - Zaterdag 28 maart doen het Marriott Hotel, Claus en Papa’s Beach House een uur lang de niet essentiële verlichting uit voor Earth Hour.

Hiermee wil men iedereen tussen half negen en half tien ‘avonds attenderen op dit initiatief van het Wereld Natuur Fonds en is dit tevens de start van de Environmental Awareness Month van Marriott International.

februari 10, 2015

2015 is het jaar van Van Gogh en daar speelt het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport op een ludieke wijze op in......

HOOFDDORP - 2015 is het jaar van Van Gogh en daar speelt het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport op een ludieke wijze op in.

In de lobby van dit hotel bij Hoofddorp staat een replica van de Zonnebloemen en een canvasdoek met een hele grote kleurplaat van hetzelfde schilderij.

Hotelgasten worden uitgenodigd om mee te helpen om het bijzondere schilderij van Van Gogh op geheel eigen wijze in te vullen.