MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Forgotten Faces | 21:00 - 22:00
Share |

Content about Danny Kroes

mei 22, 2018

Autocoureur Danny Kroes heeft op tweede pinksterdag tijdens de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen zijn eerste podiumplaats in de toerwagenklasse gehaald.....

VIJFHUIZEN/ZANDVOORT - Autocoureur Danny Kroes heeft op tweede pinksterdag tijdens de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen zijn eerste podiumplaats in de toerwagenklasse gehaald.
Op het circuit van Zandvoort stuurde de achttienjarige rookie uit Vijfhuizen zijn Seat Cupra naar de derde plaats.
Een dag eerder was hij met zijn achtste plaats ook al in de punten geëindigd. Kroes staat nu op een knappe achtste plaats in het rijdersklassement.

mei 14, 2018

Autocoureur Danny Kroes uit Vijfhuizen is bij zijn debuut in het TCR Europe-kampioenschap op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk direct in de punten geëindigd.......

Autocoureur Danny Kroes uit Vijfhuizen is bij zijn debuut in het TCR Europe-kampioenschap op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk direct in de punten geëindigd.

De achttienjarige rookie werd zondag in zijn Seat Cupra achtste in race twee. Daarmee bevestigde de rijder van PCR Sport dat hij de snelheid heeft om voorin mee te doen in het prestigieuze toerwagenkampioenschap.

Kroes rijdt 20 en 21 mei op het circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen.

januari 26, 2018

Autocoureur Danny Kroes rijdt komend weekeinde de tweede ronde van de TCR Middle East International Series op de Dubai Autodrome.....

VIJFHUIZEN/DUBAI - Autocoureur Danny Kroes rijdt komend weekeinde de tweede ronde van de TCR Middle East International Series op de Dubai Autodrome.

De achttienjarige inwoner van Vijfhuizen zal op de baan in de Verenigde Arabische Emiraten uitkomen voor Pit Lane Competizioni in een Audi RS3 LMS. Hij vervangt in Dubai de Italiaan Alberto Vescovi die verhinderd was.

Kroes hoopt zich opnieuw in de kijker te rijden, na zijn debuut in de TCR vorig jaar tijdens de race in het TCR Benelux Touring Car-kampioenschap in Zandvoort.

april 22, 2016

Danny Kroes uit Vijfhuizen is de derde persoon die is toegevoegd tot de Nederlandse sectie in het Noord-Europese kampioenschap van de Formule 4......

VIJFHUIZEN – Danny Kroes uit Vijfhuizen is de derde persoon die is toegevoegd tot de Nederlandse sectie in het Noord-Europese kampioenschap van de Formule 4.

Na nog maar vier jaar in karts gereden te hebben promoveert de 16-jarige Danny naar de Formule 4 nadat hij vorig jaar de BNL-Karting Series in Genk had gewonnen.

Teammanager Sander Dorsman van MP Motorsport is blij dat Danny de overstap naar deze tak van autosport waagt, omdat hij vorig seizoen bewezen heeft dat hij het racen in zich heeft.

Bron: Autosport.nl