MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Midden | 19:00 - 21:00
Share |

Content about De Meerstede

oktober 15, 2016

Afgelopen week is tijdens een informatieavond in Hoofddorp bekend gemaakt dat het nieuwe wijkontmoetingscentrum dat straks in zorgcentrum De Meerstede komt de naam “ONS” krijgt.....

HOOFDDORP – Afgelopen week is tijdens een informatieavond in Hoofddorp bekend gemaakt dat het nieuwe wijkontmoetingscentrum dat straks in zorgcentrum De Meerstede komt de naam “ONS” krijgt.

Het nog op te richten wijkontmoetingscentrum voor de wijken Hoofddorp-Oost en Hoofddorp-Noord krijgt de naam “ONS” met daarbij de ondertitel: “Oost en Noord Samen”.

Bezoekers aan deze informatieavond kregen verder de gelegenheid om aan te geven welke activiteiten er volgens hen in dit ontmoetingscentrum aangeboden kunnen worden.

augustus 5, 2016

Festivalgangers kunnen een feestje niet alleen bouwen op het feestterrein van bijvoorbeeld Mysteryland. Zij kunnen het ook in de grote zaal van zorgcentrum De Meerstede......

HOOFDDORP - Festivalgangers kunnen een feestje niet alleen bouwen op het feestterrein van bijvoorbeeld Mysteryland. Zij kunnen het ook in de grote zaal van zorgcentrum De Meerstede.

De bewoners hebben het woensdag allemaal kunnen meemaken. Er werd zelfs, zij het voorzichtig, gedanst en er was een polonaise. Een dj draaide aangepaste muziek, festivalgangers liepen in fleurige pakken rond en gingen in gesprek met de oudere bewoners.

februari 14, 2014

Loco-burgemeester en wethouder Jeroen Nobel heeft donderdagmiddag een bezoek gebracht aan mevrouw Van Wilpe-Couzij om haar te feliciteren met haar honderdste verjaardag.......

HOOFDDORP – Loco-burgemeester en wethouder Jeroen Nobel heeft donderdagmiddag een bezoek gebracht aan mevrouw Van Wilpe-Couzij om haar te feliciteren met haar honderdste verjaardag.

In de recreatiezaal van De Meerstede was het deze middag groot feest.

Mevrouw Van Wilpe-Couzij is in 2007 in De Meerstede in Hoofddorp komen wonen. Daarvoor woonde zij in Amersfoort, Arnhem en in Amsterdam waar zij ook geboren is.