MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about De Olmenhorst - Lisserbroek

juni 3, 2017

Liefhebbers van eerlijke producten kunnen deze Pinksterdagen in Lisserbroek terecht bij de Appelparade van PuurFair & De Olmenhorst......

LISSERBROEK – Liefhebbers van eerlijke producten kunnen deze Pinksterdagen in Lisserbroek terecht bij de Appelparade van PuurFair & De Olmenhorst.

Bij deze parade staan tientallen stands tussen de bomen met zaken zoals biologisch eten en drinken of fair trade kleding.

Tevens wordt er een slow bike wedstrijd gehouden en kunnen de bezoekers meedoen aan een eetbare-planten-wandeling onder leiding van een bioloog.

Verder kan men bij deze Appelparade komen genieten van diverse theatervoorstellingen en optredens van meerdere bandjes.
  

juni 4, 2014

 In het aankomende pinksterweekend wordt de appelparade gehouden op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Er zal een uitgebreid programma komen met onder andere...

LISSERBROEK - In het aankomende pinksterweekend wordt de appelparade gehouden op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Er zal een uitgebreid programma komen met onder andere: theater, muziek, rollende keukens en pop-up stores.

Puur natuur, biologisch, vakmanschap en familie vormen de kernwaarden voor het festival. Eerder werden er op het landgoed verkoopbeurzen en landgoed-fairs gehouden, maar dit jaar lijkt de Olmenhorst een andere weg te zijn ingeslagen. Meer informatie en de programmering zijn te zien op www.appelparade.nl.
  

april 10, 2014

Zaterdag 12 en zondag 13 april verwacht de Olmenhorst qua bloei hét topweekeinde van dit voorjaar. Door de hoge temperatuur in dit voorjaar staan bij landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek bijna alle 50.000 fruitbomen in bloei.....

LISSERBROEK – Zaterdag 12 en zondag 13 april verwacht de Olmenhorst qua bloei hét topweekeinde van dit voorjaar. 
Door de hoge temperatuur in dit voorjaar staan bij landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek bijna alle 50.000 fruitbomen in bloei.

Op beide dagen zijn bezoekers vanaf tien uur ’s morgens van harte welkom op het landgoed.

Verder zijn dit weekend talloze activiteiten georganiseerd. Zo kan men boogschieten als een echte Willem Tell, is er een speeltuin en kan men terecht winkel met biologische producten.