MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Dick Benschop

mei 2, 2018

Sinds 1 mei is Dick Benschop (60) de nieuwe bestuursvoorzitter van de Koninklijke Schiphol Group....

Sinds 1 mei is Dick Benschop (60) de nieuwe bestuursvoorzitter van de Koninklijke Schiphol Group oftewel de hoogste baas van Schiphol. Hij is de opvolger van Jos Nijhuis, die Schiphol negen jaar heeft geleid. Benschop is historicus en zowel voormalig politicus als voormalig Shell-directeur. Zijn eerste klus is de nasleep van de stroomstoring van zondag en de vakantiedrukte.

maart 12, 2018

Dick Benschop zal met ingang van 1 mei a.s. CEO van de NV Luchthaven Schiphol worden. Minister Hoekstra van Financiën heeft zijn benoeming goedgekeurd......

Dick Benschop zal met ingang van 1 mei a.s. CEO van de NV Luchthaven Schiphol worden. Minister Hoekstra van Financiën heeft zijn benoeming goedgekeurd.

Benschop is momenteel in dienst bij Shell International als Vice President Non-Operated Ventures. Hij wordt de opvolger van Jos Nijhuis die sinds 2009 leiding geeft aan de Schiphol Group.

Over de opvolging van huidige CEO Nijhuis ontstond ophef, nadat die zich nadrukkelijk had uitgesproken voor een mannelijke kandidaat.