MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

april 21, 2018

De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd.....

HAARLEMMERMEER - De politie heeft donderdag op twee provinciale wegen in Haarlemmermeer bijna tachtig "extreme hardrijders" aan de kant gezet en bekeurd. 
Een motorrijder werd betrapt met een snelheid van 243 kilometer per uur op de N201 tussen Hilversum en Zandvoort. Dat is ruim drie keer zo hard als de maximumsnelheid ter plaatse.
Een andere motorrijder werd aan de kant gezet nadat hij op dezelfde provinciale weg 207 kilometer per uur had gereden.

april 20, 2018

Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Lunenburgdreef.

De scooterrijder reed over het fietspad in de richting van de Reina Prinsen Geerlingsdreef, toen hij ter hoogte van Markenburg werd aangetikt door een personenwagen die het fietspad wilde kruisen. De man raakte hierdoor ook nog een verkeersbord en kwam hard ten val.

Het slachtoffer is na de nodige zorg ter plaatse, overgebracht naar het ziekenhuis.
 

april 20, 2018

Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Hoofdweg is donderdagavond een vrouw gewond geraakt.
Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg met de op- en afritten van de Weg om de Noord. Op deze kruising kwamen twee personenwagens met elkaar in botsing.

Twee personen raakten gewond. Eén persoon moest worden overgebracht naar het ziekenhuis; bij de ander volstond behandeling ter plaatse.

Beide voertuigen zijn weggesleept door de bergingsdienst.
Een deel van de Hoofdweg was tijdelijk afgesloten.
 

april 16, 2018

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.......

Zaterdagmiddag heeft in een woning aan de Wilsonstraat in Hoofddorp brand gewoed op de eerste etage.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning geventileerd met een overdruk ventilator.

De bewoonster van de woning is in de ambulance behandeld omdat ze rook had ingeademd.

De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. De naastgelegen woningen zijn voor de zekerheid gecontroleerd op eventuele schade.

Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand, die nabij de CV-installatie ontstond.
 

april 13, 2018

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg......

De politie hield donderdag in Hoofddorp samen met de belastingdienst een verkeerscontrole met ANPR-camera’s op de Drie Merenweg.

ANPR-camera’s scannen kentekens van auto’s en vergelijken die met een referentiebestand, waarin personen staan met bijvoorbeeld belastingschulden en openstaande boetes.

Gescande auto’s met een zogenaamde ‘hit’ in het referentiebestand werden door motoragenten uit het verkeer gehaald, en naar het nabijgelegen terrein aan de Paviljoenlaan geleid.

april 9, 2018

De traumaheli landde zondag op een speelveld tussen de Lemenburg en de Hazenburglaan in Hoofddorp met aan boord het mobiel medisch team, dat was opgeroepen om assistentie te verlenen bij een medische noodsituatie......

De traumaheli landde zondag op een speelveld tussen de Lemenburg en de Hazenburglaan in Hoofddorp met aan boord het mobiel medisch team, dat was opgeroepen om assistentie te verlenen bij een medische noodsituatie.

De persoon waar de hulpverlening voor opgeroepen was, is met spoed en onder begeleiding van marechaussee en de politie overgebracht naar het ziekenhuis.

De arts van het traumateam is met de ambulance meegereden. De landing en de acties van de hulpdiensten trokken veel bekijks.
 

april 3, 2018

Paaszaterdag aan het begin van de avond omstreeks kwart over 7 knalden is er een op het fietspad van de kruising van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg in Hoofddorp twee scooters op elkaar.......

Paaszaterdag aan het begin van de avond omstreeks kwart over 7 knalden is er een op het fietspad van de kruising van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg in Hoofddorp twee scooters op elkaar.

 Beide bestuurders kwamen er zonder kleerscheuren vanaf zo bleek bij eerste onderzoek in de opgeroepen ambulance.

Daardoor konden zij met hulp van de politie ter plaatse de administratieve formaliteiten in orde maken.

Beiden zijn daarna doorgereisd.
 

april 3, 2018

Snackbar Paradise aan het Muiderbos in Hoofddorp is maandagavond overvallen door twee getinte jongens......

Snackbar Paradise aan het Muiderbos in Hoofddorp is maandagavond overvallen door twee getinte jongens.

De politie is met meerdere eenheden in de buurt aan het zoeken.

Beide verdachten van rond de 16 a 17 jaar zijn gekleed in zwarte korte jacks. Mogelijk hebben een zwarte vuilniszak bij zich.

Na een zoektocht met meerde politie-eenheden, zijn de twee nog niet opgepakt.

De politie roept om direct 112 te bellen als iemand de twee heeft gezien.

maart 30, 2018

Bij een ernstig ongeval op de Drie Merenweg N205 zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt,,,,,

CRUQUIUS - Bij een ernstig ongeval op de Drie Merenweg N205 zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt.

Een man, vrouw en een klein kind reden in een personenwagen in de richting van Haarlem toen ter hoogte van de N201 de bestuurster de macht over het stuur verloor en tegen een lichtmast botste.

Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer en het traumateam uit Rotterdam, kwamen hulp bieden. De vrouw en het kindje werden direct opgevangen in een ambulance, terwijl de brandweer de man uit de auto moest bevrijden.

maart 29, 2018

Een 48 jarige man is vanochtend op Schiphol-Rijk klemgereden tussen een lijnbus en een reclamebord.....

SCHIPHOL-RIJK - Een 48 jarige man is vanochtend op een bedrijventerrein aan de Capronilaan klemgereden tussen een lijnbus en een reclamebord.

De man stond aanwijzingen te geven aan een 41-jarige buschauffeur die zich met een spiksplinternieuwe elektrische bus vast had gereden. Onder onduidelijke omstandigheden kwam hij daarbij zelf klem te zitten tussen de bus en een reclamebord.
De man raakte gewond en is, na de nodige eerste zorg ter plekke,
overgebracht naar het ziekenhuis.

maart 29, 2018

In een trein op spoor 3 van het NS-station Hoofddorp is dinsdagavond een onbeheerde doos aangetroffen.....

HOOFDDORP - In een trein op spoor 3 van het NS-station Hoofddorp is dinsdagavond een onbeheerde doos aangetroffen. De trein en perron 3 werden daarop ontruimd, het overige treinverkeer mocht niet stoppen op station Hoofddorp. Een bomverkenner van de politie heeft het verdachte pakketje onderzocht en stelde vast dat de kartonnen doos geen gevaar vormde. Daarna zijn de beperkingen weer opgeheven en konden de passagiers hun reis vervolgen. 

maart 28, 2018

De bestuurder van een bedrijfsbus is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de A9 ter hoogte van knooppunt Raasdorp.....

LIJNDEN – De bestuurder van een bedrijfsbus is dinsdagmiddag
gewond geraakt bij een ongeval op de A9 ter hoogte van knooppunt Raasdorp. De man knalde met zijn bus zo hard achterop een vrachtwagen dat de bus vast kwam te zitten aan de vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur voelde de aanrijding en stuurde zijn combinatie naar de vluchtstrook. De brandweer moest er aan te pas komen om de bestuurder, die

maart 28, 2018

Op de oprit van de A4 in de richting van Schiphol is maandagochtend een betonmixer omgevallen. De volle betonmixer kwam vanaf de Nelson Mandeladreef in de scherpe bocht naar de A4 in de richting van Schiphol......

RIJSENHOUT - Op de oprit van de A4 in de richting van Schiphol is maandagochtend een betonmixer omgevallen.

De volle betonmixer kwam vanaf de Nelson Mandeladreef in de scherpe bocht naar de A4 in de richting van Schiphol.

Meerdere hulpdiensten boden hulp aan de chauffeur, die op eigen kracht zijn wagen kon verlaten.

Hij bleek gewond en is na de na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De oprit is tot in de middag afgesloten geweest vanwege de berging en de opruimwerkzaamheden.
 

maart 28, 2018

Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Paxlaan in Hoofddorp.........

HOOFDDORP - Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Paxlaan in Hoofddorp.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van een personenwagen wilde keren en een tegemoet komende wagen over het hoofd zag.

De bestuurder van deze auto kon niet meer remmen en botste vol in de zijkant van de kerende wagen.

De bestuurder van de kerende wagen raakte hierbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist bleef ongedeerd.

Door het ongeval was de Paxlaan tijdelijk gesloten.
 

maart 26, 2018

Zaterdagochtend 24 maart zijn op de kruising van Leenderbos met de Kruisweg een lijnbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.......

Zaterdagochtend 24 maart zijn op de kruising van Leenderbos met de Kruisweg een lijnbus en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde rond half 7.

Bij de klapper raakte niemand gewond; opgeroepen hulpdiensten hoefden niet in actie te komen. Wel moesten zowel de bus als de auto door bergers worden afgevoerd. De materiële schade was aanzienlijk.

Door het ongeval waren twee rijstroken van Leenderbos naar de N201 afgesloten.
 

maart 26, 2018

Voor de tweede keer in amper twee maanden woedde vrijdagavond een brand in een passagierstrein. De brand, in een wc in het achterste deel van de trein, werd op eindstation Schiphol ontdekt......

Voor de tweede keer in amper twee maanden woedde vrijdagavond een brand in een passagierstrein. De brand, in een wc in het achterste deel van de trein, werd op eindstation Schiphol ontdekt.

Omstreeks kwart over tien ging het automatische brandalarm van de schipholspoortunnel af. De brandweer besloot na aankomst op te schalen naar middelbrand.

maart 26, 2018

Vrijdagavond is een ‘snor’scooterrijder op het fietspad langs de Kruisweg, ter hoogte van de Boslaan, frontaal op twee wachtende fietsers gebotst.......

Vrijdagavond is een ‘snor’scooterrijder op het fietspad langs de Kruisweg, ter hoogte van de Boslaan, frontaal op twee wachtende fietsers gebotst.

Daarbij kwam hij hard ten val. Vermoedelijk zag hij de fietsers niet vanwege een auto die het zicht op het fietspad deels blokkeerde.

De scooterrijder is na de nodige medische zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de fietsers liep enkele schaafwonden op. De andere fietsster bleef ongedeerd.

Beiden konden op eigen kracht naar huis.

maart 17, 2018

Een auto wisselde in de richting van Hoofddorp van rijstrook en zag daarbij een andere auto over het hoofd met een botsing tot gevolg......

Bij een ongeval op de N201 bij de A4 zijn afgelopen donderdag twee personen gewond geraakt.

Een auto wisselde in de richting van Hoofddorp van rijstrook en zag daarbij een andere auto over het hoofd met een botsing tot gevolg.

De hulpdiensten werden opgeroepen. Twee personen zijn na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval en de afhandeling waren meerdere rijstroken tijdelijk afgesloten.

Beide voertuigen zijn door een bergingsdienst afgevoerd.
 

maart 16, 2018

Donderdagavond is een auto in de sloot gereden aan de IJweg ter hoogte van de parkeerplaats Toolenburgerplas......

Donderdagavond is een auto in de sloot gereden aan de IJweg ter hoogte van de parkeerplaats Toolenburgerplas.

Met hulp van zijn navigatiesysteem wilde de man van het parkeerterrein weer de IJweg oprijden. Door de opdrachten iets te letterlijk op te volgen kwam hij in de sloot terecht.

Omwonenden hebben met hulp van de brandweer de bestuurder uit de auto geholpen en na controle door ambulancepersoneel werd de man door de politie naar huis gebracht.

De auto werd door een bergingsdienst afgevoerd.
 

maart 12, 2018

Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.....

Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Spoorlaan, toen een automobiliste vanaf de rechter rijstrook wilde keren en geen rekening hield met een medeweggebruiker op de linker rijstrook.

De twee wagens kwamen met elkaar in botsing waarbij een van de auto’s tegen een verkeerslicht tot stilstand kwam.

Beide bestuurders, een man en vrouw raakten hierbij gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

maart 10, 2018

Bij een ernstig ongeval zijn vrijdagochtend twee mensen gewond geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht......

Bij een ernstig ongeval zijn vrijdagochtend twee mensen gewond geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Kruisweg en de Pudongweg in Rozenburg.

Twee auto waren in botsing gekomen en een derde auto reed daar op in. De ravage was groot en de weg was een tijdje afgesloten.

Alle drie de auto’s zijn door een bergingsdienst afgevoerd.
 

maart 9, 2018

Bij een ongeval op het Sparresholmpad in Hoofddorp is woensdagavond de bestuurster van een scooter gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op het Sparresholmpad is woensdagavond de bestuurster van een scooter gewond geraakt.

Ter hoogte van de bushalte kwamen twee scooters frontaal met elkaar in
botsing. De bestuurster die hierbij gewond raakte, is na de nodige zorg ter plekke overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het ongeval regende het flink, mogelijk dat het zicht hierdoor
minder was.
 

maart 8, 2018

Bij een ongeval op de Kruisweg in Rozenburg is woensdagochtend de bestuurder van een personenwagen gewond geraakt..........

Bij een ongeval op de Kruisweg in Rozenburg is woensdagochtend de bestuurder van een personenwagen gewond geraakt. De auto stond te wachten om linksaf een bedrijventerrein op te slaan. De chauffeur van een achterop komende vrachtwagen werd door de laagstaande zon verblind en botste achterop de stilstaande personenwagen. De bestuurder van de auto is overgebracht naar het ziekenhuis, de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

maart 5, 2018

Afgelopen vrijdagmiddag zijn in Vijfhuizen twee automobilisten gewond geraakt door een ongeluk........

Afgelopen vrijdagmiddag zijn in Vijfhuizen twee automobilisten gewond geraakt door een ongeluk.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de dierenwinkel aan de Vijfhuizerdijk toen de bestuurster van de voorste wagen remde en de achterste wagen dit te laat in de gaten had.

Beide bestuurders raakten gewond, de bestuurster van de voorste wagen werd voor verdere zorg door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens een omstander stopte de voorste wagen voor overstekende eenden, waarvan eentje de oversteek niet heeft overleefd.