MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

december 5, 2017

Op de Vijfhuizerweg is zondagmiddag een personenwagen in het water terecht gekomen. De drie inzittenden, vader, moeder en kind, raakten hierbij gewond, waarvan het kind ernstig.......

Op de Vijfhuizerweg is zondagmiddag een personenwagen in het water terecht gekomen. De drie inzittenden, vader, moeder en kind, raakten hierbij gewond, waarvan het kind ernstig.

Alle drie de inzittenden zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Meerdere ambulances, politie, brandweervoertuigen en het mobiel medisch team kwamen hulp bieden.

De bestuurder is vermoedelijk uit de bocht gevlogen, heeft vervolgens een boom geraakt en is in het water beland.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

december 4, 2017

Een automobiliste is zondag aan het einde van de middag gewond geraakt na een aanrijding met een lijnbus. Het ongeval gebeurde op de kruising met de N201 en het Leenderbos.....

Een automobiliste is zondag aan het einde van de middag gewond geraakt na een aanrijding met een lijnbus. Het ongeval gebeurde op de kruising met de N201 en het Leenderbos.

De vrouw kwam in botsing met de R-Netbus, toen zij vanaf het Leenderbos de N201 op wilde draaien. De bus kwam over de busbaan en probeerde de wagen nog te ontwijken. Daarbij ramde de bus een verkeersbord.

De automobiliste is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In de bus raakte niemand gewond. Volgens getuigen negeerde de bestuurster rood licht.

november 29, 2017

Op de oprit van de A4 richting Den Haag is dinsdagmiddag een automobiliste in het water terecht gekomen.........

HOOFDDORP - Op de oprit van de A4 richting Den Haag is dinsdagmiddag een automobiliste in het water terecht gekomen. Door een onbekende reden raakte zij van de weg en gleed door de berm een sloot in. Meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Een agente heeft de vrouw geholpen om uit de auto te komen. Controle in de ambulance wees uit dat zij geen letsel had opgelopen. De wagen werd door de bergingsdienst uit de sloot gehaald en afgevoerd.

november 27, 2017

De hulpdiensten zijn zondagochtend rond half 10 gealarmeerd voor een omgevallen bietenrooier in een sloot. Een treinmachinist schakelde de hulpdiensten in toen hij in het voorbij rijden het landbouwvoertuig nabij de Dr. Heijelaan in Abbenes zag liggen.......

De hulpdiensten zijn zondagochtend rond half 10 gealarmeerd voor een omgevallen bietenrooier in een sloot. Een treinmachinist schakelde de hulpdiensten in toen hij in het voorbij rijden het landbouwvoertuig nabij de Dr. Heijelaan in Abbenes zag liggen.

Meerdere hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter, werden naar de locatie in het weiland gedirigeerd. De traumahelikopter kon in de nabijheid landen.

De bemanning constateerde vervolgens dat er geen gewonden bij het ongeval waren gevallen.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

november 25, 2017

Op de Vijfhuizerweg is donderdagmiddag een automobilist met zijn voertuig van de weg geraakt en in het naastgelegen water terecht gekomen......

Op de Vijfhuizerweg is donderdagmiddag een automobilist met zijn voertuig van de weg geraakt en in het naastgelegen water terecht gekomen.

De bestuurder kon op eigen kracht zijn wagen verlaten. Het slachtoffer, een vliegtuigspotter, was nog een keer terug naar zijn wagen gegaan om zijn fotoapparatuur uit het voertuig te halen.

De man is vervolgens door het ambulancepersoneel onderzocht en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De bergingsdienst haalde de zwaar beschadigde auto uit het water.

november 24, 2017

Op het terrein van een kassencomplex aan de Leidsemeerstraat in Buitenkaag heeft donderdagmiddag een buitenbrand gewoed.....

BUITENKAAG  -  Op het terrein van een kassencomplex aan de Leidsemeerstraat heeft donderdagmiddag een buitenbrand gewoed.

Door de zware rookontwikkeling en de vele 112-meldingen werd de brand snel opgeschaald naar een middelbrand.

Tijdens het verbranden van afval op het terrein van het kassencomplex sloeg door de stevige wind het vuur over naar een stapel kunststof pallets, wat voor de hoge vlammen en de zware rookontwikkeling zorgde.

november 22, 2017

Op de kruising van de Hugo de Vriesstraat met de Staringstraat heeft dinsdagmiddag een flinke aanrijding plaatsgevonden...........

NIEUW-VENNEP - Op de kruising van de Hugo de Vriesstraat met de Staringstraat heeft dinsdagmiddag een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een auto op de voorrangsweg kreeg geen voorrang en werd vol in de zijkant geramd door een andere wagen zodat het voertuig door de klap tweemaal rond tolde. De aangereden bestuurder is in eerste instantie voorzichtig op de brancard gelegd en in de ambulance behandeld, maar ziekenhuisopname bleek niet nodig. De inzittenden van de andere wagen kwamen met de schrik vrij. Beide

november 21, 2017

Op de rotonde in de Kruisweg en Hoofdvaart in Hoofddorp is maandagochtend een fietser gewond geraakt.....

Op de rotonde in de Kruisweg en Hoofdvaart in Hoofddorp is maandagochtend een fietser gewond geraakt.

De fietser reed over het fietspad van de rotonde en werd over het hoofd gezien door een automobiliste, die het slachtoffer geen voorrang verleende.

Het slachtoffer kwam ten val en raakte zodanig gewond, dat behandeling in het ziekenhuis nodig was.

Het gaat volgens de politie regelmatig mis op deze rotonde, waarbij fietsers niet of te laat worden gezien. Dat komt onder meer omdat zowel fietsers als snorbrommers van beide kanten de rotonde op kunnen komen.

november 21, 2017

Op de Kruisweg in Hoofddorp ter hoogte van de verkeerslichten bij de Van Heuven Goedhartlaan is zondagmiddag kop-staart botsing gebeurd. Bij het ongeluk waren drie personenauto’s betrokken.......

Op de Kruisweg in Hoofddorp ter hoogte van de verkeerslichten bij de Van Heuven Goedhartlaan is zondagmiddag kop-staart botsing gebeurd. Bij het ongeluk waren drie personenauto’s betrokken.

Eén inzittende van een van de betrokken auto’s raakte licht gewond. Behandeling in de ambulance aan nekklachten volstond vooralsnog.

De overige inzittenden kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval waren op het kruispunt twee rijstroken gesloten, wat voor overlast zorgde voor het overige verkeer.

november 21, 2017

Op de Spoorlaan in Nieuw-Vennep zijn maandagmiddag twee personenwagens frontaal op elkaar geklapt. Beide wagens kwamen dwars op de weg tot stilstand. De ravage was groot......

Op de Spoorlaan in Nieuw-Vennep zijn maandagmiddag twee personenwagens frontaal op elkaar geklapt. Beide wagens kwamen dwars op de weg tot stilstand. De ravage was groot.

Eén van de bestuurders is in de ambulance behandeld, maar hoefde na behandeling niet mee.

Eén van de wagens raakte een stoeprandje. Hierdoor verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste vol op een tegemoetkomende wagen.

november 17, 2017

Bij een ongeval op de kruising Kruisweg met de Prins Bernhardstraat in Hoofddorp is woensdagavond de bestuurster van een fiets gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de kruising Kruisweg met de Prins Bernhardstraat is woensdagavond de bestuurster van een fiets gewond geraakt.

Een auto en een fiets kwamen met elkaar in botsing, toen één van de bestuurders de Prins Bernhardstraat in wilde rijden en de ander eruit.

De fietsster raakte gewond en is na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

november 7, 2017

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zondagmiddag een personenwagen tegen de trailer van een vrachtwagen gebotst........

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zondagmiddag een personenwagen tegen de trailer van een vrachtwagen gebotst. 

Het ongeval gebeurde in de bocht op de Hoeksteen, toen de personenwagen uit de bocht vloog en tegen de trailer van een tegemoetkomende vrachtwagen botste.

Ondanks de aanzienlijke schade aan de personenwagen, raakte de bestuurster niet gewond. Ze kwam met de schrik vrij.

Zowel de personenauto als de trailer moesten door de bergingsdienst worden afgevoerd.
 

november 7, 2017

Op de Havenmeesterweg op Schiphol is zondagmiddag een R-net bus tegen een taxi gebotst. De taxi passeerde de busbaan, zonder de bus voorrang te verlenen.........

Op de Havenmeesterweg op Schiphol is zondagmiddag een R-net bus tegen een taxi gebotst. De taxi passeerde de busbaan, zonder de bus voorrang te verlenen.

Hierdoor moest de bus vol in de remmen, maar deze kon niet meer op tijd tot stilstand komen.

De Tesla taxi werd vol in de zijkant geraakt. Niemand raakte gewond. De elektrische taxi kon niet meer verder en is door de bergingsdienst afgevoerd.

oktober 31, 2017

Omstreeks kwart over tien zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan het Lorentzplein in Badhoevedorp.....

Omstreeks kwart over tien zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan het Lorentzplein in Badhoevedorp.

Ook het Mobiel Medische Team werd gealarmeerd. Er bleek op het plein gevochten te zijn.

Daarbij was één persoon gewond geraakt. Hij is ter plaatse in de ambulance door de trauma-arts nagekeken, waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd.

Over de toedracht van de vechtpartij is volgens de politie nog veel onduidelijk. Via nader onderzoek en verhoor wil zij hierover meer te weten komen. Getuigen kunnen zich melden.

oktober 31, 2017

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep......

Zaterdagavond omstreeks tien voor twaalf zijn bij een botsing tussen twee scooters twee personen gewond geraakt. De twee scooters reden beide in de zelfde richting op de Helsinkilaan in Nieuw-Vennep.

Bij het afslaan zagen ze elkaar over het hoofd, waardoor een flinke klapper onvermijdelijk was. De twee opzittenden van de afslaande scooter vielen hierbij op de grond en raakten beiden gewond.

De verwondingen waren zodanig ernstig dat behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk was.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 26, 2017

Op de Amsterdamse Baan in Lijnden is woensdagmiddag een man gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.....

LIJNDEN - Op de Amsterdamse Baan is woensdagmiddag een man gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.
Het slachtoffer reed op zijn bromfiets over het fietspad van de Amsterdamse Baan, toen hij geen voorrang kreeg van een automobilist die de Brisbanestraat insloeg.
Het slachtoffer botste op de zijkant van de wagen en kwam hierbij ten val.

De man is na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.
 

oktober 25, 2017

Op de Dirk Storklaan in bedrijvenpark De President zijn dinsdagmiddag twee wagens op elkaar gebotst...........

HOOFDDORP - Op de Dirk Storklaan in bedrijvenpark De President zijn dinsdagmiddag twee wagens op elkaar gebotst. Op de kruising met de Johan Enschedelaan botste een bedrijfswagen tegen de zijkant van een personenwagen, door de klap van de aanrijding kwam de wagen achterstevoren tot stilstand. In de personenwagen zat een bestuurder met twee kinderen, beide kinderen zijn in de ambulance onderzocht maar bleken geen letsel opgelopen te hebben. De kinderen hebben voor de schrik een beertje ontvangen van een agent. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

oktober 24, 2017

Op de N201 ter hoogte van de A4 heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De N201 was hierdoor in de richting van de A4 vanaf de Waterwolftunnel geruime tijd volledig afgesloten......

Op de N201 ter hoogte van de A4 heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij drie vrachtwagens betrokken waren. De N201 was hierdoor in de richting van de A4 vanaf de Waterwolftunnel geruime tijd volledig afgesloten.

Het ongeluk gebeurde toen een vrachtwagen achterop een andere, stilstaande vrachtwagen botste, die op zijn beurt hierdoor tegen zijn voorganger klapte.

Eén van de chauffeurs is in de ambulance behandeld, maar hoefde na behandeling niet mee.

oktober 19, 2017

Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen. Het incident gebeurde op de kruising met de Kruisweg, toen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen.

De bestuurster van de auto die op zijn dak terecht kwam, is in de ambulance nagekeken. Zij bleek geen letsel te hebben opgelopen en is na behandeling door een agent thuisgebracht.
De bestuurster van de andere wagen kwam met de schrik vrij.

oktober 16, 2017

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval......

Afgelopen zondag rukten de hulpdiensten massaal uit naar het Jaan Dekkerpad in Hoofddorp om hulp te bieden aan een mogelijk slachtoffer van een ongeval.

In het water ter hoogte van de Klaas van Reeuwijkstraat vonden buurtbewoners namelijk een scooter. Omdat het niet duidelijk was of het om een ongeval ging, werd direct flink opgeschaald.

Toen de scooter op het droge was getrokken werd aan de hand van het kenteken al snel duidelijk dat de scooter een dag eerder was gestolen was.

oktober 11, 2017

Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland........

BEINSDORP - Op de Hillegommerdijk is dinsdagochtend een personenwagen na een aanrijding in de Ringvaart beland. De bestuurster kon met hulp van de andere bestuurder met een nat pak de wagen verlaten, zij liep geen letsel op en is door de ambulance thuis afgezet. Vermoedelijk is de vrouw ingehaald door een automobilist die tijdens het inhalen moest uitwijken voor een geparkeerde vrachtwagen waarbij hij de auto van het slachtoffer aantikte. Een speciale duikploeg werd opgeroepen om de auto in het water te lokaliseren en aan een kraanwagen te koppelen.

oktober 11, 2017

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg......

Maandagavond omstreeks kwart voor 11 is een motorrijdster gewond geraakt nadat ze ten val is gekomen op de Kruisweg in Rozenburg.

Daarbij is de motorrijdster zodanig gewond geraakt, dat ze, na eerste hulp in de ambulance, moest worden overgebracht naar een ziekenhuis.

De motorscooter was zwaar beschadigd en is opgehaald door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het eenzijdige ongeval bestaat nog geen duidelijkheid.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

oktober 10, 2017

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd........

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Burgemeester Amersfoordtlaan in Badhoevedorp zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Een van hen was dermate onrustig en in de war door de klap dat begeleiding van een marechaussee in de ambulance raadzaam bleek.

Over de oorzaak van het ongeval kan nog niet veel gezegd worden. De verkeersongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse gekomen om de oorzaak te onderzoeken.

oktober 6, 2017

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201......

Bij een ongeval op de N201 is vandaag een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Spaarnepoort met de N201.

Door de klap van de aanrijding maakte de wagen van het slachtoffer een draai van 180 graden. Ambulance, brandweer en politie kwamen hulp bieden.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Een rijstrook van de N201 was geruime tijd afgesloten. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.