MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

juni 16, 2018

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst......

Op de rotonde van de Operaweg ter hoogte van de Laan van Norma in Nieuw-Vennep is een automobiliste donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal gebotst.

Zowel de auto als de straatlantaarn liepen daarbij aanzienlijke schade op.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij, maar zijn voor de zekerheid wel gecontroleerd in de ambulance. Een jongetje kreeg voor de schrik een troostbeertje.

De auto van de vrouw is door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juni 9, 2018

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.......

Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kruisweg in Hoofddorp bij de stoplichten van het kruispunt met de Paxlaan.

Een automobiliste reed achter op de auto van haar voorganger.

Een politieagent in vrije tijd bood hulp aan de bestuurder van de voorste wagen.

Na een uitgebreide controle in de opgeroepen ambulance bleek dat de verwondingen niet zodanig waren dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was.

Omdat er vermoedelijk nog een derde auto bij het ongeval betrokken was, doet de politie nader onderzoek.
 

juni 8, 2018

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen. Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen......

Een automobiliste is donderdagmiddag in Hoofddorp met haar auto tussen de afvalcontainers aan de Marga Klompésingel terechtgekomen.

Ze trapte op het gaspedaal terwijl ze eigenlijk wilde remmen.

Brandweer, politie en ambulance kwamen, omdat gevreesd werd dat de vrouw bekneld zat.

Uiteindelijk bleek alleen de auto tussen de containers klem te zitten.

Nadat die door de brandweer achteruit geduwd was kon de bestuurster zich uit haar auto bevrijden.
Bij controle in de ambulance bleek de vrouw ongedeerd.

juni 7, 2018

Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een botsing tussen twee personenwagens is woensdagmiddag op de kruising Hoofddorpdreef met de afrit van de A4 een man gewond geraakt. Het slachtoffer is na de nodige eerste zorg in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en de afhandeling ervan is de weg gedeeltelijk afgesloten geweest, wat voor veel vertraging heeft gezorgd.

juni 7, 2018

Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Woensdagavond omstreeks half 9 botsten een motorrijder en een fietsster op elkaar op de kruising van de Kruisweg en de IJweg in Hoofddorp. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

De motorrijder is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer, maar dat leverde op dit tijdstip niet al te veel oponthoud op.
 

juni 6, 2018

Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt.....

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de N201 richting Rijsenhout is dinsdagochtend een automobiliste gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit naar de A4.
Het slachtoffer botste op haar voorganger. Zij raakte hierbij gewond; haar wagen liep flinke schade op. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.

Door het ongeval ondervond het verkeer enige hinder omdat van de drie
rijstroken er twee gesloten waren vanwege de afhandeling.
 

juni 5, 2018

Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland.....

HOOFDDORP - Een auto is dinsdagmiddag in een sloot langs de A5 bij Lijnden beland. Het ongeluk gebeurde rond een uur of 1 tussen knooppunt Raasdorp en de A4.

De personenauto kwam van de A9 toen het op de A5 door een invoegende vrachtwagen werd aangetikt. De auto belandde hierdoor in de berm en gleed het water in.

De bestuurder werd door een passerende brandweerman uit het water geholpen. De man is in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het voertuig wordt door een berger uit de sloot getakeld.
 

juni 4, 2018

Een pizzakoerier is zondagavond met zijn scooter hard onderuit gegaan op het Leenderbos in Hoofddorp.......

Een pizzakoerier is zondagavond met zijn scooter hard onderuit gegaan op het Leenderbos in Hoofddorp.

De scooterrijder raakte vermoedelijk de verhoogde rijbaanafscheiding ter plaatse en verloor hierdoor de macht over het stuur. Hij kwam lelijk ten val.

Ambulancepersoneel verzorgde het slachtoffer ter plaatse, waarna deze is overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter was flink beschadigd en is afgevoerd.
 

juni 1, 2018

Een scooterrijdster is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de IJweg in Nieuw-Vennep......

Een scooterrijdster is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de IJweg in Nieuw-Vennep.

De vrouw reed op de Bennebroekerweg richting Nieuw-Vennep en botste bij het tuincentrum Ranzijn op een afslaande personenauto.

De scooterrijdster raakte gewond en werd in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft de zaak in onderzoek.
 

juni 1, 2018

Hulpverleners hebben donderdagavond twee personen uit de Toolenburgerplas in Hoofddorp gered. Een zwemmer kreeg kramp en wist met hulpgeroep zijn broer aan de kant te waarschuwen......

Hulpverleners hebben donderdagavond twee personen uit de Toolenburgerplas in Hoofddorp gered. Een zwemmer kreeg kramp en wist met hulpgeroep zijn broer aan de kant te waarschuwen.

De broer ging het water in en kwam ook in de problemen. Een motoragent en een brandweerman zijn in het water gesprongen, om de mannen te redden.

Ook een traumahelikopter werd opgeroepen; die vloog een rondje boven de plas, maar hoefde uiteindelijk niet te landen.

De broers zijn door de hulpverleners naar de kant gebracht en in de ambulance gecontroleerd.
 

mei 31, 2018

Een auto is woensdagmiddag op de Kruisweg ter hoogte van de Zuidtangent in Hoofddorp, in brand gevlogen.....

HOOFDDORP - Een auto is woensdagmiddag op de Kruisweg ter hoogte van de Zuidtangent in brand gevlogen.

Toen de bezitter van een geparkeerde auto zijn voertuig instapte en contact maakte, vloog deze direct in brand. De man kon de auto veilig verlaten.

De gealarmeerde brandweer heeft de brandende auto geblust. Het voertuig raakte totall-los en wordt door de bergingsdienst afgevoerd.
 

mei 29, 2018

Op de Hoofdweg in Hoofddorp, nabij de skipiste, is zondagavond een persoon bedreigd met een vuurwapen......

Op de Hoofdweg in Hoofddorp, nabij de skipiste, is zondagavond een persoon bedreigd met een vuurwapen.

Na de bedreiging is de persoon gevlucht richting het parkje van de voormalige waterzuivering. De politie heeft uiteindelijk ook iemand aangehouden en deze overgebracht naar het bureau.

Het vermoeden bestond dat het vuurwapen gedumpt was in de bosjes. Hierop heeft de politie met meerdere honden uit park afgezocht.

Daarbij werd een voorwerp gevonden dat is overgedragen aan de recherche.

Het park werd afgesloten vanwege het sporen onderzoek.
 

mei 29, 2018

Een vrachtwagen geladen met trottoirbanden is maandag in de bocht van de Nelson Mandeladreef in Hoofddorp omgevallen.....

HOOFDDORP - Een vrachtwagen geladen met trottoirbanden is maandag in de bocht van de Nelson Mandeladreef omgevallen.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel is er diesel uit de wagen gelekt.

Meerdere vrachtwagens van het bedrijf zijn druk bezig geweest de trottoirbanden op te ruimen.

Door het ongeval en de afhandeling ervan ontstond er een flinke rij op de afrit naarde Bennebroekerweg.
 

mei 28, 2018

Een automobilist is zondagmiddag gearresteerd nadat hij een motoragent had aangevallen......

Een automobilist is zondagmiddag gearresteerd nadat hij een motoragent had aangevallen.

De agent kwam naar de parkeerplaats van het wegrestaurant Den Ruychen Hoek in Hoofddorp, waar de man op een betonblok was gereden.

Volgens getuigen was de man woedend. In zijn beschadigde auto zat ook een oudere vrouw, die door ambulancepersoneel werd nagekeken.

Op dat moment viel de bestuurder de motoragent aan. Met assistentie van collega's wist de agent de man op de grond te werken. De motoragent raakte bij de aanhouding gewond.

mei 28, 2018

Op de kruising van de Hoofdweg met de Weg om de Noord heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.......

Op de kruising van de Hoofdweg met de Weg om de Noord heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.

Omdat gezien de materiële schade gevreesd werd voor gewonden, rukten de hulpdiensten naar de plaats van het ongeluk uit. Onder de inzittenden bevond zich ook een klein kind.

Bij controle in de ambulance bleek niemand zodanig gewond, dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Door het ongeval was een deel van de Hoofdweg afgesloten.

mei 25, 2018

Bij een ongeval op de A4 is woensdagmiddag een auto over de kop geslagen.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de A4 is woensdagmiddag een auto over de kop geslagen. Bij het ongeval was ook een vrachtwagen betrokken.

De bestuurder van de personenwagen moest door de brandweer uit zijn voertuig worden gehaald en met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Door het ongeval en de afwikkeling ervan waren 4 rijstroken afgesloten, wat voor een flinke file zorgde. Gelijktijdig waren er meerdere incidenten op de omliggende wegen, wat eveneens voor flinke files zorgde.

mei 21, 2018

Bij een ongeval op de parkeerplaats van het Haarlemmermeerse Bos aan de Bosweg in Hoofddorp is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt.....

Bij een ongeval op de parkeerplaats van het Haarlemmermeerse Bos aan de Bosweg in Hoofddorp is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt.

Ter plaatse kwamen een auto en een motorfiets met elkaar in botsing.

Hierbij raakte de vrouw, die achterop de motor zat, gewond. Het slachtoffer is na eerste hulp in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bergingsdienst moest vanwege de schade beide voertuigen afvoeren.
 

mei 18, 2018

Een motorrijder is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Waddenweg in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een motorrijder is woensdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Waddenweg.
De motorrijder botste op het fietspad naast de Waddenweg hard tegen de
zijkant van een afslaande auto. Door de klap vloog de motorrijder over de auto en belandde hard op het asfalt.

Na de nodige medische zorg ter plekke is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.
 

mei 17, 2018

Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.....

NIEUW-VENNEP - Op de kruising van de Componistenweg met de Puccinilaan heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Ondanks de flinke klap en de fikse schade aan de voertuigen, raakte niemand gewond. De bestuurster van één van de wagens is voor de zekerheid gecontroleerd in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen konden niet meer rijden en werden door de bergingsdienst afgevoerd.

mei 16, 2018

Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven........

RIJSENHOUT - Omstanders zagen maandag aan het einde van de middag een auto in de Ringvaart drijven. Een passant is hierop het water ingesprongen om te  kijken of er nog iemand in de wagen zat, wat niet het geval was. Al snel bleek dat de wagen achteruit van een oprit het water in gerold was
omdat de eigenaresse vergeten was om de wagen op de handrem te zetten. De passant die het water ingegaan was, heeft de dobberende wagen naar de kant getrokken. De bergingsdienst heeft het voertuig uit het water gehaald
en afgevoerd.

mei 15, 2018

Een automobiliste is maandagmiddag op de A4 onwel geworden. Haar voertuig kwam op de meest linker rijstrook tot stilstand......

HOOFDDORP - Een automobiliste is maandagmiddag op de A4 onwel geworden. Haar voertuig kwam op de meest linker rijstrook tot stilstand.

Medeweggebruikers sloegen een raam van de wagen in om de vrouw uit de wagen te kunnen halen.

Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

Het voorval zorgde voor een flinke file ter hoogte van de N207 in de rijrichting van Den Haag.
 

mei 15, 2018

Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Douglassingel in Schiphol-Rijk is maandagmiddag een man ernstig gewond geraakt.....

SCHIPHOL-RIJK - Bij een ongeval in een bedrijfspand aan de Douglassingel is maandagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer was aan het werk in een hoogwerker, totdat deze omviel.

Meerdere ambulances en het mobiel medisch team met de traumahelikopter kwamen hulp bieden.
Na de nodige medische zorg in de loods, is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Inspectie SZW doet onderzoek naar de toedracht van het bedrijfsongeval.
 

mei 9, 2018

In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen.....

HOOFDDORP - In winkelcentrum Pax is dinsdagmiddag een Indonesisch afhaalrestaurant overvallen. De dader, een man van ongeveer 18 tot 24 jaar oud, sloeg na de overval op de
vlucht. Volgens Burgernet is de man licht getint en heeft een mager postuur. Hij droeg zwarte kleding en was gemaskerd. De politie vroeg om de dader niet zelf te benaderen maar de politie te bellen. Volgens een getuige heeft de man zo’n 150 euro buitgemaakt en werd de eigenaresse met een mes bedreigd.

mei 8, 2018

Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.....

HOOFDDORP  -  Twee ongevallen hebben maandag een verkeerschaos bij Hoofddorp veroorzaakt.

Het eerste ongeval vond plaats op de kruising N201 met de afrit 3 van de A4. Hier botste een personenwagen tegen een bedrijfsbusje.
Door de aanrijding was het kruispunt zo goed als geblokkeerd waardoor een lange file ontstond.