MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Esmee Visser

augustus 8, 2018

Schaatsster Esmee Visser heeft een nieuwe ploeg en sponsor: Infestos, een investeringsmaatschappij uit Enschede........

Schaatsster Esmee Visser heeft een nieuwe ploeg en sponsor: Infestos, een investeringsmaatschappij uit Enschede. Infestos heeft toegezegd een team te gaan ondersteunen met onder meer Ireen Wüst en Visser. In de plannen van het bedrijf met de ploeg is vooral veel ruimte voor talentontwikkeling. Het bedrijf gaat zich in ieder geval de komende 4 jaar inzetten in het schaatsen.

juli 3, 2018

Schaatskampioene Esmee Visser werd afgelopen weekeinde tijdens het festival Beinsdorp Local Live opnieuw geëerd.....

BEINSDORP - Schaatskampioene Esmee Visser werd afgelopen weekeinde tijdens het festival Beinsdorp Local Live opnieuw geëerd. De ijsclub besloot de ijsbaan in het dorp naar haar te vernoemen.

Bij de schaatsclub die tegenover haar ouderlijk huis ligt, leerde Visser als klein meisje schaatsen. De ijsbaan zal voortaan de Esmee Visser IJsbaan heten.

In februari won Visser, als debutant op de Olympische Spelen, de gouden plak op de 5000 meter.
 

maart 26, 2018

Esmee Visser uit Beinsdorp is vrijdagmiddag geridderd voor haar gouden medaille op de vijf kilometer tijdens de Olympische Spelen van Pyeongchang.....

Esmee Visser uit Beinsdorp is vrijdagmiddag geridderd voor haar gouden medaille op de vijf kilometer tijdens de Olympische Spelen van Pyeongchang.

Visser is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De atleten en begeleiders van Team Oranje kwamen bijeen in de Grote Kerk in Den Haag.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport verzorgde daar het officiële huldigingsprogramma.

Ze werden toegesproken door viceminister-president Hugo de Jonge en minister van Sport Bruno Bruins.
 

maart 19, 2018

Vanavond zijn tijdens een groot gala in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp de jaarlijkse Haarlemmermeerse sportprijzen uitgereikt. Atlete Bowien Jansen won bij de meeste stemmen bij de verkiezing "Soprttopper 2017".......

Vanavond zijn tijdens een groot gala in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp de jaarlijkse Haarlemmermeerse sportprijzen uitgereikt.

Wethouder van Sport, Adam Elzakalai mocht, samen met Olympisch kampioene Esmee Visser, de prijzen in de categorieën sportteam, sporttalent en topsporter uitreiken.
In de categorie sportteam ging het Synchroon-zwemteam van ZPCH met de prijs naar huis.

Imani de Jong, zwemster van ZPCH, won in de categorie sporttalent.

In de categorie topsporter won hardloopster Bowien Jansen de titel.

maart 3, 2018

Esmee Visser is vanmiddag tussen 4 en 5 uur gehuldigd in haar woonplaats Beinsdorp......

Esmee Visser, die tijdens de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea goud op de 5000 meter won, is vanmiddag tussen 4 en 5 uur gehuldigd in haar woonplaats Beinsdorp.

Uit handen van burgemeester Onno Hoes ontving zij de erepenning van de gemeente Haarlemmermeer.

Ook bracht zanger Martijn Stam een ode aan zijn plaatsgenoot.

Uiteraard was Meer In De Middag bij de huldiging aanwezig. MeerSport-collega Bas Scharwachter interviewde Esmee Visser en burgemeester Onno Hoes.

maart 1, 2018

Locatie en programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser zijn bekendgemaakt.....

BEINSDORP - De locatie en het programma voor de huldiging van Olympisch Kampioen Esmee Visser op zaterdag 3 maart zijn bekendgemaakt.

’s Middags vanaf half 4 klinkt de feestmuziek vanaf het podium op het parkeerterrein Proeflokaal Bregje aan de Rietkraag 2 in Beinsdorp.

Om 4 uur komt Esmee aan bij het podium, waar zij wordt ontvangen door spreekstalmeester Jan Schrama.

Om 5 over 4 spreekt burgemeester Onno Hoes de kampioene toe en huldigt haar namens het gemeentebestuur van Haarlemmermeer.

februari 27, 2018

Zaterdag 3 maart wordt vanaf 4 uur ’s middags gouden Olympiër Esmee Visser gehuldigd door burgemeester Onno Hoes van Haarlemmermeer. De huldiging vindt plaats in Beinsdorp, waar de schaatsster bij haar ouders woont......

Zaterdag 3 maart wordt vanaf 4 uur ’s middags gouden Olympiër Esmee Visser gehuldigd door burgemeester Onno Hoes van Haarlemmermeer.

De huldiging vindt plaats in Beinsdorp, waar de schaatsster bij haar ouders woont.

Esmee Visser won goud op de vijf kilometer op de winterspelen in Pyeongchang,
De huldiging wordt georganiseerd door de gemeente Haarlemmermeer, samen met de dorpsraad van Beinsdorp.

Waar de huldiging precies plaats vindt wordt nog bekendgemaakt.

februari 16, 2018

Esmee Visser uit Beinsdorp heeft in een fantastische race de gouden medaille gewonnen op de 5.000 meter bij de Olympische winterspelen in Zuid Korea........

Esmee Visser uit Beinsdorp heeft in een fantastische race de gouden medaille gewonnen op de 5.000 meter bij de Olympische winterspelen in Zuid Korea.

In de vierde rit van de het toernooi reed zij een tijd van 6:50.23. Haar tegenstanders konden die tijd niet meer verbeteren. 

In het Dorpshuis het Eiland in Beinsdorp werd Esmee volop aangemoedigd door haar dorpsgenoten.

januari 8, 2018

Esmee Visser heeft zaterdag bij het EK afstanden in Kolomna voor een grote verrassing gezorgd. De 21-jarige schaatsster uit Beinsdorp, die dit seizoen debuteert in het internationale circuit, veroverde met een persoonlijk record van 4.05,31 goud op de 3000 meter.......

BEINSDORP - KOLOMNA - Esmee Visser heeft zaterdag bij het EK afstanden in Kolomna voor een grote verrassing gezorgd. De 21-jarige schaatsster uit Beinsdorp, die dit seizoen debuteert in het internationale circuit, veroverde met een persoonlijk record van 4.05,31 goud op de 3000 meter. Carlijn Achtereekte pakte zilver met 4.06,81. De Russin Natalia Voronina, favoriet voor eigen publiek, moest genoegen nemen met brons (4.07,62).

januari 2, 2018

Schaatsster Esmee Visser uit Beinsdorp heeft een ticket veroverd voor deelname aan Olympische Winterspelen in februari in Zuid Korea.....

Schaatsster Esmee Visser uit Beinsdorp heeft een ticket veroverd voor deelname aan Olympische Winterspelen in februari in Zuid Korea.

Op de laatste dag van het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Heerenveen, reed zij op de 5000 meter de tweede tijd. Visser, die vijfde werd op de 3000 meter, behoorde tot de outsiders op de 5000 meter.

Ze maakte pas half november in Noorwegen haar wereldbekerdebuut op deze afstand. Ze won toen in de B-groep met een veelbelovende tijd van 6.58,04.