MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Franz Bodner

maart 29, 2016

Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.....

HOOFDDORP – Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.

De eveneens uit Hoofddorp afkomstige Keukenhof-directeur Bart Siemerink zegt trots te zijn op het kunstwerk de 'Liefdesboom' dat kunstenaar Bodner voor zijn wereldberoemde bloementuin heeft gemaakt.

Deze 2,5 meter hoge kleurrijke boom van gelakt polyester, staat volgens de kunstenaar daarbij ook “bol” van symboliek.

juli 31, 2012

De Hoofddorpse Pop Art kunstenaar Franz Bodner heeft een vervangend kunstwerk gemaakt voor zijn in maart jl. vernielde kunstwerk aan de J.C. Beetslaan, hoek Broekermeerstraat in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - De Hoofddorpse Pop Art kunstenaar Franz Bodner heeft een vervangend kunstwerk gemaakt voor zijn in maart jl. vernielde kunstwerk aan de J.C. Beetslaan, hoek Broekermeerstraat in Hoofddorp.
De vorige sculptuur was gemaakt van polyester maar het nieuwe kunstwerk is beter bestand tegen een “stootje”. In samenwerking met RS Staal is een 2,5 meter hoog stalen kunstwerk van ca 1 cm dik gemaakt dat zo’n 300 kg weegt.
Medio september zal het nieuwe kunstwerk genaamd “ De Noorderling” worden geplaatst en onthuld.