MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Jaarlijst | 19:00 - 20:00
Share |

Content about HAP Haarlemmermeer

maart 18, 2018

Raadslid Sophie van de Meeberg is niet doorgedrongen tot de finaleronde van de verkiezing beste raadslid van Nederland......

Raadslid Sophie van de Meeberg is niet doorgedrongen tot de finaleronde van de verkiezing beste raadslid van Nederland.

Ze behoorde wel bij de overgebleven 12, maar is in de laatste schifting afgevallen.

In een Tweet bedankt het HAP-raadslid iedereen die op haar heeft gestemd. Ze zegt trots te zijn op de erkenning die ze heeft gekregen en die haar een plek bij de laatste 12 bezorgde.

Het Haarlems Dagblad publiceerde afgelopen zaterdag een groot interview met het raadslid dat sinds 2014 voor de lokale politieke partij HAP in de raad zit.
 

maart 13, 2018

In de landelijke verkiezing voor beste raadslid is het Haarlemmermeerse raadslid Sophie van de Meeberg van de HAP-fractie doorgedrongen tot de finale met 12 kandidaten.....

In de landelijke verkiezing voor beste raadslid is het Haarlemmermeerse raadslid Sophie van de Meeberg van de HAP-fractie doorgedrongen tot de finale met 12 kandidaten.

In het juryrapport staat dat Van de Meeberg een graag geziene gast is bij bijeenkomsten, waar ze een duidelijke politieke agenda combineert met een luisterende en soms kwetsbare houding.

Ook op sociale media zet ze haar politieke werk door. Verder zegt de jury dat ze in de actieve Haarlemmermeerse gemeenteraad haar verhaal goed voorbereidt; niet alleen op details, maar ook op argumenten.