MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Halfweg.

juli 24, 2018

Onder meer op sociale media en de website van de dorpsraad Zwanenburg-Halfweg is een crowdfunding actie gestart voor het herstel van het Stoomgemaal Halfweg......

Onder meer op sociale media en de website van de dorpsraad Zwanenburg-Halfweg is een crowdfunding actie gestart voor het herstel van het Stoomgemaal Halfweg.

Vorig jaar werd de stoomdrumketel van het uit 1852 daterende schepradstoomgemaal afgekeurd. Om het culturele erfgoed te behouden moet de ketel worden vervangen.

Dat is een kostbare zaak. Het bestuur is op zoek naar sponsoren. Een aantal instanties deed al een toezegging.

maart 27, 2018

Zondagmorgen is het BP-tankstation aan de Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg overvallen De overvaller had een blauwe hoodie en droeg een blauw/wit gestreepte sjaal......

HALFWEG – Zondagmorgen is het BP-tankstation aan de Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg overvallen.

Rond 11.45 uur kwam een man het tankstation binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Het is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt bij de overval.

De overvaller had een blauwe hoodie en droeg een blauw/wit gestreepte sjaal.

Vorig jaar oktober werd het station ook al overvallen.

Tijdens de overval waren er twee kleine kinderen in het tankstation aanwezig. Agenten hebben hen een traumabeertje gegeven.
 

december 2, 2017

Vanaf eind 2017 tot eind 2019 krijgt de Haarlemmerweg, vanaf het NS-station Halfweg-Zwanenburg tot voorbij de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam, een grondige opknapbeurt.......

Vanaf eind 2017 tot eind 2019 krijgt de Haarlemmerweg, vanaf het NS-station Halfweg-Zwanenburg tot voorbij de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam, een grondige opknapbeurt.

Op 5 december start Liander met de eerste fase. Het fietspad voor fietsers en bromfietsers wordt in zijn geheel afgesloten.

Er is een omleidingsroute die met de bekende gele borden is gemarkeerd.

De omleiding duurt naar verwachting tot medio mei 2018. Zodra de tweede fase van start gaat, wordt het fietspad opnieuw afgesloten.