MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Henny Beijer

juni 12, 2017

Henny Beijer heeft per 1 juni van dit jaar zijn taken als voorzitter van de lokale politieke partij HAP neergelegd.....

HOOFDDORP – Henny Beijer heeft per 1 juni van dit jaar zijn taken als voorzitter van de lokale politieke partij HAP neergelegd.

De heer Beijer is onlangs redacteur en beheerder van de website haarlemmermeer.nieuws.nl geworden en vindt dat zijn geloofwaardigheid als journalist in het geding komt als hij voorzitter van de HAP blijft.

Het partijbestuur van de HAP betreurt maar respecteert dit besluit van de heer Beijer en spreekt hun waardering uit voor hetgeen de vertrekkend voorzitter voor de partij heeft gedaan.

februari 22, 2017

De lokale partij HAP houdt woensdag 1 maart in het dorpshuis in Badhoevedorp een informatieve bijeenkomst over de landelijke verkiezingen van 15 maart.....

BADHOEVEDORP - De lokale partij HAP houdt woensdag 1 maart in het dorpshuis in Badhoevedorp een informatieve bijeenkomst over de landelijke verkiezingen van 15 maart.

Door onder meer mee te doen aan een quiz en “stemexamen” kunnen de bezoekers hun parate kennis als stemmer toetsen of eventueel bijschaven.

Volgens HAP-voorzitter Henny Beijer is deze kennis belangrijk om goed te bepalen wie ons de komende vier jaar in het parlement zal vertegenwoordigen.

mei 6, 2016

Zaterdag 21 mei is de feestelijke première van de AdamasKids film in het Raadshuis van Hoofddorp......

NIEUW-VENNEP – Zaterdag 21 mei is de feestelijke première van de AdamasKids film in het Raadshuis van Hoofddorp.

De AdamasKids laten dan hun film zien aan hun ouders, familie, gemeenteraadsleden en andere genodigden.

In deze ontroerende film laten kinderen en jongeren zien wat de impact is van kanker in het gezin en hoe belangrijk een plek als het Adamas Inloophuis is.

Henny Beijer, van Beijer Creatieve Communicatie, en het Adamas Inloophuis zetten zich net als voorgaande jaren belangeloos in.

maart 25, 2016

Henny Beijer is de nieuwe voorzitter van de lokale politieke partij Haarlemmermeerse Actieve Politiek, oftewel HAP........

HOOFDDORP - Henny Beijer is de nieuwe voorzitter van de lokale politieke partij Haarlemmermeerse Actieve Politiek, oftewel HAP.

De uit Nieuw-Vennep afkomstige Beijer is tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen woensdag unaniem tot voorzitter gekozen.

De functie van voorzitter werd geruime tijd waargenomen door penningmeester Jan van Dongen, maar met de benoeming met Beijer tot voorzitter is het bestuur volgens de HAP weer compleet.