MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in de Middag | 12:00 - 18:00
Share |

Content about Hoofddorp-Toolenburg

augustus 12, 2017

Secretaris Marcel Hoogeveen van de winkeliersvereniging Toolenburg heeft in het Haarlems Dagblad gezegd dat een groot deel van de zaken in winkelcentrum Toolenburg vanaf 1 oktober elke zondagmiddag open zal zijn.....

HOOFDDORP - Secretaris Marcel Hoogeveen van de winkeliersvereniging Toolenburg heeft in het Haarlems Dagblad gezegd dat een groot deel van de zaken in winkelcentrum Toolenburg vanaf 1 oktober elke zondagmiddag open zal zijn.
Hij verwacht dat zo’n tachtig procent van de winkels de deuren opent op zondagmiddag.

Het winkelcentrum blijkt momenteel, na de grondige opknapbeurt, meer klanten te trekken.
 

juli 26, 2014

Gisteravond werd ter nagedachtenis van de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17, een stille tocht georganiseerd rond de Toolenburgerplas in Hoofddorp......

HOOFDDORP - Gisteravond werd ter nagedachtenis van de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17, een stille tocht georganiseerd rond de Toolenburgerplas in Hoofddorp.

Volgens de organisatoren was het belangrijk om met deze tocht een boodschap af te geven en de nabestaanden hiermee te steunen.

Ron 19.30 uur werd bij Restaurant Lieveling verzameld, waarna om 20.00 uur de tocht gelopen werd rond de plas.

Het was een indrukwekkende bijeenkomst waarbij ongeveer 1000 mensen aanwezig.

augustus 13, 2013

In de wijk Toolenburg in Hoofddorp is deze week onrust ontstaan. Mannen in witte pakken zijn, zonder aankondiging, asbesthoudend materiaal gaan verwijderen uit basisschool Het Kompas.....

HOOFDDORP - In de wijk Toolenburg in Hoofddorp is deze week onrust ontstaan. Mannen in witte pakken zijn, zonder aankondiging, asbesthoudend materiaal gaan verwijderen uit basisschool Het Kompas.
pas na vier dagen zijn halverwege het schoolplein waarschuwingsborden opgehangen,die de spelende jeugd moeilijk kon zien.
Volgens de gealarmeerde Gemeente zou de buurt beter geïnformeerd moeten worden, maar is dit een taak van het schoolbestuur.