MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Tussen de Bedrijven | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Inloophuis Esperanza - Badhoevedorp

mei 17, 2016

Inloophuis Esperanza houdt op donderdag 19 mei van 20.00 tot 21.0 uur in Badhoevedorp de informatieavond pijnbestrijding......

BADHOEVEDORP – Inloophuis Esperanza houdt op donderdag 19 mei van 20.00 tot 21.0 uur in Badhoevedorp de informatieavond pijnbestrijding.

Bezoekers krijgen hierbij antwoord op vragen zoals wat is pijn?

Wat is de betekenis en functie van pijn, wat als pijn chronisch wordt en hoe dan verder?

Deze en soortgelijke vragen worden deze avond behandeld door anesthesioloog en pijnspecialist dr. Jan Vranken.

mei 1, 2016

Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp zal op woensdagmiddag 11 mei een open dag houden voor mensen met kanker en hun naasten.......

BADHOEVEDORP – Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp zal op woensdagmiddag 11 mei een open dag houden voor mensen met kanker en hun naasten.

Maar ook mensen die voor henzelf of voor anderen graag willen zien en horen wat Esperanza allemaal te bieden heeft zijn welkom.

De vrijwillige medewerkers van het inloophuis staan tijdens de open dag klaar om al vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven.

april 22, 2015

De gastvrouwen en -heren van inloophuis Esperanza  hebben met succes de IPSO basistraining afgerond...........

BADHOEVEDORP - De gastvrouwen en -heren van inloophuis Esperanza aan de Sloterweg 22 in Badhoevedorp hebben met succes de IPSO basistraining afgerond.
IPSO is de overkoepelende organisatie van inloophuizen.
De vrijwilligers van Esperanza bieden ondersteuning aan mensen die geconfronteerd zijn met kanker en ontvangen de bezoekers van inloophuizen in een huiselijke omgeving.
De doelstelling van de training was het verwerven van nog meer kennis, vaardigheden, en inzichten om de taak van gastvrouw/gastheer te kunnen uitvoeren.

maart 3, 2015

Zondag 8 maart zal tussen 10.00 en 18.00 uur alweer de tweede Indoor Shopping Mall in het Dorpshuis Badhoevedorp plaatsvinden. De opbrengst is bestemd voor het onlangs geopende Inloophuis Esperanza…..

BADHOEVEDORP – Zondag 8 maart zal tussen 10.00 en 18.00 uur alweer de tweede Indoor Shopping Mall in het Dorpshuis Badhoevedorp plaatsvinden.

Tijdens deze unieke winkeldag die dus binnenshuis wordt gehouden, kunnen ondernemers uit de regio zich presenteren met hun producten of diensten.

De opbrengst van de door de deelnemers gehuurde tafels bij deze markt, is dit keer bestemd voor het recent geopende Inloophuis Esperanza.

Geïnteresseerden kunnen per mail contact opnemen met organisator Riet Verbeek via: rietverbeek7@hotmail.com