MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Forgotten Faces | 21:00 - 22:00
Share |

Content about Jongeren Informatie Punt

maart 22, 2018

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer gaat jongeren helpen bij het terugvragen van belasting.......

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer (JIP) gaat jongeren helpen bij het terugvragen van belasting. Jongeren die een bijbaan hebben gehad betalen in veel gevallen te veel belasting, omdat ze maar een gedeelte van het jaar werken. Dit vergeten ze vaak terug te vragen zodat ze soms honderden euro’s mislopen. In diverse bibliotheken en jongerencentra houdt het JIP in maart en april spreekuren om met het invullen van formulieren te helpen. Ook bezoeken zij verschillende middelbare scholen in Haarlemmermeer tijdens de grote pauze.

april 24, 2015

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer, oftewel JIP, is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website....

HOOFDDORP – Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer, oftewel JIP, is druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Hierbij wordt de naam JIP wordt omgevormd naar Jongeren Informatie Portaal.

oktober 9, 2013

Het Jongeren Informatie Punt en Menes gaan deze week met een oude brandweerauto langs middelbare scholen in Haarlemmermeer. Aanleiding is de week van de opvoeding. JIP en Menes willen jongeren laten weten dat er lokale organisaties zijn waar ze terecht kunnen.....

HAARLEMMERMEER - Het Jongeren Informatie Punt en Menes gaan deze week met een oude brandweerauto langs middelbare scholen in Haarlemmermeer. Aanleiding is de week van de opvoeding. JIP en Menes willen jongeren laten weten dat er lokale organisaties zijn waar ze terecht kunnen met vragen. Bijvoorbeeld op het gebied van geld, school, seks, werk en vrije tijd. Tijdens de zogeheten Road Trip wordt er gesport en muziek gemaakt. Ook is er een prijsvraag en scholieren kunnen gratis condooms krijgen.
 

april 24, 2013

Haarlemmermeerse jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk of een bijbaantje opgelet! Donderdag tussen 19.30 uur en 21.00 uur wordt er een vakantiewerk en bijbanenmarkt gehouden in de bibliotheek aan het Raadhuisplein in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Haarlemmermeerse jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk of een bijbaantje opgelet! Donderdag tussen 19.30 uur en 21.00 uur wordt er een vakantiewerk en bijbanenmarkt gehouden in de bibliotheek aan het Raadhuisplein.

Maak een goede indruk bij uitzendbureaus en bedrijven. Neem kopieën van je ID mee en zorg dat je er representatief uitziet.

De vakantiewerk en bijbanenmarkt is een gezamenlijk initiatief van stichting Meerwaarde en JIP, het Jongeren Informatie Punt. Voor meer informatie kun je naar de website van JIP. Kijk op www.jiphaarlemmermeer.nl

april 2, 2013

Jongeren die met een probleem zitten kunnen ook deze woensdagmiddag terecht bij JIP. Het Jongeren Informatie Punt houdt dan spreekuur. Dat gebeurt tussen 15.00 en 18.00 uur op de 2e etage van de bibliotheek in het centrum van Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Jongeren die met een probleem zitten kunnen ook deze woensdagmiddag weer terecht bij JIP. Het Jongeren Informatie Punt houdt dan spreekuur. Dat gebeurt tussen 15.00 en 18.00 uur op de 2e etage van de bibliotheek in het centrum van Hoofddorp.

Er wordt gratis advies gegeven.

Wat er allemaal besproken wordt is vertrouwelijk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de medewerkers van JIP zonder jouw toestemming iets doorvertellen aan anderen. Ook op maandag is er tussen 15.00 en 18.00 uur een spreekuur. Aanmelden is niet nodig. Kom langs!

maart 20, 2013

Goed nieuws voor Haarlemmermeerse jongeren die een baan hebben en worstelen met hun belastingaangifte. Jongeren Informatie Punt (JIP) wil ze helpen bij het invullen.....
 

HOOFDDORP - Goed nieuws voor Haarlemmermeerse jongeren die een baan hebben en worstelen met hun belastingaangifte. Jongeren Informatie Punt (JIP) wil ze helpen bij het invullen.

De hulp wordt jongeren aangeboden tijdens het spreekuur van JIP op de 2e etage van de centrale bibliotheek in Hoofddorp.

JIP is daar elke maandag en woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur te vinden. Jongeren die hulp willen bij de belastingaangifte moeten in ieder geval hun DigiD en loonstroken meenemen.