MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Kees van der Linden

september 12, 2017

Raadslid Kees van der Linden van Onafhankelijk Liberaal heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijk gevraagd of zij bekend zijn met het gebruik van apps bij inspraak.......

Raadslid Kees van der Linden van Onafhankelijk Liberaal heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijk gevraagd of zij bekend zijn met het gebruik van apps bij inspraak. Ook vraagt hij of het misschien een idee is om dit in de polder ook eens te proberen.
In Zoetermeer loopt een experiment met een nieuwe app die inwoners in staat stelt mee te praten over de ontwikkelingen in die stad. Na het downloaden van de app, genaamd Youmee, meldt de gebruiker zich eenmalig aan.

juli 25, 2017

Burgemeester Wetering heeft afgelopen donderdag een spookraadslid bij de raadsvergadering mogen verwelkomen.........

HOOFDDORP – Burgemeester Wetering heeft afgelopen donderdag een spookraadslid bij de raadsvergadering mogen verwelkomen.

Gemeenteraadslid Kees van der Linden betrad de raadszaal verkleed als spook met een wit laken over zijn hoofd heen.

Hij wilde daarmee op ludieke wijze reageren op raadslid Anneke van der veer die Van der Linden onlangs een spookraadslid noemde, omdat hij volgens haar vaak afwezig is.

Bron: haarlemsdagblad.nl
  

februari 5, 2016

Anneke van der Veer is deze week gekozen als nieuwe fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal.....

Anneke van der Veer is deze week gekozen als nieuwe fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal.

Tot dusverre oefende zij deze taak samen uit met haar fractiegenoot Kees van der Linden.

Volgens de partij is Van der Veer unaniem gekozen en is zij er helemaal klaar voor om fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal te zijn.

Haar missie is om een realistisch liberaal geluid in de gemeenteraad te laten horen.

Bron: HC Nieuws
 

februari 4, 2015

Anneke van der Veer, Kees van der Linden en Dave Bakker du Plessis presenteren in Haarlemmermeer hun nieuwe partij: Onafhankelijk Liberaal......

HOOFDDORP – Anneke van der Veer, Kees van der Linden en Dave Bakker du Plessis presenteren in Hoofddorp hun nieuwe partij: Onafhankelijk Liberaal. Van der Linden en Van der Veer stapten eind vorig jaar uit de Haarlemmermeerse partij Forza en Dave Bakker du Plessis was fractieassistent van dat partij. Volgens Van der Linden is Onafhankelijk Liberaal het alternatief voor mensen die voor een liberaal geluid kiezen. Ook benadrukt hij dat de partij gegrondvest is op de beginselen van Pim Fortuyn.

november 7, 2014

De gemeenteraadsleden Anneke van der Veer en Kees van der Linden maken sinds donderdag geen deel meer uit van de fractie van Forza! Haarlemmermeer. Volgens Forza! is dat 'in goed overleg' besloten.......
 

De gemeenteraadsleden Anneke van der Veer en Kees van der Linden maken sinds donderdag geen deel meer uit van de fractie van Forza! Haarlemmermeer.

Volgens Forza! is dat 'in goed overleg' besloten.

Dezelfde dag maakte ook fractie-assistent Dave Bakker-du Plessis bekend dat hij was opgestapt.

Hij stond samen met de huidige Forza!-raadsleden Paul Meijer en Michel van Dijk aan de wieg van Pim Fortuyns LPF in de provincie Noord-Holland.

Betrokkenen hebben vooralsnog geen uitleg gegeven over de achterliggende redenen voor hun besluit.