MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Klavertje Vier

februari 2, 2018

Kleuters van basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp waren donderdagochtend doodstil, want niemand minder dan de burgemeester kwam voorlezen......

Kleuters van basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp waren donderdagochtend doodstil, want niemand minder dan de burgemeester kwam voorlezen.

‘Ssst, de tijger slaapt’, zo las Onno Hoes de kinderen voor uit het gelijknamige boek.

Hoes bezocht de school in Floriande in het kader van de Nationale Voorleesdagen. ‘Ssst! De tijger slaapt’ is een interactief prentenboek van Britta Teckentrup.

Burgemeester Hoes las uit dit boek, dat tot ’Voorleesboek van het jaar’ is bekroond, voor aan zo’n 170 kleuters.

december 10, 2016

Wethouder Onderwijs en Duurzaamheid John Nederstigt heeft vrijdagmiddag certificaten van de Noordpool Academie uitgereikt bij basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Wethouder Onderwijs en Duurzaamheid John Nederstigt heeft vrijdagmiddag certificaten van de Noordpool Academie uitgereikt bij basisschool Klavertje Vier in Hoofddorp.

Leerlingen van de groep 8 hadden de afgelopen periode gewerkt aan technologische oplossingen voor de klimaatverandering op de Noordpool.

Zij deden dit onder begeleiding van medewerkers van de Noordpool Academie en met hulp van leerlingen van het Kaj Munk College uit Hoofddorp.