MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Kortebaandraverij

juli 6, 2018

Op zaterdag 14 juli wordt op de Kruisweg in Hoofddorp weer de kortebaandraverij gehouden.....

HOOFDDORP - Op zaterdag 14 juli wordt op de Kruisweg weer de kortebaandraverij gehouden. In verband hiermee zal de verkeersituatie ter plekke op deze dag tijdelijk gewijzigd zijn.

De Kruisweg en de naastgelegen parallelweg is die zaterdag vanaf ’s morgens 6 uur gesloten voor alle voertuigen.
Deze ochtend mogen er vanaf 8 uur geen auto’s op de parkeerplaatsen van de parallelweg staan.

De Kruisweg/parallelweg is rond 9 uur ’s avonds weer volledig vrij toegankelijk.
 

juli 15, 2017

Vanmiddag draven er weer paarden met pikeur en sulky over de Kruisweg in Hoofddorp tussen de Joannes de Doperkerk en de rotonde bij Hotel-restaurant De Beurs. Daarom is dit stuk van de Kruisweg vanaf 6 uur vanmorgen afgesloten.......

Vanmiddag draven er weer paarden met pikeur en sulky over de Kruisweg in Hoofddorp tussen de Joannes de Doperkerk en de rotonde bij Hotel-restaurant De Beurs.

Daarom is dit stuk van de Kruisweg vanaf 6 uur vanmorgen afgesloten.

De aantrekkingskracht van de jaarlijkse kortebaandraverij is de combinatie van sportiviteit, vertier, gezelligheid en natuurlijk de mogelijkheid om al vanaf 1 euro een weddenschap te plaatsen bij de totalisator-wagen, halverwege het parcours en De Beurs.

De kortebaandraverij begint ’s middags om half 1.

juni 27, 2017

Op zaterdag 15 juli zal alweer de zevende editie van de Kortebaandraverij op de Kruisweg in Hoofddorp plaatsvinden......

HOOFDDORP – Op zaterdag 15 juli zal alweer de zevende editie van de Kortebaandraverij op de Kruisweg in Hoofddorp plaatsvinden.

Een spectaculair evenement waarbij de Kruisweg tussen Hotel De Beurs en de Johannes de Doperkerk is omgebouwd tot een heuse kortebaan.

De kortebaan is een onderdeel van de drafsport, waarbij de paarden met pikeurs op tweewielige karren over het 300 meter lange parcours op de Kruisweg razen.

De toegang is gratis en het evenement begint om 12.30 uur
 

juni 29, 2016

Op 9 juli zal alweer de zesde editie van de Kortebaandraverij op de Kruisweg in Hoofddorp plaatsvinden.....

HOOFDDORP – Op 9 juli zal alweer de zesde editie van de Kortebaandraverij op de Kruisweg in Hoofddorp plaatsvinden.

Een spectaculair evenement waarbij de Kruisweg tussen Hotel De Beurs en de Johannes de Doperkerk is omgebouwd tot een heuse kortebaan.

De kortebaan is een spectaculair onderdeel van de drafsport, waarbij de paarden met pikeurs op sulky’s met bijna 60 kilometer per uur over het 300 meter lange parcours op de Kruisweg razen.

De toegang is gratis en het evenement begint om 12.30 uur