MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Landgoed Kleine Vennep

september 19, 2017

Vrijdag 22 september wordt in het kader van de Landschapsbiënnale de compositie ‘Het Geluidslandschap’ opnieuw gespeeld........

Vrijdag 22 september wordt in het kader van de Landschapsbiënnale de compositie ‘Het Geluidslandschap’ opnieuw gespeeld.

Dit gebeurde in 2014 al op de forten Vijfhuizen en Aalsmeerderbrug. De compositie voor blazers in de open lucht wordt love aangevuld met geluiden uit de omgeving.

Op iedere locatie krijgt de compositie zo een nieuwe betekenis en verandert van karakter. Componist en dirigent Erik Waerts schreef het stuk op verzoek van Podium voor Architectuur.

september 13, 2017

Van 15 tot en met 17 september strijkt de theatervoorstelling Windstilleven neer op landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Speciaal voor het nieuwe theaterfestival Grazende Zwaan is deze Oerol-hit bewerkt tot bijzondere polderversie.......

Van 15 tot en met 17 september strijkt de theatervoorstelling Windstilleven neer op landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Speciaal voor het nieuwe theaterfestival Grazende Zwaan is deze Oerol-hit bewerkt tot bijzondere polderversie.

Windstilleven is een theatervoorstelling over tijd en het landschap, met nu in de hoofdrol het polderland van Haarlemmermeer en héél veel wind.

september 7, 2017

Wethouder Tom Horn onthulde woensdag tijdens een bijeenkomst op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Hoofddorp de eerste van een serie van drie polderfiguren...........

Wethouder Tom Horn onthulde woensdag tijdens een bijeenkomst op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Hoofddorp de eerste van een serie van drie polderfiguren. De creatie heet Een Anonieme Polderjongen. De maker is Richard van Os van de firma Uppig. Polderfiguren verbeelden historische personen die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de Haarlemmermeerpolder.De drie objecten worden geplaatst langs de doorgaande wegen die Park21 van noord naar zuid doorkruisen.