MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Landgoed Kleine Vennep

september 20, 2017

Aanstaande zaterdag, 23 september, start op 2 uur op Landgoed De Kleine Vennep een spinnenjacht. De excursie is bedoeld voor kinderen van 6 tot 11 jaar......

Aanstaande zaterdag, 23 september, start op 2 uur op Landgoed De Kleine Vennep een spinnenjacht. De excursie is bedoeld voor kinderen van 6 tot 11 jaar.

Een heuse spinnendeskundige vertelt de deelnemers alles over de spinnen die tijdens de wandeling worden ontdekt. De excursie vindt plaats tijdens de PARK21 dag.

Tijdens deze dag zijn tal van activiteiten gepland. Ook is er volop informatie over PARK21.

Deelname aan de spinnentocht vereist wel aanmelding vooraf; er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

september 19, 2017

Vrijdag 22 september wordt in het kader van de Landschapsbiënnale de compositie ‘Het Geluidslandschap’ opnieuw gespeeld........

Vrijdag 22 september wordt in het kader van de Landschapsbiënnale de compositie ‘Het Geluidslandschap’ opnieuw gespeeld.

Dit gebeurde in 2014 al op de forten Vijfhuizen en Aalsmeerderbrug. De compositie voor blazers in de open lucht wordt love aangevuld met geluiden uit de omgeving.

Op iedere locatie krijgt de compositie zo een nieuwe betekenis en verandert van karakter. Componist en dirigent Erik Waerts schreef het stuk op verzoek van Podium voor Architectuur.

september 13, 2017

Van 15 tot en met 17 september strijkt de theatervoorstelling Windstilleven neer op landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Speciaal voor het nieuwe theaterfestival Grazende Zwaan is deze Oerol-hit bewerkt tot bijzondere polderversie.......

Van 15 tot en met 17 september strijkt de theatervoorstelling Windstilleven neer op landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Speciaal voor het nieuwe theaterfestival Grazende Zwaan is deze Oerol-hit bewerkt tot bijzondere polderversie.

Windstilleven is een theatervoorstelling over tijd en het landschap, met nu in de hoofdrol het polderland van Haarlemmermeer en héél veel wind.

september 7, 2017

Wethouder Tom Horn onthulde woensdag tijdens een bijeenkomst op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Hoofddorp de eerste van een serie van drie polderfiguren...........

Wethouder Tom Horn onthulde woensdag tijdens een bijeenkomst op landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg in Hoofddorp de eerste van een serie van drie polderfiguren. De creatie heet Een Anonieme Polderjongen. De maker is Richard van Os van de firma Uppig. Polderfiguren verbeelden historische personen die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de Haarlemmermeerpolder.De drie objecten worden geplaatst langs de doorgaande wegen die Park21 van noord naar zuid doorkruisen.