MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerMagazine (H) | 18:00 - 19:00
Share |

Content about Landgoed Wickevoort

maart 9, 2018

De gemeenteraad heeft afgelopen donderdag een hoorzitting gehouden over de plannen voor de woonwijk Wickevoort in Cruquius......

De gemeenteraad heeft afgelopen donderdag een hoorzitting gehouden over de plannen voor de woonwijk Wickevoort in Cruquius.

15 insprekers vertelden over de zorgen die er in de omgeving zijn op het gebied van ontsluiting van de nieuwe woonwijk, verkeersafwikkeling bij het kruispunt N201/Spieringweg, gebrek aan voet- en fietspaden en de groenvoorziening in het gebied.

Opvallend was dat een wethouder van de gemeente Heemstede kwam inspreken. Zij maakt zich grote zorgen voor de verkeersafwikkeling aan de andere kant van Cruquiusbrug in Heemstede.

juli 13, 2017

Vandaag ondertekent wethouder Tom Horn in het projectbureau aan de Spieringweg in Cruquius de bouwplannen voor het Landgoed Wickevoort.......

CRUQUIUS - Vandaag ondertekent wethouder Tom Horn in het projectbureau aan de Spieringweg in Cruquius de bouwplannen voor het Landgoed Wickevoort. Het is de officiële start voor de bouw van 1000 woningen op een gebied van 57 hectare met plaats voor zowel de zorg-woon- en onderwijsvoorzieningen van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) als voor een nieuw woongebied met maximaal duizend woningen. De andere ondertekenaars zijn Peter Heuvelink (AM directeur Noordwest) en Jean Willem Barzilay, bestuurder van SEIN.