MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Lisse

juli 27, 2017

Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’........

LISSE - Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’, dat in zes jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor ondernemers en managers in de regio. De start van het mosselseizoen wordt door de organisatie gezien als ‘het perfecte moment’ om na de zomervakantie in een ongedwongen sfeer weer zaken te doen. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. 

mei 25, 2017

Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek.......

LISSE -  Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek. De suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van het kasteel en  er vindt een streekmarkt plaats waar men kan ontdekken wat de regio te bieden heeft. Er zijn niet alleen eetbare streekproducten, maar ook bloemen, planten, beauty en woondecoratie en er kan een testrit worden gemaakt op een e-bike. Tijdens het Pinksterweekend is het de “Dag van het Kasteel”. Overal in Nederland zijn dan kastelen en buitenplaatsen te bezoeken.

mei 4, 2017

Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof.........

LISSE - Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof, dat een podium voor jonge talenten wil zijn. Uitvoerenden zullen zijn de 17-jarige Maxim Heijmerink die dit jaar de eerste prijs bij de regionale finale in Haarlem behaalde en de zusjes Maria en Anuschka Pedano op respectievelijk hobo en altviool. De zusjes zullen ook samen optreden met begeleiding van Michela Spizzichino op piano. Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.

april 27, 2017

Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag......

LISSE – Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Kasteel Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig in trouwsferen aan om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggend landgoed te tonen. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 uur en de toegang is gratis.

maart 29, 2016

Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.....

HOOFDDORP – Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.

De eveneens uit Hoofddorp afkomstige Keukenhof-directeur Bart Siemerink zegt trots te zijn op het kunstwerk de 'Liefdesboom' dat kunstenaar Bodner voor zijn wereldberoemde bloementuin heeft gemaakt.

Deze 2,5 meter hoge kleurrijke boom van gelakt polyester, staat volgens de kunstenaar daarbij ook “bol” van symboliek.