MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Mantelzorg en Meer

januari 11, 2018

Op dinsdag 23 januari vindt in Zorgcentrum De Meerstede weer een Alzheimer Café plaats........

HOOFDDORP - Op dinsdag 23 januari vindt in Zorgcentrum De Meerstede weer een Alzheimer Café plaats. Op deze avond wordt gesproken over wat nodig is om mantelzorg vol te houden.

Gespreksleider Ellen Millenaar zal met Brigit Albers van Mantelzorg en Meer en met Nelleke van der Vegt, partner van iemand met dementie, spreken over mogelijkheden om mantelzorgers te ondersteunen. Mantelzorg is een zware taak die niet altijd als zodanig herkend wordt door de omgeving. Het café aan de Burgemeester Pabstlaan begint om half acht en duurt tot negen uur, de toegang is gratis.

maart 31, 2017

Wie graag maatje zou willen worden van een kind, of jongere, met autisme, wil waarschijnlijk eerst weten wat hij of zij kan verwachten.....

AMSTELVEEN / HAARLEMMERMEER - Wie graag maatje zou willen worden van een kind, of jongere, met autisme, wil waarschijnlijk eerst weten wat hij of zij kan verwachten.
Mantelzorg en Meer kan zich dat goed voorstellen. Daarom biedt zij de aspirant-maatjes graag de training Autisme aan, vrijblijvend en kosteloos.|

De cursus gaat in op vragen als; wat is autisme? Wat is belangrijk in de communicatie. Wat doe ik wel en wat juist niet? Wat is de tijdsinvestering en krijg ik begeleiding en vergoeding?