MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Jaarlijst | 19:00 - 20:00
Share |

Content about Mieke Booij

oktober 30, 2018

PvdA Haarlemmermeer maakt zich ernstige zorgen over de toenemende armoede binnen de gemeente......

PvdA Haarlemmermeer maakt zich ernstige zorgen over de toenemende armoede binnen de gemeente.

Er is een toename van mensen die bij de Voedselbank komen. Volgens Hans de Bats, voorzitter van de voedselbank, is van veel mensen hun leefgeld vaak zo laag dat ze naar de Voedselbank moeten.

PvdA-fractievoorzitter en lijsstrekker Mieke Booij vindt dat deze mensen hulp verdienen.

november 5, 2016

Volgens PvdA-raadslid Mieke Booij leidt de huidige afsluiting van de Hoofdweg-oostzijde soms tot levensgevaarlijke verkeerssituaties in het centrum van Hoofddorp.....

HOOFDDORP – Volgens PvdA-raadslid Mieke Booij leidt de huidige afsluiting van de Hoofdweg-oostzijde soms tot levensgevaarlijke verkeerssituaties in het centrum van Hoofddorp.

Zij zei dit afgelopen donderdagavond tijdens de Vragensessie in de gemeenteraad.

Het raadslid heeft naar eigen zeggen geregeld automobilisten moeten helpen die door deze afsluiting het spoor helemaal bijster waren.

Volgens Booij kan men beter met borden vermelden wat automobilisten niet kunnen bereiken en niet uitsluitend wat nog wel bereikbaar is.

juli 9, 2016

In groengebied Venneperhout bij Nieuw-Vennep komt binnenkort een jongerenontmoetingsplek, oftewel een JOP voor jongeren uit het dorp.......

HOOFDDORP – In groengebied Venneperhout bij Nieuw-Vennep komt binnenkort een jongerenontmoetingsplek, oftewel een JOP voor jongeren uit het dorp.

Dit antwoordde wethouder Derk Reneman in afwezigheid van zijn collega Marjolein Steffens-van de Water op vragen hierover van PvdA-raadslid Mieke Booij.

Volgens Reneman is de komst van een ontmoetingsplek in Venneperhout onderwerp geweest van uitvoerig overleg tussen een aantal partijen in Nieuw-Vennep.

Opzet hierbij is Vennepse jongeren meer te bieden als het om elkaar ontmoeten gaat.