MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Milieudefensie

augustus 6, 2015

Raadslid waarschuwt dat ultrafijnstof van Schiphol ook in Heemstede en Zandvoort belandt.......

ZANDVOORT - Raadslid Han Cohen van Zandvoort waarschuwt dat ultrafijnstof van Schiphol ook in Heemstede en Zandvoort belandt als de wind uit het oosten komt.
Dit is het geval in circa 30% van de tijd. Hij refereert hierbij aan een brandbrief van Milieudefensie uit december 2014.

augustus 21, 2013

Milieudefensie begint donderdag weer met de jaarlijkse EKO-tellingen. Tweehonderd vrijwilligers gaan dan op pad om het aantal biologische en Fairtrade producten in supermarkten te tellen. Dat gebeurt in het hele land.....

HAARLEMMERMEER - Milieudefensie begint donderdag weer met de jaarlijkse EKO-tellingen. Tweehonderd vrijwilligers gaan dan op pad om het aantal biologische en Fairtrade producten in supermarkten te tellen. Dat gebeurt in het hele land. Volgens Milieudefensie is het aanbod van biologische en Fairtrade producten de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. De EKO-tellingen duren van 22 augustus tot en met 30 september. Daarna worden er ranglijsten met de beste en slechtste supermarkten per provincie en gemeente opgesteld.