MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Zilveren Golf | 18:00 - 19:00
Share |

Content about NS station Hoofddorp

juni 17, 2017

De aangekondigde staking van NS-medewerkers op maandagochtend, heeft ook gevolgen voor het treinverkeer in Haarlemmermeer......

HAARLEMMERMEER – De aangekondigde staking van NS-medewerkers op maandagochtend, heeft ook gevolgen voor het treinverkeer in Haarlemmermeer.

Leden van FNV Spoor leggen maandagmorgen tussen 05.00 en 09.00 uur het werk neer op de stations Den Haag Centraal en Zwolle.

Het gevolg is dat er vanaf die locaties minder of geen treinen zullen rijden en dat dit ook gevolgen heeft voor de dienstregeling van treinen bij Hoofddorp en Schiphol.

Bron: haarlemsdagblad.nl

maart 22, 2016

12.15 UUR - Naar het schijnt heeft de ontruiming van het station in Hoofddorp te maken met een trein uit Brussel waarin een verdacht pakketje is gevonden…….

12.15 UUR - Naar het schijnt heeft de ontruiming van het station in Hoofddorp te maken met een trein uit Brussel waarin een verdacht pakketje is gevonden…….

Ook cirkelt er een helikopter van de politie boven het station.
 

maart 22, 2016

De trein uit Brussel die enkele uren geleden op station Hoofddorp uit voorzorg werd stilgezet vanwege de vondst van een verdacht pakketje, is weer vrijgegeven. Er is niets verdachts aangetroffen.......

RTV-NH 13:40 uur - De trein uit Brussel die enkele uren geleden op station Hoofddorp uit voorzorg werd stilgezet vanwege de vondst van een verdacht pakketje, is weer vrijgegeven. Er is niets verdachts aangetroffen.

Nadat het station was ontruimd, heeft de politie alle passagiers gecontroleerd. Daarbij was ook een arrestatieteam aanwezig.

maart 22, 2016

Volgens Nu.nl is het station van Hoofddorp vanmorgen ontruimd.
ProRail spreekt van “verdacht gedrag in de trein naar Amsterdam........
 

Volgens Nu.nl is het station van Hoofddorp vanmorgen ontruimd.
ProRail spreekt van “verdacht gedrag in de trein naar Amsterdam.

Volgens een woordvoerder van de hulpdiensten is er een arrestatieteam aanwezig.

Reizigers worden met bussen vervoerd.

Een woordvoerder van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid laat weten dat er geen signalen zijn dat de mogelijke dreiging iets te maken heeft met de aanslagen in Brussel.

Bron: Nu.nl
 

november 21, 2015

Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt krijgt de 27-jarige Swendly R., die in maart van dit jaar een NS-conductrice op het station van Hoofddorp mishandelde, een jaar celstraf......

HOOFDDORP - Als het aan het Openbaar Ministerie (OM) ligt krijgt de 27-jarige Swendly R., die in maart van dit jaar een NS-conductrice op het station van Hoofddorp mishandelde, een jaar celstraf.

Verder eiste de officier van justitie vrijdag bij de rechtbank in Haarlem naast celstraf ook tbs met dwangverpleging tegen de man.

Tevens eist het OM dat R. het slachtoffer van deze mishandeling ruim 25.000 euro aan schadevergoeding betaalt.

oktober 11, 2014

De hoofdtoegang van het NS-station Hoofddorp krijgt een grote opknapbeurt. Dit om het station een meer open en vriendelijker uitstraling te geven. Er komt een nieuwe inrichting en nieuwe bestrating......

De hoofdtoegang van het NS-station Hoofddorp krijgt een grote opknapbeurt. Dit om het station een meer open en vriendelijker uitstraling te geven.

Er komt een nieuwe inrichting en nieuwe bestrating. De verlichting wordt aangepast en ook het groen wordt aangepakt.

De bushaltes in de onderdoorgang van het station worden beter toegankelijk.

Ook worden de looproutes voor de trein- en busreizigers logischer.
Bovendien komt er dynamische reizigersinformatie.