MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 2, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

januari 18, 2018

Op 24 maart a.s. wordt door zes lokale omroepen, MeerRadio, Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, Rick FM (Uithoorn), JammFM (Ouderkerk a/d Amstel) en radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) actie gevoerd t.b.v. de Stichting Living Memories onder de naam Let's Make Memories.......

Op 24 maart a.s. wordt door zes lokale omroepen, MeerRadio, Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, Rick FM (Uithoorn), JammFM (Ouderkerk a/d Amstel) en radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) actie gevoerd t.b.v. de Stichting Living Memories onder de naam Let's Make Memories.

januari 18, 2018

Het vliegverkeer op Schiphol heeft donderdag flinke hinder ondervonden van de storm.....

SCHIPHOL - Het vliegverkeer op Schiphol heeft donderdag flinke hinder ondervonden van de storm. In totaal werden zo'n 260 vluchten van en naar de luchthaven geschrapt.
Het vliegverkeer heeft zelfs tijdelijk geheel stilgelegen. In de loop van de middag werd weer mondjesmaat gevlogen.

januari 18, 2018

De KLM heeft voor donderdagochtend vanwege de westerstorm meer dan 200 vluchten van en naar Schiphol geannuleerd. Het gaat hier om vluchten binnen Europa.....

De KLM heeft voor donderdagochtend vanwege de westerstorm meer dan 200 vluchten van en naar Schiphol geannuleerd. Het gaat hier om vluchten binnen Europa.

Vanwege de heftige storm is er donderdag op Schiphol sprake van beperkte start- en landingsbaancapaciteit.

Bovendien is er vanwege de harde wind tussen 10.00 en 12.00 uur geen grondafhandeling mogelijk.

januari 18, 2018

De A9 richting Amstelveen bij Badhoevedorp was donderdagochtend tot twee keer toe bijna helemaal dicht door verschillende ongelukken.....

BADHOEVEDORP - De A9 richting Amstelveen was donderdagochtend ter hoogte van Badhoevedorp tot twee keer toe bijna helemaal dicht door verschillende ongelukken.
Van een vrachtwagen kantelde de aanhanger en kort daarna ontstond er op dit traject nog een ongeval.

De ongelukken veroorzaakten een verkeersinfarct.
Automobilisten moesten omrijden via de A5, A8 of A10, wat tot een vertraging van ruim een uur leidde en een file van twaalf kilometer lang.

januari 18, 2018

Momenteel loopt de inspraakprocedure voor de Duinpolderweg...........

LISSERBROEK - Momenteel loopt de inspraakprocedure voor de Duinpolderweg. Direct betrokken bewoners en ondernemers maken zich zorgen over een door de provincie bedachte variant die volgens hun geen enkel effect oplevert. De provincie maakt nu geen keuze uit de eerdere zeven varianten, maar zou zelf een achtste variant bij elkaar geknutseld hebben. Het behelst een bypass vanuit Lisse via Lisserbroek/Buitenkaag door het laatste open poldergebied dat deel uit maakt van het Groene Hart.

januari 18, 2018

De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding.....

NIEUW-VENNEP - De politie Haarlemmermeer zoekt via haar facebookaccount getuigen van een aanrijding die plaats vond op dinsdag 16 januari 2018 rond half 8 ‘s avonds op de N207/N205 ofwel de Leimuiderweg bij Nieuw-Vennep.

De politie zoekt met name naar een bestuurder(ster) van een witte achtpersoonsauto, van het type mpv, die mogelijk getuige zou kunnen zijn. Deze auto reed op de N205, moest wachten bij het verkeerslicht en draaide rechtsaf de N207 op in de richting van Lisse/Hillegom.

januari 18, 2018

Naar nu bekend werd zijn vrijdagmiddag op Schiphol twee Syriëgangers aangehouden............

SCHIPHOL – Naar nu bekend werd zijn vrijdagmiddag op Schiphol twee Syriëgangers aangehouden. Tegen beiden liep een internationaal aanhoudingsbevel, zij worden verdacht van deelneming aan een terroristische organisatie. De twee kwamen uit Turkije en werden begeleid door de marechaussee. De man vertrok in 2013 uit Nederland om deel te nemen aan de gewapende strijd en de vrouw verbleef twee maal in het Midden-Oosten. Zij is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en is voor twee weken vastgezet. De man wordt vrijdag voorgeleid.

januari 18, 2018

D66 Haarlemmermeer organiseert dit jaar voor de eerste maal de verkiezing 'Haarlemmermeerse conciërge van het jaar'.............

HAARLEMMERMEER - D66 Haarlemmermeer organiseert dit jaar voor de eerste maal de verkiezing ' Haarlemmermeerse conciërge van het jaar'. Het initiatief is bedoeld om het onderwijs ondersteunend personeel in het zonnetje te zetten. Alle ruim zestig scholen in Haarlemmermeer hebben een uitnodiging ontvangen om hun conciërge te nomineren zodat er gestemd kan worden door leerlingen, ouders, leerkrachten en schoolbesturen.

januari 18, 2018

Op 3 en 4 februari wordt het Burgemeester van Stamplein het toneel van het eerste speciaalbierfestival Hoppig Hoofddorp..........

HOOFDDORP – Op 3 en 4 februari wordt het Burgemeester van Stamplein het toneel van het eerste speciaalbierfestival Hoppig Hoofddorp. Ruim 15 kleine Nederlandse brouwerijen zullen klaarstaan met hun winterbieren. Bij binnenkomst krijgt men voor een ticket van €16 een proefglas, twee muntjes en een festivalboekje. Met dit glas kan men naar hartelust diverse Nederlandse bieren proeven. Er zijn overkappingen, parasols en terrasverwarming. Op zaterdag is het festival geopend van twee uur tot tien uur ’s avonds op zondag van twaalf tot zes.

januari 17, 2018

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg......

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg.

In die periode is de rijbaan op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor autoverkeer.

Van maandag 19 februari tot en met maandag 12 maart is het fietspad afgesloten op de Bennebroekerweg tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat.

In de week erna is het fietspad tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan dicht voor fietsverkeer
 

januari 17, 2018

Het CDA Haarlemmermeer vindt dat de gemeente met een actieplan moet komen om ook bestaande woningen 'gasloos' te maken..........

HOOFDDORP - Het CDA Haarlemmermeer vindt dat de gemeente met een actieplan moet komen om ook bestaande woningen 'gasloos' te maken. Volgens de partij zijn huizen zonder gasaansluiting een belangrijke doelstelling van het huidige kabinet. Maar het loskoppelen van bestaande woningen van het gasnet kan volgens raadslid Steffe Bak alleen succesvol als we daar nu al mee beginnen. Het CDA vindt dat de gemeente mooie ambities heeft op het gebied van duurzaamheid. Maar wat de christen-democraten betreft mag er best een schepje bovenop met bijvoorbeeld een actieplan.

januari 17, 2018

In een enquête van de Fietsersbond komt Haarlemmermeer tot een gemiddelde score van 3,5 uit vijf...........

HAARLEMMERMEER – In een enquête van de Fietsersbond komt Haarlemmermeer tot een gemiddelde score van 3,5 uit vijf. De bond onderzocht de tevredenheid onder fietsers. Liefst 45.000 fietsers deden mee aan de enquête zodat de bond nu over de gegevens beschikt van 384 van de 388 gemeentes. Onderzocht werd onder meer of men ontspannen kan fietsen, of de fietspaden goed onderhouden worden en welke gemeente het beste voor zijn fietsers zorgt. Houten werd verkozen tot Beste Fietsstad van Nederland.

januari 17, 2018

De zeventienjarige karter Lucas Vermaas uit Hoofddorp gaat komend seizoen zijn eigen team Mad-Croc Karting leiden........

HOOFDDORP - De zeventienjarige karter Lucas Vermaas uit Hoofddorp gaat komend seizoen zijn eigen team Mad-Croc Karting leiden. Afgelopen seizoen werd Vermaas op overtuigende wijze Nederlands kampioen bij de viertakten in de Wankel Senioren-klasse. Hij behaalde drie manchezeges tijdens de laatste ronde van het NK en werd zo onbereikbaar voor de concurrentie. Hij vindt het leuk om een eigen team te hebben en heeft inmiddels zijn eerste rijder binnen: leeftijdgenoot Quirijn van Beek, eveneens afkomstig uit Hoofddorp.

januari 17, 2018

In Nieuw-Vennep gaat vrijdag 26 januari een zogenaamde Alpha van start. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd......

In Nieuw-Vennep gaat vrijdag 26 januari een zogenaamde Alpha van start. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In tien interactieve bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.

Elke avond begint met een maaltijd. Daarna luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal.

Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

januari 17, 2018

Woensdagmiddag 24 januari is er een nieuwe Kidsboekenwerkplaats in de Bibliotheek Nieuw-Vennep. Er wordt voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup......

Woensdagmiddag 24 januari is er een nieuwe Kidsboekenwerkplaats in de Bibliotheek Nieuw-Vennep. Er wordt voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup.

Daarna gaan de kinderen samen met Inge van Wijgerden van Schrijffun aan de slag met het maken van hun eigen dromenvanger.

De Kidsboekenwerkplaats staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Die zijn van woensdag 24 tot en met zaterdag 3 februari.

januari 17, 2018

De Koninklijke Marechaussee op de luchthaven heeft woensdagochtend een 52-jarige man aangehouden die nog ruim 178.000 euro moet betalen..........

SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee op de luchthaven heeft woensdagochtend een 52-jarige man aangehouden die nog ruim 178.000 euro moet betalen vanwege een openstaand vonnis.

januari 17, 2018

Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt.......

NIEUW-VENNEP - Bij een ongeval op de A4 bij de afrit van de N207 is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Een personenwagen klapte achterop een stilstaande wagen en raakte hierbij ook nog een andere wagen. De bestuurder had niet door dat er een file was ontstaan. De chauffeur van de stilstaande wagen moest door de brandweer uit de wagen geknipt worden. Twee wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

januari 17, 2018

Zaterdag 27 januari wordt in het Amsterdamse Bos de allereerste Run voor KiKa Winterrun gehouden. De run vindt plaats na zonsondergang.......

Zaterdag 27 januari wordt in het Amsterdamse Bos de allereerste Run voor KiKa Winterrun gehouden. De run vindt plaats na zonsondergang.

Op de route komen de lopers sfeervolle winterverlichting, winterse lekkernijen, besneeuwde dennenbomen en vreugdevuren tegen.

Voor de kinderen zijn naast de KidsRun ook verschillende activiteiten opgezet, waaronder een podiumprogramma. Om half 6 uur start de Kidsrun.

Tussen zes en kwart over zes gaan respectievelijk de 5km en 10km lopers op weg.

januari 17, 2018

Dinsdag 23 januari 2018 om half 8 geeft gemeente Haarlemmermeer een presentatie in Wijkgebouw Linquenda in Nieuw-Vennep over de waterproblematiek in Nieuw-Vennep West........

Dinsdag 23 januari 2018 om half 8 geeft gemeente Haarlemmermeer een presentatie in Wijkgebouw Linquenda, Oostmoor 52 in Nieuw-Vennep over de waterproblematiek in Nieuw-Vennep West.

De aanleiding is de start binnenkort van de aanleg van de afvoer van grondwater en regenwater in deelplan D van het dorp.

Dit is een vervolg op eerdere werkzaamheden aan regenwaterafvoer in deze wijk.

De gemeente presenteert de oplossingen voor de waterproblematiek, wat bewoners hier zelf aan kunnen doen en de tekeningen.

januari 16, 2018

Op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp raakten zondagavond rond kwart over elf een bromfietser en zijn passagier gewond nadat zij bij een van de wegversmallingen ten val waren gekomen......

Op de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp raakten zondagavond rond kwart over elf een bromfietser en zijn passagier gewond nadat zij bij een van de wegversmallingen ten val waren gekomen.

Beide betrokkenen werden in een ambulance nagekeken; een van hen was zodanig gewond, dat verdere behandeling in het ziekenhuis gewenst was.