MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Tussen de Bedrijven | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 2, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

maart 22, 2018

Buurtschap Nieuwe Meer vraagt zich af wanneer er eindelijk wordt begonnen met de aanleg van een recreatief fietspad langs de golfbaan.......

NIEUWE MEER - Buurtschap Nieuwe Meer vraagt zich af wanneer er eindelijk wordt begonnen met de aanleg van een recreatief fietspad langs de golfbaan. Erligt zelfs al een miljoen euro klaar voor de aanleg maar er is gesteggel over de plaats waar het pad moet komen omdat de beoogde plek op de dijk is afgegraven voor verbreding van de A9. Volgens wethouder Nederstigt heeft de buurtvereniging eerder laten weten dat een fietspad langs de A9 geen optie is omdat van een recreatieve route in dat geval geen sprake is.

maart 22, 2018

Op vrijdag 6 april wordt in filmhuis Pier K aan het Harmonieplein de film Gifted vertoond........

NIEUW-VENNEP – Op vrijdag 6 april wordt in filmhuis Pier K aan het Harmonieplein de film Gifted vertoond. De film gaat over problemen bij de opvoeding van de hoogbegaafde Mary van zeven met een rechtszaak tot gevolg. Het verhaal heeft verrassende wendingen die aanzetten tot nadenken over opvoeding en talenten. Vanuit de Witte Kerk in Nieuw-Vennep zijn er gespreksvragen om hier na de film over door te praten. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of te koop op de avond zelf.

maart 22, 2018

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer gaat jongeren helpen bij het terugvragen van belasting.......

Het Jongeren Informatie Punt Haarlemmermeer (JIP) gaat jongeren helpen bij het terugvragen van belasting. Jongeren die een bijbaan hebben gehad betalen in veel gevallen te veel belasting, omdat ze maar een gedeelte van het jaar werken. Dit vergeten ze vaak terug te vragen zodat ze soms honderden euro’s mislopen. In diverse bibliotheken en jongerencentra houdt het JIP in maart en april spreekuren om met het invullen van formulieren te helpen. Ook bezoeken zij verschillende middelbare scholen in Haarlemmermeer tijdens de grote pauze.

maart 22, 2018

Zaterdag 24 maart is het Landelijke Opschoondag. Ter gelegenheid van deze dag organiseren meerdere buurten, wijken en dorpen in Haarlemmermeer opschoonacties.........

Zaterdag 24 maart is het Landelijke Opschoondag. Ter gelegenheid van deze dag organiseren meerdere buurten, wijken en dorpen in Haarlemmermeer opschoonacties. NMCX stelt hiervoor materiaal beschikbaar en via het twitter kanaal van NMCX is een live verslag van de acties te volgen. Jaarlijks worden in Haarlemmermeer 3 plekken aangepakt waar op dat moment zwerfafval structureel en in aanzienlijke mate wordt achtergelaten. Elke aanpak start met een onderzoek door de bekende zwerfafvalraper Dirk Groot, alias de Zwerfinator.

maart 21, 2018

In het kader van de Nationale Boomfeestdag heeft burgemeester Onno Hoes woensdag samen met de kinderen van basisschool Bommelstein in Nieuw-Vennep de eerste bomen en struiken van het Voedselbos geplant........

NIEUW-VENNEP – In het kader van de Nationale Boomfeestdag heeft burgemeester Onno Hoes woensdag samen met de kinderen van basisschool Bommelstein in Nieuw-Vennep de eerste bomen en struiken van het Voedselbos geplant. Volgens NMCX Centrum voor Duurzaamheid is een groene schoolomgeving en contact met de natuur belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

maart 21, 2018

Ook dit jaar zal MeerLive begin september plaatsvinden in het centrum van Hoofddorp......

Ook dit jaar zal MeerLive begin september plaatsvinden in het centrum van Hoofddorp.

Ook al is het wat vroeg, maar er zijn al namen bekend van artiesten die zullen optreden tijdens dit evenement.

Er worden namen genoemd van The Originals (voorheen The Coronas). Zij hebben al eerder op MeerLive gestaan.

Ook Ruth Jacott en Glennis Grace keren terug in september.

“Omdat wij er wel erg vroeg mee zijn, moet je daar altijd een voorbehoud in maken”, laat organisator Martin Langeveld aan HCnieuws.nl weten.
 

maart 21, 2018

Op 28 maart is er een informatiemarkt over de 35 projecten die in het dubbeldorp Halfweg-Zwanenburg uitgevoerd gaan worden......

Op 28 maart is er een informatiemarkt over de 35 projecten die in het dubbeldorp Halfweg-Zwanenburg uitgevoerd gaan worden.

Het gaat om aanpassingen aan wegen, fietspaden, de Ringdijk, maar ook om het nieuwe dorpshuis en aanpassingen in het dorpshart in Zwanenburg.

Ontwikkelaars, projectmanagers en aannemers informeren de bezoekers over de projecten op 28 maart tussen 19 en 21 uur in Dorpshuis De Olm aan de Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

De bijeenkomst kan bezocht worden zonder aanmelding vooraf.
 

maart 21, 2018

Op 12 april zal JW Roy met zijn band “Royal Family” in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met zijn nieuwe theatervoorstelling “A Room Full Of Strangers”......

Op 12 april zal JW Roy met zijn band “Royal Family” in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met zijn nieuwe theatervoorstelling “A Room Full Of Strangers”.

De meeste nummers komen van zijn gelijknamige album voorbij en enkele klassiekers uit het grote Americana repertoire.

He album “A Room Full Of Strangers” varieert van uiterste breekbare songs tot lekkere rock-’n-roll en southern soul.

Kaarten zijn te verkrijgbaar via www.demeerse.nl

maart 21, 2018

Op 20 maart is de lente begonnen én is de 69ste bloemententoonstelling in de Keukenhof in Lisse officieel geopend.......

Op 20 maart is de lente begonnen én is de 69ste bloemententoonstelling in de Keukenhof in Lisse officieel geopend.

Tijdens de opening werd een speech gehouden door Paul Rem. Hij is kunsthistoricus en conservator van Paleis ’t Loo.
De officiële opening werd verricht door “Dichter des Vaderlands” Esther Naoni Perquin.

Het thema van De Keukenhof is dit jaar “Romantiek in Bloemen”. Vanaf donderdag 22 maart is het publiek tot en met 13 mei van harte welkom in Lisse.
 

maart 21, 2018

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.....

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.

Ernst Jansz zal zijn verhaal doen in een avondvullend programma.

De zanger/liedjesschrijver van Doe Maar zal vertellen over zijn persoonlijke leven, ambities, inspiratie en zijn artistieke keuzen.

Popjournalist Patrick Lamberts zal het gesprek aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten leiden. Ook kan het publiek vragen stellen aan Ernst Jasz.

maart 21, 2018

Er zijn meldingen dat bewoners van Allegondahoeve, Louisahoeve en Annahoeve geen stempas hebben ontvangen voor het raadgevend referendum over de nieuwe inlichtingenwet.......

HOOFDDORP - Er zijn meldingen dat bewoners van Allegondahoeve, Louisahoeve en Annahoeve geen stempas hebben ontvangen voor het raadgevend referendum over de nieuwe inlichtingenwet. VVD-raadslid Pieter-Jan de Baat heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijk gevraagd of er nog meer meldingen zijn en welke actie de gemeente in dezen heeft ondernomen. De Baat wil ook weten of er een evaluatie komt van deze verkiezing.

maart 20, 2018

Vanaf 1 april is Bart Pouwels binnen Schiphol de nieuwe “vrachttopman” van het team Aviation Marketing en Cargo......

Vanaf 1 april is Bart Pouwels binnen Schiphol de nieuwe “vrachttopman” van het team Aviation Marketing en Cargo.

Op dit moment is hij directeur “Business development cargo”. Pouwels zegt dat hij deze ervaring goed kan gebruiken om de lucht-cargo de komende jaren nog beter op de kaart te zetten.

Bart Pouwels heeft al zo’n twintig jaar ervaring in de luchtvaartsector en werkt al 10 jaar voor Schiphol.
 

maart 20, 2018

Mila den Butter, Jesse Slagter en Chantal Molter als winnaar geworden tijdens een castingmiddag die afgelopen zondag in het centrum van Hoofddorp is gehouden......

Mila den Butter, Jesse Slagter en Chantal Molter als winnaar geworden tijdens een castingmiddag die afgelopen zondag in het centrum van Hoofddorp is gehouden.

Zij zullen komend weekend tijdens het Fashion Event “Hoofddorp Winkelstad!” tussen de professionele modellen op de catwalk meelopen.

Tijdens dit event wordt de grote weekendwinnaar gekozen door een professionele jury. Hij of zij wint een officiële fashion fotoshoot.
 

maart 20, 2018

Donderdag 5 april tussen 2 en half 4 ’s middags organiseert Adamas Inloophuis een inloopuur voor mensen met klachten van neuropathie bij de behandeling van kanker......

Donderdag 5 april tussen 2 en half 4 ’s middags organiseert Adamas Inloophuis een inloopuur voor mensen met klachten van neuropathie bij de behandeling van kanker.

Tijdens het inloopuur is Marlies Bakker, verpleegkundig specialist oncologie, aanwezig om vragen te beantwoorden. Neuropathie kan ontstaan door de behandeling van kanker.

Meestal zijn de klachten prikkels of tintelingen, doofheid of veranderd gevoel in handen of voeten. Daarnaast komen kramp en verlies van spierkracht voor.

maart 20, 2018

Tijdens het kampioenschap van Noord-Holland hebben vijf judoka’s van Judo Yushi uit Nieuw-Vennep zich geplaatst voor het NK tot 15 jaar......

Tijdens het kampioenschap van Noord-Holland hebben vijf judoka’s van Judo Yushi uit Nieuw-Vennep zich geplaatst voor het NK tot 15 jaar.

Afgelopen zondag werden Tom Duivenvoorden, Maira Medema en Estrella Otte “Kampioen van Noord-Holland”.

Omdat er 5 judoka’s aan het NK mogen meedoen, zijn ook Lieke van Lierop en Nora de Smit van Judo Yushi geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap.

Dat wordt op 7 april in het Groningse Leek gehouden.
 

maart 20, 2018

Zaterdag 24 maart is het Nationale Opschoondag. Onder meer in Lisserbroek gaan Supporters van Schoon aan de slag om de plastic soep aan te pakken.....

Zaterdag 24 maart is het Nationale Opschoondag. Onder meer in Lisserbroek gaan Supporters van Schoon aan de slag om de plastic soep aan te pakken.

Van 10 tot 12 steken opruimers in het dorp de handen uit de mouwen. Verzamelen bij Dorpshuis De Meerkoet in Lisserbroek.

Na afloop wordt daar voor de medewerkers lekkere soep geserveerd.
Supporter van Schoon ben je als je zorgt dat jouw afval netjes in de afvalbak belandt.

En wie af en toe een extra stap zet, doet dat ook met het zwerfafval van anderen.

maart 20, 2018

Woensdag 28 maart gaat het Struinkids-moestuinseizoen in de Heimanshof weer van start. Kinderen leren spelenderwijs zelf groenten zaaien en planten, verzorgen en oogsten.......

Woensdag 28 maart gaat het Struinkids-moestuinseizoen in de Heimanshof weer van start. Kinderen leren spelenderwijs zelf groenten zaaien en planten, verzorgen en oogsten.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen lid worden van de Struinkids die op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur tuinieren.

De jongste kinderen doen dat met een volwassen begeleider en kinderen vanaf 10 jaar mogen ook alleen werken.

Iedere Struinkid krijgt een eigen tuintje, uitleg, zaadjes en plantjes en mag zijn oogst mee naar huis nemen.

maart 19, 2018

De drie inzittenden konden het voertuig tijdig verlaten. De bestuurder reed rond 2 uur op de snelweg in de richting van Den Haag toen de auto begon te roken......

In de nacht van vrijdag op zaterdag ging langs de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep een auto in vlammen op.

De drie inzittenden konden het voertuig tijdig verlaten. De bestuurder reed rond 2 uur op de snelweg in de richting van Den Haag toen de auto begon te roken.

Bij de splitsing met de A44 zette hij hem daarom aan de kant en alarmeerde de brandweer.

Op het moment dat de brandweer arriveerde, stond de auto al in lichterlaaie. De brand werd geblust. Helaas konden de spuitgasten niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.
 

maart 19, 2018

Zaterdag vonden op de A4 nabij Nieuw-Vennep meerdere ongevallen plaats. Het bleef in alle gevallen bij blikschade.......

Zaterdag vonden op de A4 nabij Nieuw-Vennep meerdere ongevallen plaats. Het bleef in alle gevallen bij blikschade.

Bij een van de botsingen ’s middags waren drie voertuigen betrokken. Later op de avond botsten bij het Ringvaart aquaduct maar liefst vijf auto’s op elkaar.

Ook hier kwamen de bestuurders er zonder kleerscheuren vanaf. Wel was sprake van flinke materiële schade. De meeste voertuigen moesten dan ook door de bergingsdienst worden afgevoerd.
 

maart 19, 2018

De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol twee mannen aangehouden als verdachten van oplichting en valsheid in geschrifte......

De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol twee mannen aangehouden als verdachten van oplichting en valsheid in geschrifte.

De mannen, een 51 jarige Nigeriaan en een 64 jarige Nederlander, werden aangehouden op heterdaad bij de overdracht van geld.

Bij de Koninklijke Marechaussee was melding gedaan van mogelijke oplichting.

De melder was via email benaderd dat hij een erfenis had gekregen van een onbekend familielid uit Togo.