MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Onafhankelijk Liberaal

september 12, 2017

Raadslid Kees van der Linden van Onafhankelijk Liberaal heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijk gevraagd of zij bekend zijn met het gebruik van apps bij inspraak.......

Raadslid Kees van der Linden van Onafhankelijk Liberaal heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijk gevraagd of zij bekend zijn met het gebruik van apps bij inspraak. Ook vraagt hij of het misschien een idee is om dit in de polder ook eens te proberen.
In Zoetermeer loopt een experiment met een nieuwe app die inwoners in staat stelt mee te praten over de ontwikkelingen in die stad. Na het downloaden van de app, genaamd Youmee, meldt de gebruiker zich eenmalig aan.

oktober 27, 2016

Raadslid Anneke van der Veer is uit de tweemanspartij Onafhankelijk Liberaal gestapt. Zij blijft aan als gemeenteraadslid.....

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Raadslid Anneke van der Veer is uit de tweemanspartij Onafhankelijk Liberaal gestapt. Zij blijft aan als gemeenteraadslid.
Voor zover bekend geldt dat ook voor het andere OL-lid Kees van der Linden.

In een verklaring die Van der Veer vanmorgen uitbracht, stelt zij dat er niet meer samen te werken valt met Van der Linden. Deze zou het steeds hebben laten afweten bij bijeenkomsten van de gemeenteraad. Als fractievoorzitter vindt zij dat niet kunnen.

maart 18, 2016

Anneke van der Veer van Onafhankelijk Liberaal heeft donderdag in de gemeenteraad gereageerd op een betoog van oud-fractieassistent Bert de Ruiter van Forza.......

HOOFDDORP - Anneke van der Veer van Onafhankelijk Liberaal heeft donderdag in de gemeenteraad gereageerd op een betoog van oud-fractieassistent Bert de Ruiter van Forza.

Deze sprak op persoonlijke titel de gemeenteraad toe over fatsoen en integriteit van raadsleden.

Dat hij daarmee doelde op fractievoorzitter Anneke van der Veer die onlangs in het nieuws kwam vanwege vermeende betrokkenheid bij een oplichtingszaak, werd daarbij al snel duidelijk.

maart 10, 2016

Burgemeester Theo Weterings heeft naar aanleiding van publicaties in de media over de financiële transactie van het Haarlemmermeerse gemeenteraadslid Anneke van der Veer reactie gegeven..... 

HOOFDDORP – Burgemeester Theo Weterings heeft naar aanleiding van publicaties in de media over de financiële transactie van het Haarlemmermeerse gemeenteraadslid Anneke van der Veer reactie gegeven.

Weterings meldt: ‘'Dit is een persoonlijke kwestie, maar een publieke functie brengt met zich mee dat daarover ook verantwoording moet worden afgelegd.

Daarnaast geldt ook voor mevrouw van der Veer dat zij onschuldig is tot het tegendeel is bewezen’.

Het raadslid kwam in opspraak nadat ze door het AD gelinkt werd aan miljoenenfraude.

februari 5, 2016

Anneke van der Veer is deze week gekozen als nieuwe fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal.....

Anneke van der Veer is deze week gekozen als nieuwe fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal.

Tot dusverre oefende zij deze taak samen uit met haar fractiegenoot Kees van der Linden.

Volgens de partij is Van der Veer unaniem gekozen en is zij er helemaal klaar voor om fractievoorzitter van Onafhankelijk Liberaal te zijn.

Haar missie is om een realistisch liberaal geluid in de gemeenteraad te laten horen.

Bron: HC Nieuws
 

december 2, 2015

De Kalslagerring in Nieuw-Vennep wordt niet verboden voor vrachtauto’s.....

NIEUW-VENNEP – De Kalslagerring in Nieuw-Vennep wordt niet verboden voor vrachtauto’s.

Raadsleden van Onafhankelijk Liberaal hadden daar om gevraagd, omdat zij bij de scholen waar al een 30 km- zone is, een vrachtwagenverbod willen hebben.

B en W kan met deze aanvraag niet akkoord gaan omdat de Kalslagerring deel uitmaakt van een zogenaamde gebiedsontsluitingsweg.

Zo is deze weg nodig voor het vrachtverkeer dat het winkelcentrum moet bevoorraden.

augustus 21, 2015

De gemeente Haarlemmermeer loopt eventueel een risico van 1,4 miljoen euro, omdat de goedgekeurde jaarstukken over 2014 te laat werden ingeleverd bij de provincie.......

HOOFDDORP – De gemeente Haarlemmermeer loopt eventueel een risico van 1,4 miljoen euro, omdat de goedgekeurde jaarstukken over 2014 te laat werden ingeleverd bij de provincie.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken kan ook besluiten om 60 procent van de uitkering uit het gemeentefonds maximaal 26 weken op te schorten.

Haarlemmermeer krijgt dan geen drie miljoen euro per week, maar 1,8 miljoen.

juni 25, 2015

Raadslid Anneke van der Veer van Onafhankelijk Liberaal zegt ontevreden te zijn over de volgens haar nogal gesloten cultuur in het raadhuis in Hoofddorp......

HOOFDDORP – Raadslid Anneke van der Veer van Onafhankelijk Liberaal zegt ontevreden te zijn over de volgens haar nogal gesloten cultuur in het raadhuis in Hoofddorp.

Volgens van der Veer wordt er informatie achtergehouden en worden vragen van raadsleden arrogant en onwelwillend beantwoord.

Zij vindt dat fnuikend en is bang voor financiële missers als we elkaar niet goed informeren.

Burgemeester Theo Weterings vindt deze woorden van Onafhankelijk Liberaal veel te fors.