MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Ondernemersvereniging Vijfhuizen

januari 22, 2016

Het bestuur van Ondernemersvereniging Vijfhuizen wil van verhuurder Ymere weten wat hun plannen zijn met de senioren-woningen aan de Groeneweg in Vijfhuizen.....

Het bestuur van Ondernemersvereniging Vijfhuizen wil van verhuurder Ymere weten wat hun plannen zijn met de senioren-woningen aan de Groeneweg in Vijfhuizen.

Ze noemen het een gotspe dat woningcorporatie Ymere niet met een oplossing komt voor de uiterst gedateerde seniorenwoningen die niet bepaald een sieraad voor het dorp zijn.

De bestuursleden van de ondernemersvereniging vinden renovatie van de 55 jaar oude woningen weggegooid geld en zien meer in nieuwbouw op deze locatie.

Bron: HC Nieuws
 

mei 2, 2013

In het dorpshart van Vijfhuizen is onlangs begonnen met de bouw van het prieel dat de lokale ondernemersvereniging bij haar 25-jarig bestaan in 2011 had aangeboden aan het dorp.............

VIJFHUIZEN - In het dorpshart van Vijfhuizen is onlangs begonnen met de bouw van het prieel dat de lokale ondernemersvereniging bij haar 25-jarig bestaan in 2011 had aangeboden aan het dorp.
Het plaatsen van de betonnen fundering en het leggen van de omliggende bestrating schiet het al lekker op.
Het prieel is al bijna klaar en zal komende week worden geplaatst.
Bij de huldiging van astronaut André Kuipers na terugkomst van zijn ruimtereis bood de ondernemersvereniging hem aan het prieel naar hem te vernoemen.