MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Tussen de Bedrijven | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Open Dag

mei 22, 2018

Zaterdag 26 mei aanstaande houdt de politie in Hoofddorp een open dag voor de inwoners van Haarlemmermeer.....

Zaterdag 26 mei aanstaande houdt de politie in Hoofddorp een open dag voor de inwoners van Haarlemmermeer.

Thema van deze dag is “Beleef de veiligheid”. Het politiebureau aan de Hoofdweg 800 in Hoofddorp zal hiervoor tussen 10 en 4 uur deels worden opengesteld voor het publiek.

Er worden meerdere demonstraties gegeven door onder andere politiebikers, politiehondengeleiders en de Buitenbewaking Schiphol.

Voor kinderen is er de mogelijkheid om zich te laten fotograferen op een politiemotor.

april 3, 2018

Zaterdag 7 april 2018 organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek een open dag. Daarmee geeft de club de aftrap voor een nieuw skeelerseizoen.......

Zaterdag 7 april 2018 organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek een open dag. Daarmee geeft de club de aftrap voor een nieuw skeelerseizoen.

Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers informatie krijgen over het skeeleren en zich inschrijven voor een van de skeelertrainingen voor puppy, jeugd en volwassenen en natuurlijk kan er vrij geskeelerd worden.

Trainers en bestuursleden zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Op het middenterrein kan de jeugd zich uitleven met hockey op skeelers.
 

november 11, 2017

Vrijdag 17 november van 9.00-11.00 uur houdt basisschool Juliana van Stolberg Open Dag. Ouders zijn met hun zoon of dochter van harte welkom........

Vrijdag 17 november van 9.00-11.00 uur houdt basisschool Juliana van Stolberg Open Dag. Ouders zijn met hun zoon of dochter van harte welkom.

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennis maken met de school. Waarden en normen en tijdens de les rekening houden met verschillen zijn erg belangrijk op de Juliana van Stolbergschool aan de Van Den Berghlaan in Hoofddorp.

Daarnaast staat een goede samenwerking met ouders staat hoog in het vaandel. Vandaar het motto: goed onderwijs, dat maak je samen, aldus directeur Joost van Dijk.

september 25, 2017

Zondag 1 oktober zet de Dierenopvang Haarlemmermeer de deuren open voor het publiek. Tussen 12 en 4 uur kunnen bezoekers kennismaken met de asieldieren en meer te weten te komen over het asielwerk........

Zondag 1 oktober zet de Dierenopvang Haarlemmermeer de deuren open voor het publiek. Tussen 12 en 4 uur kunnen bezoekers kennismaken met de asieldieren en meer te weten te komen over het asielwerk.

Op het terrein van de opvang aan de Hoofdweg 565 in Hoofddorp zullen verder verschillende kraampjes staan. Daar wordt informatie gegeven over onder meer de Dierenambulance NHZ, gedragstherapie voor honden en dierenfysiotherapie.

Daarnaast zijn er kraampjes waar snuisterijen voor huisdieren verkocht worden.

Voor meer nieuws www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 6, 2017

Zaterdag 9 september houdt biologische Zorgboerderij de Landyn aan de Spieringweg 1228 in Zwaanshoek open huis. Tussen 12 en 4 uur wordt uitleg gegeven over de biologische wijze van telen, de activiteiten van de zorgboerderij, de mogelijkheden van verhuur en andere activiteiten......

Zaterdag 9 september houdt biologische Zorgboerderij de Landyn aan de Spieringweg 1228 in Zwaanshoek open huis. Tussen 12 en 4 uur wordt uitleg gegeven over de biologische wijze van telen, de activiteiten van de zorgboerderij, de mogelijkheden van verhuur en andere activiteiten.

Tijdens rondleidingen kunnen bezoekers onder meer kennis maken met het werk van een imker en het maken van quilts. Voor kinderen is er een workshop wol vilten.