MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Binnenste Buiten | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Open Dag

september 25, 2017

Zondag 1 oktober zet de Dierenopvang Haarlemmermeer de deuren open voor het publiek. Tussen 12 en 4 uur kunnen bezoekers kennismaken met de asieldieren en meer te weten te komen over het asielwerk........

Zondag 1 oktober zet de Dierenopvang Haarlemmermeer de deuren open voor het publiek. Tussen 12 en 4 uur kunnen bezoekers kennismaken met de asieldieren en meer te weten te komen over het asielwerk.

Op het terrein van de opvang aan de Hoofdweg 565 in Hoofddorp zullen verder verschillende kraampjes staan. Daar wordt informatie gegeven over onder meer de Dierenambulance NHZ, gedragstherapie voor honden en dierenfysiotherapie.

Daarnaast zijn er kraampjes waar snuisterijen voor huisdieren verkocht worden.

Voor meer nieuws www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 6, 2017

Zaterdag 9 september houdt biologische Zorgboerderij de Landyn aan de Spieringweg 1228 in Zwaanshoek open huis. Tussen 12 en 4 uur wordt uitleg gegeven over de biologische wijze van telen, de activiteiten van de zorgboerderij, de mogelijkheden van verhuur en andere activiteiten......

Zaterdag 9 september houdt biologische Zorgboerderij de Landyn aan de Spieringweg 1228 in Zwaanshoek open huis. Tussen 12 en 4 uur wordt uitleg gegeven over de biologische wijze van telen, de activiteiten van de zorgboerderij, de mogelijkheden van verhuur en andere activiteiten.

Tijdens rondleidingen kunnen bezoekers onder meer kennis maken met het werk van een imker en het maken van quilts. Voor kinderen is er een workshop wol vilten.