MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Peter van Barneveld

juni 10, 2016

De huidige huisartsenpost Haarlemmermeer verhuist vanaf volgende week van de voorzijde naar de achterzijde van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp.......

HOOFDDORP – De huidige huisartsenpost Haarlemmermeer verhuist vanaf volgende week van de voorzijde naar de achterzijde van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp.

De huisartsenpost komt door deze verhuizing naast de afdeling spoedeisende hulp te zitten, hetgeen tot meer efficiëntie moet leiden.

Bestuursvoorzitter van het Spaarne Gasthuis, Peter van Barneveld, zal woensdag 15 juni de officiële opening van de huisartsenpost verrichten.

Bron: Haarlems Dagblad

januari 14, 2016

Zorgverleners van het Spaarne Gasthuis vinden dat de verplichte registraties te ver doorschieten.....

HAARLEMMERMEER - Zorgverleners van het Spaarne Gasthuis vinden dat de verplichte registraties in de patiëntenzorg soms te ver doorschieten.
Volgens bestuursvoorzitter Peter van Barneveld van het ziekenhuis werkt onnodige registratie frustrerend.
Hij haakt daarbij aan bij een algemene klacht van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, op basis van een rapport van KPMG Plexus.

juli 23, 2015

De Borstkankervereniging Nederland heeft het Spaarne Gasthuis een roze lintje toegekend.....

HOOFDDORP - De Borstkankervereniging Nederland (BVN) heeft op 21 juli het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem een roze lintje toegekend voor de zorg aan patiënten met borstkanker.
Locatie Hoofddorp heeft dit jaar het roze lintje net niet behaald omdat een klein aantal patiënten niet werd besproken in het multidisciplinair overleg. Inmiddels is in Hoofddorp een verbeterplan ingezet om het komend jaar aan dit criterium te voldoen.

november 13, 2014

Het Spaarne Ziekenhuis heeft goed gescoord in Elseviers jaarlijkse overzicht ‘Beste ziekenhuizen’.........

HOOFDDORP – Het Spaarne Ziekenhuis heeft goed gescoord in Elseviers jaarlijkse overzicht ‘Beste ziekenhuizen’. Het ziekenhuis behaalde 3 van de vier “bolletjes” voor medische zorg en zelfs vier voor patiëntgerichtheid.
Bestuursvoorzitter Peter van Barneveld is blij met de maximale score op patiëntgerichtheid. In het Spaarne Ziekenhuis wordt gewerkt volgens de principes van Planetree. Ook is er een patiëntenportaal ‘Mijn Spaarne’ dat de communicatie met de patiënten vergemakkelijkt.

september 11, 2014

Op 22 maart volgend jaar fuseren het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis.......

HAARLEM - Op 22 maart volgend jaar fuseren het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis.
Het Spaarne Gasthuis is de nieuwe naam van het fusieziekenhuis met vier locaties: twee in Haarlem, een in Heemstede en de vestiging in Hoofddorp.
Bestuursvoorzitter Peter van Barneveld is blij met de nieuwe naam en heeft na de bekendmaking alleen maar positieve reacties gehad.
Volgens van Barneveld geeft de naam gasthuis aan dat mensen te gast zijn in het ziekenhuis, terwijl het ziekenhuis ook te gast is in iemands leven.