MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Poppodium Duycker

oktober 9, 2018

De Nederlandse popgroep De Dijk speelt vrijdag 12 oktober in Poppodium Duycker op het Raadhuisplein in Hoofddorp......

De Nederlandse popgroep De Dijk speelt vrijdag 12 oktober in Poppodium Duycker op het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Sinds de jaren tachtig maakt de band een flinke reeks hits en de hoeveelheid awards lijken oneindig.

De Dijk speelde al meer dan 5 keer eerder voor een uitverkochte zaal in Poppodium Duycker.

Ook vrijdag belooft weer een geweldige avond te worden met klassiekers als ‘Bloedend Hart’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’.

Kijk voor meer informatie op www.duycker.nl
 

augustus 23, 2018

Voor ruim twintig jongeren uit Hoofddorp en Atlanta (VS) ging afgelopen maandag het project BOOTCAMP van start.........

Voor ruim twintig jongeren uit Hoofddorp en Atlanta (VS) ging afgelopen maandag het project BOOTCAMP van start. BOOTCAMP is een educatief project van Poppodium Duycker waarin jongeren hun eigen professionele theatershow produceren. De jongeren krijgen gedurende twee weken doorlopend workshops en masterclasses van professionele choreografen, dansers, kostuumontwerpers, acteurs, producers en musici. De opgedane kennis en vaardigheden zullen resulteren in een volwaardige voorstelling die bijna professioneel genoemd kan worden.

mei 11, 2018

Het bekende Classic Rock album ‘Bat Out Of Hell’ van Meat Loaf bestaat 40 jaar.....

HOOFDDORP - Het bekende Classic Rock album ‘Bat Out Of Hell’ van Meat Loaf, met de wereldhits ‘Paradise By The Dashboard Light’ en ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’, bestaat 40 jaar.

Om dat te vieren gaan gitarist Menno Gootjes, bekend van de formatie Focus, en zijn band het meesterwerk integraal vertolken in rockpodium Duycker in Hoofddorp. Dit gebeurt op zaterdag 12 mei ’s avonds
vanaf 9 uur.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.duycker.nl.
 

april 25, 2018

Op 22 april vonden in Poppodium Duycker de audities plaats voor Bootcamp 7.0, waarbij ook nog een internationale prijs te winnen viel........

HOOFDDORP - Op 22 april vonden in Poppodium Duycker de audities plaats voor Bootcamp 7.0, waarbij ook nog een internationale prijs te winnen viel. De getalenteerde deelnemers Isis Kleef, Wessel Bijlsma, Jordi Budvytis, Rebecca Schelkers, Claire van Dijk en Larissa Weilenmann hebben een scholarship in Atlanta t.w.v. 1200 dollar gewonnen. Naast deze unieke theaterreis zullen zij met de andere uitgekozen deelnemers meedoen aan Bootcamp 7.0.

april 20, 2018

Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker in Hoofddorp De Grote Auditiedag gehouden.....

HOOFDDORP - Op zondag 22 april wordt in Poppodium Duycker De Grote Auditiedag gehouden.
Op De Grote Auditiedag volgt de deelnemer, samen met andere talenten, workshops onder begeleiding van professionele docenten op het gebied van dans, theater, freestyle en muziek.
Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om zijn of haar skills te presenteren.
Aan het eind van de dag wordt een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekendgemaakt wie naar de Bootcamp in Amerika mogen.

januari 25, 2018

Op vrijdag 13 april is Waylon in poppodium Duycker te zien..........

HOOFDDORP – Op vrijdag 13 april is Waylon in poppodium Duycker te zien. Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon. Het publiek krijgt onder andere een voorproefje van het langverwachte persoonlijke album met de titel The World Can Wait.

Op het album zal uiteindelijk ook de keuze van het songfestivallied 2018 komen te staan, die op 10 maart bekend zal worden gemaakt. Waylon gaat dit jaar voor de tweede keer voor Nederland naar het songfestival dat van 8 tot en met 12 mei plaatsvindt in Portugal.

januari 4, 2018

Zaterdag 6 januari is bij Poppodium Duycker een optreden te zien van Ground Control met Tribute to David Bowie........

HOOFDDORP – Zaterdag 6 januari is bij Poppodium Duycker een optreden te zien van Ground Control met Tribute to David Bowie. Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control spelen de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit het enorme repertoire van Bowie. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf. Als support act is de Hoofddorpse formatie Thursday’s Child te zien die geïnspireerd is door muziek van de Beatles, David Bowie en Stereophonics.

september 7, 2017

Tien jaar geleden startte Patrick Ngambi uit Kameroen met het organiseren van djembé-lessen in Hoofddorp........

Tien jaar geleden startte Patrick Ngambi uit Kameroen met het organiseren van djembé-lessen in Hoofddorp. Om dit jubileum te vieren vindt op zondagmiddag 8 oktober een kleurrijk evenement vol Afrikaanse muziek en cultuur plaats in Poppodium Duycker in Hoofddorp. Na een feestelijke opening zijn er verschillende djembé- en Afrikaanse dansworkshops. Men kan deelnemen aan een exotisch maaltijd en 's avonds wordt er opgetreden door zangeres Alzira Assis uit Angola en door djembé-band Zamana.

juni 18, 2015

Zaterdag 20 juni vind het “Allermooiste Examenfeestje” plaats bij Duycker in Hoofddorp voor alle geslaagde leerlingen van het middelbaar onderwijs in Haarlemmermeer………
 

HOOFDDORP - Zaterdag 20 juni vind het “Allermooiste Examenfeestje” plaats bij Duycker in Hoofddorp.

Ieder jaar organiseert Artquake Het “Allermooiste
Examenfeestje” voor alle geslaagde leerlingen van het
middelbaar onderwijs in Haarlemmermeer.

Hierdoor kunnen examenkandidaten met elkaar vieren dat de eindexamens voorbij zijn en hun welverdiende zomervakantie begint.

Bij dit feest kan men onder andere genieten van DJ’s als Calisto, Childsplay, Frenky Toros.

november 14, 2014

Op het strudelfest bij Poppodium Duycker staan aanstaande zaterdag ruim veertig acts op het programma.....

HOOFDDORP – Op het strudelfest bij Poppodium Duycker staan aanstaande zaterdag ruim veertig acts op het programma. Zowel nationale als internationale artiesten zullen hierbij het podium betreden, terwijl er naast de optredens ook nog enkele verrassingen zullen zijn.

Het strudelfest wordt jaarlijks gehouden en is een groot succes gebleken. Het muziekevent zal zaterdag van 12.30 uur tot 04.00 uur op 3 verschillende podia bij Duycker plaatsvinden.

Meer informatie is te vinden op: www.strudelfest.nl

juni 14, 2014

Vanavond wordt in Poppodium Duycker in Hoofddorp de finale van de Popprijs HLMRMEER gehouden......

Vanavond wordt in Poppodium Duycker in Hoofddorp de finale van de Popprijs HLMRMEER gehouden.

In mei vonden de drie voorrondes plaats waaruit de volgende finalisten naar voren kwamen: We Patriots, 12:04 (Twelve o four), Sink the Bismarck, Fearless, Scare the Bear en To By Four.

De winnaar zal de Popprijs in ontvangst nemen, voor de andere finalisten is er een fraai prijzenpakket.

De zaal is open vanaf 20.00 uur en kaarten voor het evenement kosten 5 euro.