MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about RKSV Pancratius

mei 23, 2016

Enkele tientallen personen zijn zondagavond slaags geraakt bij voetbalvereniging Pancratius in Badhoevedorp. De vechtpartij vond plaats tijdens een optreden van rapper Yes-R......

BADHOEVEDORP - Enkele tientallen personen zijn zondagavond slaags geraakt bij voetbalvereniging Pancratius in Badhoevedorp.

De vechtpartij vond plaats tijdens een optreden van rapper Yes-R.

De politie kreeg rond zeven uur een melding van een grote vechtpartij binnen, waarna meerdere agenten en eenheden van de Marechaussee richting de voetbalvereniging vertrokken.

Eenmaal ter plaatse bleken de onruststokers al te zijn vertrokken en was het feest direct afgelopen.

april 11, 2016

Vleugelspeler Bob Bosma van zondag 1 Pancratius is gevraagd voor de zaterdag 1 van Ajax en vertrekt na zes jaar bij het eerste gespeeld te hebben…….

BADHOEVEDORP – Bob Bosma van voetbalclub Pancratius uit Badhoevedorp gaat naar Ajax.

Deze speler van zondag 1 Pancratius is gevraagd voor de zaterdag 1 van Ajax en vertrekt na zes jaar bij het eerste gespeeld te hebben.

Volgens vleugelspeler Bosma hoefde hij niet lang na te denken toen hij door de godenzonen uit Amsterdam gevraagd werd.

Wel zegt Bosma in de laatste wedstrijden van dit seizoen nog hard zijn best te gaan doen, omdat de verwachtingen rond zijn huidige team dit seizoen nog niet zijn waargemaakt.

Bron: Witte weekblad
 

februari 3, 2016

Het bestuur van voetbalclub RKSV Pancratius uit Badhoevedorp laat weten tot overeenstemming te zijn gekomen met hoofdtrainer Bart Jansen..... 

BADHOEVEDORP - Het bestuur van voetbalclub RKSV Pancratius uit Badhoevedorp laat weten tot overeenstemming te zijn gekomen met hoofdtrainer Bart Jansen.

Daardoor zal Jansen ook in het voetbalseizoen 2016-2017 de selectie van Pancratius trainen.

Het bestuur verwacht hierdoor dat Pancratius ook volgend seizoen op hoog niveau zal voetballen.

Nu er zekerheid is over het aanblijven van de hoofdtrainer, verwacht het bestuur op korte termijn ook meer duidelijkheid te kunnen geven over de andere trainers bij de selectieteams.