MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Jaarlijst | 19:00 - 20:00
Share |

Content about Rob Franken

april 25, 2016

De politie heeft afgelopen vrijdag een wietplantage met ongeveer 900 planten opgerold aan de Graftmeerstraat in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - De politie heeft afgelopen vrijdag een wietplantage met ongeveer 900 planten opgerold aan de Graftmeerstraat in Hoofddorp.

In het pand was een gevaarlijke situatie ontstaan waarbij één van de stroompunten al helemaal zwartgeblakerd was.

Na de politie-inval is de stroom is door de energieleverancier direct afgesloten en zijn de in beslag genomen wietplanten vernietigt.
 

september 20, 2013

Vanmorgen is opnieuw een auto te water geraakt bij de Hoeksteen in Hoofddorp. Een automobilist raakte rond 06.50 uur met zijn voertuig te water.......

Vanmorgen is opnieuw een auto te water geraakt bij de Hoeksteen in Hoofddorp. Een automobilist raakte rond 06.50 uur met zijn voertuig te water.

Diverse hulpdiensten spoedden zich ter plaatse.
De bestuurder kon zich gelukkig snel uit zijn voertuig bevrijden en liep geen ernstig letsel op.

Geregeld vliegen automobilisten bij de Hoeksteen uit de bocht en belanden in het water. Op 9 september raakte een automobilist te water waarbij het traumateam moest worden opgeroepen.

Ook in augustus vlogen enkele automobilisten het water in.
 

augustus 12, 2013

In een turnschool aan de Boekweitstaat in Nieuw-Vennep is zondagmiddag een man tijdens het turnen verkeerd terecht gekomen en hierbij ernstig gewond geraakt.....

NIEUW-VENNEP - In een turnschool aan de Boekweitstaat in Nieuw-Vennep is zondagmiddag een man tijdens het turnen verkeerd terecht gekomen en hierbij ernstig gewond geraakt.
De opgeroepen ambulance heeft, in verband met de ernst van deze verwondingen, het mobiel medisch team uit Amsterdam opgeroepen.
Na de eerste medische zorg, is de man onder politiebegeleiding naar het VU vervoerd.
 

augustus 6, 2013

Bij een ongeval op de Hoofdweg in Hoofddorp zijn zaterdagavond omstreeks elf uur drie mensen gewond geraakt. Twee auto’s botsten op elkaar op de kruising met de Burg. Pabstlaan......
 

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Hoofdweg in Hoofddorp zijn zaterdagavond omstreeks elf uur drie mensen gewond geraakt.
Twee auto’s botsten op elkaar op de kruising met de Burg. Pabstlaan.
Beide bestuurders, een 18-jarige man uit Rijsenhout en een 31-jarige man uit Hoofddorp, verklaarden groen licht te hebben gehad. De twee bestuurders en een passagier zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
De auto’s moesten worden weggesleept.
Er wordt een onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van het ongeval.

juli 30, 2013

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zaterdagmiddag een automobiliste van de weg geraak en in de sloot tot stilstand gekomen. Ook heeft ze hierbij een boom geraakt....

Op de Hoeksteen in Hoofddorp is zaterdagmiddag een automobiliste van de weg geraak en in de sloot tot stilstand gekomen. Ook heeft ze hierbij een boom geraakt.
De gealarmeerde brandweer heeft de bestuurster uit de sloot geholpen.
De dame is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee voor verdere zorg.
De bergingsdienst heeft de auto uit de sloot gehaald.