MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Ryanair

augustus 24, 2018

Ryanair-passagiers kunnen vanaf 1 november niet meer gratis een rolkoffer als handbagage mee aan boord nemen.....

Ryanair-passagiers kunnen vanaf 1 november niet meer gratis een rolkoffer als handbagage mee aan boord nemen. 

Alleen passagiers die Priority Boarding kiezen kunnen een rolkoffer mee de cabine in nemen. Daarvoor geldt een toeslag van zes euro.

Passagiers mogen alleen nog een kleine tas gratis mee nemen. De rolkoffers gaan het bagageruim in. De toeslag is dan acht euro.

Ryanair verdedigt het nieuwe beleid door te wijzen op vertragingen die ontstaan, omdat te veel passagiers een rolkoffer mee aan boord nemen.

augustus 14, 2018

Er is een nieuwe poging gedaan om het geschil tussen piloten van Ryanair en de leiding van de Ierse prijsvechter uit de wereld te helpen.....

Er is een nieuwe poging gedaan om het geschil tussen piloten van Ryanair en de leiding van de Ierse prijsvechter uit de wereld te helpen.

De strijdende partijen hebben maandag om tafel gezeten waarbij ook een mediator is aangeschoven.

Het is naar verluidt voor het eerst in ruim drie weken dat beide kampen bijeenkomen.

Vooralsnog gaat het alleen om onderhandelingen tussen de Ierse vakbond Forsa en Ryanair.

Het doorbreken van de impasse in Ierland wordt alom gezien als de sleutel tot het oplossen van het Europa brede conflict.
 

augustus 6, 2018

Wie deze week met Ryanair vliegt moet zich voorbereiden op mogelijke stakingen.........

Wie deze week met Ryanair vliegt moet zich voorbereiden op mogelijke stakingen.

De prijsvechter beleeft een hete zomer en ligt in verschillende landen overhoop met zowel piloten als cabinepersoneel.

Dat resulteert de komende week in veel vluchtuitval.

In Ierland, Italië, België, Spanje en Portugal voerde het personeel eerder al actie voor betere arbeidsvoorwaarden.

juli 31, 2018

De brede onrust bij Ryanair door opstandig personeel waait over naar Nederland.....

DUBLIN/SCHIPHOL - De brede onrust bij Ryanair door opstandig personeel waait over naar Nederland. De in Nederland werkzame piloten van de prijsvechter leggen het werk neer als Ryanair niet met betere voorstellen komt voor hun arbeidsvoorwaarden.

Pilotenvakbond VNV, die een raadpleging hield onder leden, spreekt van een laatste kans voor de maatschappij. Volgens een woordvoerder lijkt een knieval van de prijsvechter niet heel waarschijnlijk en daarmee acties onafwendbaar.

mei 22, 2018

Volgens Michael O’Leary, CEO van luchtvaart prijsvechter Ryanair moet een aantal van zijn Europese rivalen in de komende maanden uitstel van betaling aanvragen......

Volgens Michael O’Leary, CEO van luchtvaart prijsvechter Ryanair moet een aantal van zijn Europese rivalen in de komende maanden uitstel van betaling aanvragen.

Volgens de Ier zijn de hoge olieprijzen en daarop aansluitend de brandstofkosten hiervoor verantwoordelijk. Hij zei dit in een interview met CNBC.

O'Leary toonde zich, ondanks schitterende jaarcijfers, voor de korte termijn ‘pessimistisch’ over de groeivooruitzichten van het bedrijf, te midden van hogere brandstofkosten en geen groei van de tarieven.

december 22, 2017

FNV Luchtvaart wil door Ryanair erkend worden als vakbondsvertegenwoordiger van het cabinepersoneel dat in Nederland werkt.....

SCHIPHOL - FNV Luchtvaart wil door Ryanair erkend worden als vakbondsvertegenwoordiger van het cabinepersoneel dat in Nederland werkt. De vakbond zegt "een groot deel" van het Nederlandse Ryanair-cabinepersoneel te organiseren.

Ryanair heeft onderhandelingen met vakbonden tot vorige week altijd geweigerd. Afgelopen vrijdag maakte de Ierse budgetmaatschappij bekend bereid te zijn om rond de tafel te gaan met pilotenvakbonden in diverse Europese landen. Met die stap wilde de maatschappij een staking in de drukke kerstperiode voorkomen.

juli 7, 2017

Luchtvaartmaatschappij Ryanair wil verder groeien in Nederland, maar krijgt de daarvoor benodigde start- en landingstijden niet.....

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij Ryanair wil verder groeien in Nederland, maar krijgt de daarvoor benodigde start- en landingstijden niet. De Ierse prijsvechter vermoedt dat de Nederlandse overheid KLM en Transavia wil beschermen.
Dat meldt Transport-online op haar website.

Ryanair gaat daarover klachten indienen bij de Autoriteit Consument & Markt en de Europese Commissie.