MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about SV Hoofddorp

april 6, 2018

Voetbalclub SV Hoofddorp krijgt als eerste in Nederland een kunstgrasveld gemaakt met een nieuw procedé waar geen schadelijke stoffen in zijn verwerkt......

Voetbalclub SV Hoofddorp krijgt als eerste in Nederland een kunstgrasveld gemaakt met een nieuw procedé waar geen schadelijke stoffen in zijn verwerkt.

De leverancier geeft aan dat hiermee de discussie over de veiligheid van kunstgras tot het verleden behoort. Het bestuur van SV Hoofddorp geeft aan dat het grote waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en voetbalplezier.

De vereniging is ervan overtuigd dat met dit nieuwe veld aan die belangrijke voorwaarden wordt voldaan. De aanleg van het veld is op 3 april gestart.
 

maart 24, 2018

Sportvereniging Hoofddorp is de komende twee jaar Ster Partnerclub van Ajax. De vereniging heeft al jaren een samenwerkingsverband met de Amsterdamse topclub......

Sportvereniging Hoofddorp is de komende twee jaar Ster Partnerclub van Ajax. De vereniging heeft al jaren een samenwerkingsverband met de Amsterdamse topclub.

Afgelopen week ontving SV Hoofddorp bericht van Ajax dat de vereniging ook de komende twee seizoenen in de hoogste categorie partnerclub is ingedeeld.

De samenwerking houdt o.a. in dat de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp wordt uitgenodigd voor voetbaltechnische bijeenkomsten, train-de-trainersessies, deelname aan toernooien bij Ajax en ondersteuning op bijvoorbeeld het vlak van video-analyse.

januari 9, 2018

Jerry Verschoor vertrekt aan het einde van het lopende seizoen noodgedwongen als hoofdtrainer van de zondag-1 selectie van SV Hoofddorp......

Jerry Verschoor vertrekt aan het einde van het lopende seizoen noodgedwongen als hoofdtrainer van de zondag-1 selectie van SV Hoofddorp.

Verschoor beschikt niet over het vereiste trainersdiploma, maar kreeg dit seizoen van de KNVB dispensatie om dat diploma alsnog te halen. Dat lukte echter niet.

De KNVB stelt aan trainers op dat niveau de eis dat zij in het bezit zijn van het TC 1 diploma.

De club vond in de 34-jarige Jethro Abram inmiddels al een opvolger.

januari 3, 2018

Jan Tameris en Jos van Bakel zijn tijdens de algemene ledenvergadering van S.V. Hoofddorp benoemd tot ereleden.....

Jan Tameris en Jos van Bakel zijn tijdens de algemene ledenvergadering van S.V. Hoofddorp benoemd tot ereleden.

Ron Brandt werd onderscheiden voor 40 jaar lidmaatschap.
Jan Tameris is vanaf 1 augustus 1945 lid, aanvankelijk van sportvereniging E.T.O.

Na de fusie tussen sportvereniging E.T.O. en de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Hoofddorp Boys zette hij in 1969 zijn lidmaatschap voort bij S.V.

Hoofddorp. Tameris heeft zich op vele terreinen intensief ingezet en verdienstelijk gemaakt voor de vereniging.

december 6, 2017

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van SV Hoofddorp, biedt de vereniging een select gezelschap ouderen uit Hoofddorp, een feestelijk kerstdiner aan......

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van SV Hoofddorp, biedt de vereniging een select gezelschap ouderen uit Hoofddorp, een feestelijk kerstdiner aan.

Vrijwilligers toveren de kantine van de club woensdag 13 december om tot een sfeervol restaurant.

Samen met- en onder leiding van de professionele kok van Resto van Harte, bereiden zij die dag een kerstdiner voor 90 ouderen uit Hoofddorp.

Naast enkele oudere leden van de club zijn ook kwetsbare inwoners uit Hoofddorp uitgenodigd. De gasten arriveren vanaf half 5.

december 1, 2017

Voetbalvereniging SV Hoofddorp is de winnaar van de Energy Battle 2016 – 2017. De vereniging scoorde een besparing van 17% van het energieverbruik.....

Voetbalvereniging SV Hoofddorp is de winnaar van de Energy Battle 2016 – 2017. De vereniging scoorde een besparing van 17% van het energieverbruik.

Zeven Haarlemmermeerse sportverenigingen hebben een jaar lang hun stroomverbruik zoveel mogelijk terug proberen te dringen.

Dat heeft geresulteerd in een besparing die gelijk staat aan het energieverbruik van veertien huishoudens in een jaar, zo meldt de gemeente.

SV Hoofddorp kreeg een cheque ter waarde van 1000 euro en een clinic van een bekende voetballer.

oktober 31, 2017

1 november wordt op de IJvelden van voetbalvereniging Hoofddorp de eerste finale-avond van het 433-toernooi afgewerkt. Jeugdtemas van onder 12 en onder 13 jaar plaatsen zich via de voorrondes voor de eindstrijd en strijden om de hoofdprijs........

Woensdag 1 november wordt op de IJvelden van voetbalvereniging Hoofddorp de eerste finale-avond van het 433-toernooi afgewerkt.

Jeugdteams van onder 12 en onder 13 jaar plaatsen zich via de voorrondes voor de eindstrijd en strijden om de hoofdprijs.

De avond begint om 7 uur met een strafschoppenserie. De wedstrijden worden gespeeld vanaf kwart over 7 tot tegen 9 uur.

Aansluitend reikt uitgever en toernooisponsor Marnix Bakker de prijzen uit.

april 12, 2017

Aanstaande zaterdag en 2e Paasdag zullen bij voetbalclub S.V. Hoofddorp weer Paastoernooien plaatsvinden.......

HOOFDDORP – Aanstaande zaterdag en 2e Paasdag zullen bij voetbalclub S.V. Hoofddorp weer Paastoernooien plaatsvinden.

Op 15 april komen bij dit Jumbo Hofman Toernooi de jeugd van 8 tot en met 11 jaar in actie en op maandag 17 april komt de jeugd van 12 tot en met 15 jaar aan de beurt.

Voor alle deelnemende voetbalteams is er een beker te verdienen.

De toegang tot deze Paastoernooien op sportcomplex de IJvelden in Hoofddorp is gratis.
 

januari 26, 2017

Als opvolger van Jimmy Simons heeft het bestuur van SV Hoofddorp m.i.v. het seizoen 2017-2018 Jerry Verschoor gecontracteerd.........

HOOFDDORP - Als opvolger van Jimmy Simons heeft het bestuur van SV Hoofddorp m.i.v. het seizoen 2017-2018 Jerry Verschoor gecontracteerd als nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie. De 31-jarige Verschoor vervulde al ruim 10 jaar het trainerschap van vele jeugdselectieteams bij SV Hoofddorp. Er is een contract getekend voor één seizoen met een optie voor een langere periode. Verschoor wil met het eerste elftal van SV Hoofddorp definitief doorgroeien naar een hoger niveau, waarvoor Simons de afgelopen jaren de basis heeft gelegd.

oktober 12, 2016

Onlangs heeft de ondertekening plaatsgevonden van een samenwerkingsovereenkomst tussen voetbalclub S.V. Hoofddorp en AFC Ajax.......

HOOFDDORP – Onlangs heeft de ondertekening plaatsgevonden van een samenwerkingsovereenkomst tussen voetbalclub S.V. Hoofddorp en AFC Ajax.

Als Partnerclub wordt S.V. Hoofddorp regelmatig door Ajax uitgenodigd voor inhoudelijke bijeenkomsten of interessante voetbalwedstrijden.

Voorafgaande aan de ondertekening gaf oud-voetbalinternational Edwin van der Sar een boeiende presentatie, waarin hij de plannen en ambities van de Ajax Coaching Academy ontvouwde.

april 29, 2015

Afgelopen zondag is een belangrijke voetbalwedstrijd na 33 seconden alweer beëindigd. SV Hoofddorp speelde tegen Wasmeer, waarbij scheidsrechter Van Damme was gevraagd om de wedstrijd te fluiten......
 

HOOFDDORP – Afgelopen zondag is een belangrijke voetbalwedstrijd na 33 seconden alweer beëindigd.

SV Hoofddorp speelde tegen Wasmeer, waarbij scheidsrechter Van Damme was gevraagd om de wedstrijd te fluiten.

Van Damme kampt echter al geruime tijd met een blessure en deze leverde afgelopen zondag zo snel klachten op, dat hij de wedstrijd bijna direct na aanvang moest afblazen.

Verwoede pogingen om een andere scheidsrechter te vinden, leverden niets op.

november 19, 2014

SV Hoofddorp houdt van 25 tot en met 27 november een actie om geld op te halen voor de clubkas. De voetbalclub doet hierbij mee aan de Nationale Belweken van de VriendenLoterij......

SV Hoofddorp houdt van 25 tot en met 27 november een actie om geld op te halen voor de clubkas.

De voetbalclub doet hierbij mee aan de Nationale Belweken van de VriendenLoterij.

De Nationale Belweken zijn er om clubs en verenigingen in Nederland financieel te ondersteunen.

SV Hoofddorp wil met de opbrengst van deze actie een modernisering van hun kantine realiseren.

De helft van ieder verkocht lot gaat hierbij direct naar de clubkas van SV Hoofddorp.

Bron: HCnieuws.nl
 

juni 19, 2013

Ook de clubs in het amateurvoetbal zitten niet stil als het gaat om het aantrekken van goede spelers. SV Hoofddorp haalt het regionale nieuws vanwege de meest opvallende transfer, zo stelt de website van het Haarlems Dagblad.....

HOOFDDORP - Ook de clubs in het amateurvoetbal zitten niet stil als het gaat om het aantrekken van goede spelers. SV Hoofddorp haalt het regionale nieuws vanwege de meest opvallende transfer, zo stelt de website van het Haarlems Dagblad.

Melvin Holwijn komt de ploeg van trainer Jimmy Simon versterken.

Dat gebeurt na 347 wedstrijden in het betaalde voetbal. Eerder dit jaar nam Holwijn afscheid van het Engelse Barnet FC. Daar kwam hij door blessures nauwelijks aan spelen toe.

Zijn aflopende contract werd niet verlengd.

april 4, 2013

Voetbalvereniging S.V. Hoofddorp organiseert van 8 tot 10 april een aantal talentendagen voor F, E , en D-pupillen.....

HOOFDDORP - Voetbalvereniging S.V. Hoofddorp organiseert van 8 tot 10 april een aantal talentendagen voor F, E , en D-pupillen.
Door de grote belangstelling van betaald voetbalclubs voor de talenten van S.V. Hoofddorp is de jeugdopleiding van de club op zoek naar extra aanvulling voor haar hoogste jeugdselectieteams.
De afgelopen seizoenen verlieten veel jeugdspelers de club om de overstap te maken naar een betaald voetbalclub, waaronder Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.
Meer bijzonderheden en de exacte data zijn te vinden via de website: www.svhoofddorp.nl.