MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Midden | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Samenloop voor Hoop

december 11, 2017

Dinsdag 12 december vindt in Esperanza, Badhoevelaan 82, vanaf 20.00 uur de officiële kick-off bijeenkomst plaats van editie 2018 van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp........

Dinsdag 12 december vindt in Esperanza, Badhoevelaan 82, vanaf 20.00 uur de officiële kick-off bijeenkomst plaats van editie 2018 van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp.

Esperanza, het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten, is net als bij vorige edities nauw betrokken bij de organisatie van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp.

De Samenloop is een jaarlijks terugkerend 24-uurs wandelevenement met als doel het financieel ondersteunen van kankeronderzoek.

juni 24, 2017

Om geld op te halen voor KWF Samenloop voor Hoop, organiseert Meer Dance & Events op 7 juli een dansevenement in Hoofddorp.....

HOOFDDORP – Om geld op te halen voor KWF Samenloop voor Hoop, organiseert Meer Dance & Events op 7 juli een dansevenement in Hoofddorp.

Vanaf 19.30 uur kan iedereen meedoen om in de Sporthal Het Spectrum met een record aantal dansers te komen dansen.

Deze dansles van een uur is onder leiding van het docententeam van Meer Dance & Events en bestaat uit een mix van Streetdance, Jazz-Showballet en Zumba.

Tickets en meedansen kost 5 euro en dit bedrag komt geheel ten goede aan KWF Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer.
 

juni 11, 2017

De Samenloop voor Hoop heeft 52.308,32 euro opgebracht. Dit evenement werd zaterdag en zondag gehouden bij de Toolenburgerplas.....

De Samenloop voor Hoop heeft 52.308,32 euro opgebracht. Dit evenement werd zaterdag en zondag gehouden bij de Toolenburgerplas.

Bij deze 24 uurs loop wandelden teams met elkaar afwisselende teamleden om daarmee fondsen te werven voor kankeronderzoek en kankerbestrijding.

Bij de slotceremonie werd zondag de bijeengebrachte opbrengst bekend gemaakt.

Het loopevenement is zaterdag rond 13.45 uur van start gegaan bij restaurant De Lieveling bij de Toolenburger Plas.
 

november 12, 2016

Een groot aantal basisscholen in Haarlemmermeer heeft aangegeven mee te willen doen aan de actie Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer 2017.....

HOOFDDORP – Een groot aantal basisscholen in Haarlemmermeer heeft aangegeven mee te willen doen aan de actie Samenloop voor Hoop Haarlemmermeer 2017.

Dit is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Hierbij lopen op 10 en 11 juni 2017 honderden teamleden een parcours van circa 600 meter bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp.

Een aantal basisscholen gaan binnenkort al in actie komen om geld in te zamelen, door het organiseren van activiteiten met de gehele school of per groep.

juli 19, 2016

Dit wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding zal volgend jaar op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp plaatsvinden.......

HOOFDDORP – De Samenloop voor Hoop komt definitief naar Haarlemmermeer.

Dit wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding zal volgend jaar op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp plaatsvinden.

Bij deze estafette, die symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker, lopen honderden deelnemers gedurende 24 uur afwisselend een parcours van circa 600 meter.

De Samenloop zal zondagmiddag met de slotceremonie worden afgesloten, waarbij het totaal voor KWF bijeengebrachte bedrag bekend wordt gemaakt.

juni 4, 2013

Op 15 en 16 juni wordt voor de tweede keer in Badhoevedorp de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Dit is het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding dat 24 uur duurt.....
 

BADHOEVEDORP - Op 15 en 16 juni wordt voor de tweede keer in Badhoevedorp de Samenloop voor Hoop georganiseerd.
Dit is het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding dat 24 uur duurt.
Met dit inspirerende evenement worden kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten in het zonnetje gezet en overledenen herdacht.
24 uur lang maken verschillende teams op het parcours van atletiekbaan Kombijsport gezamenlijk een lange wandeling.
Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.