MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Schouwburg De Meerse

februari 16, 2018

Daisy Correia, de ambassadrice van de Portugese fado in Nederland, brengt op 24 februari in De Meerse haar programma ‘Balans in mijn fado’.....

HOOFDDORP - Daisy Correia, de ambassadrice van de Portugese fado in Nederland, brengt op 24 februari in schouwburg De Meerse haar programma ‘Balans in mijn fado’.

In haar nieuwe theaterreeks balanceert de in Amsterdam geboren fadozangeres tussen haar twee culturen, twee landen en twee talen.
In beide talen laat zij nieuw repertoire horen die over het leven en de saudade, ofwel weemoed, gaan.

Correia zingt bestaande fado’s in een Nederlandse vertaling en, andersom, Nederlandse liedjes in het Portugees.

februari 12, 2018

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.......

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.

Een explosief muziekspektakel, vol vuur, virtuositeit en humor.

Veel wilt Mr. Boogiewoogie er nog niet over kwijt, maar dat het een bijzonder swingende avond gaat worden staat als een paal boven water.

Een aanrader voor een ieder die ook maar enigszins van muziek houdt.

november 9, 2017

Op 23 november brengt zangeres Petra Berger in schouwburg De Meerse een tribute-concert aan Barbra Streisand.........

HOOFDDORP - Op 23 november brengt zangeres Petra Berger in schouwburg De Meerse een tribute-concert aan Barbra Streisand. Op 24 april werd Streisand 75 jaar, voor Petra een reden te meer om de tienvoudige Grammy Award winnares een eerbetoon te brengen. Met haar band onder leiding van Edwin Schimscheimer brengt Petra vertolkingen van klassiekers als ‘People’, ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’. Daarbij vertelt ze het levensverhaal van Streisand. Tickets voor het concert kosten 23 euro en zijn te verkrijgen aan de kassa of via de site van De Meerse.

augustus 23, 2017

Zondagavond 27 augustus houdt Stichting ‘Vrienden van het Magic Art Center’ in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok and Friends.......

HOOFDDORP - Zondagavond 27 augustus houdt Stichting ‘Vrienden van het Magic Art Center’ in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok and Friends. De gehele opbrengst van dit gala komt ten goede aan het Magic Art Center, het knusse theater in Bennebroek uit 1984, waar iedere Nederlandse goochelaar minimaal één keer op het podium heeft gestaan.

augustus 17, 2017

Het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer treedt op 6 september op in De Meerse.......

HOOFDDORP – Het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer treedt op 6 september op in De Meerse. Elke zomer verzamelt Yentl en de Boer zijn allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes en trekt het samen met zijn lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters. Zo stond het duo op Lowlands, Zwarte Cross, in het Amsterdamse Vondelpark en in het Concertgebouw. Dit jaar trekken Yentl Schieman en Christine de Boer de zomerfestivals mee de theaters in met een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers.

mei 16, 2017

De Meerse stelde het publiek zaterdag in de gelegenheid om via de website plaatsen te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen, maar bij het in de wachtrij staan ging er bij veel mensen iets mis.........

HOOFDDORP – Bij Schouwburg De Meerse waren afgelopen zaterdag veel problemen bij de kaartverkoop via de website.

De Meerse stelde het publiek zaterdag in de gelegenheid om via de website plaatsen te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen, maar bij het in de wachtrij staan ging er bij veel mensen iets mis.

Bij dit zogenaamde eerlijkere systeem kwamen mensen die al eerder aan de beurt waren, opeens achteraan in de wachtrij te staan.

Dit nieuwe systeem zorgde bij veel kaartkopers stress en ongemak.
 

mei 7, 2017

Op vrijdag 12 mei a.s staat Het Groot Niet Te Vermijden om kwart over 8 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse met hun programma “Shave, Rattle and Roll”.......

Op vrijdag 12 mei a.s staat Het Groot Niet Te Vermijden om kwart over 8 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse met hun programma “Shave, Rattle and Roll”.

Zijn het gladde jongens? Ja, maar ze kunnen ook prikkelen!
Al meer dan 25 jaar staat Het Groot voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen.

Messcherp of met een baard… In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach.

maart 6, 2017

In een extra lange uitzending van MeerSport vanuit Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is de bekendmaking tussen 19.00 en 22.00 uur live op MeerRadio te volgen. Het programma wordt gepresenteerd door Bas Scharwachter en Rick Middel........

In een extra lange uitzending van MeerSport vanuit Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is de bekendmaking tussen 19.00 en 22.00 uur live op MeerRadio te volgen.
Het programma wordt gepresenteerd door Bas Scharwachter en Rick Middel.

februari 12, 2017

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie. De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.......

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie.

De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.

Een bijzonder avond vol vuur, virtuositeit en humor.

Een aanrader voor eenieder die ook maar enigszins van muziek houdt.
The Arizona Star schreef over Mr. Boogie Woogie: "As soon as he starts pounding the ivories, you'll be on your way to the Land of Good Times."

Website: http://www.boogieandbluesnight.nl/
 

februari 8, 2017

Alles Wat Rolt is ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur voor kinderen en hun ouders die op Heelys, rolschaatsen en andere rollende objecten willen genieten op toepasselijke muziek......

HOOFDDORP – Vrijdag 10 februari kan men in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp terecht voor Alles Wat Rolt en Rollerdisco.

Alles Wat Rolt is ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur voor kinderen en hun ouders die op Heelys, rolschaatsen en andere rollende objecten willen genieten op toepasselijke muziek.

Hierna gaat om 19.30 uur de Rollerdisco voor volwassenen van start, waarbij men kan swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele DJ.

januari 28, 2016

Op 6 februari is in Schouwburg De Meerse Night of Illusions te zien........

HOOFDDORP - Op zaterdag 6 februari is in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp de theatershow Night of Illusions van de Rotterdamse illusionist Christian Farla te zien.
Farla heeft deelgenomen aan Britain’s Got Talent en behaalde een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent.
Night of Illusions is een theatrale combinatie van magische acts en een spannend verhaal dat zowel volwassenen als kinderen aanspreekt.
De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en begint om 20:15 uur.
 

januari 7, 2016

Op 6 februari is in De Meerse de voorstelling Blunders te zien...........

HOOFDDORP - Op zaterdag 6 februari is in Schouwburg De Meerse de voorstelling Blunders te zien, een muzikaal theaterprogramma van Haye van der Heyden en Erik Brey.
De twee stonden vorig seizoen voor het eerst in 45 jaar als duo op het podium. Dit beviel dermate goed dat zij nu met hun tweede gezamenlijke theaterprogramma Blunders op de planken staan.
Ook in deze voorstelling zoeken Haye en Erik alle uithoeken van het Nederlands amusementsrepertoire op en geven daar vervolgens een geheel eigen draai aan.
 

januari 3, 2016

In het Theaterweekend van 15 en 16 januari zetten diverse theaters in Nederland hun deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met theater......

HOOFDDORP – In het Theaterweekend van 15 en 16 januari zetten diverse theaters in Nederland hun deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met theater.

De prijs van een kaartje voor een voorstelling is dat weekend 10 euro.

Ook Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is één van de deelnemers aan het Theaterweekend.

Bezoekers van de deelnemende theaters kunnen hierbij wel kiezen voor de vrijdag of zaterdag, maar weten dan niet van te voren om welke voorstelling het gaat.

mei 7, 2015

Cabaretier Arie Vuyck geeft in de Meerse een benefietvoorstelling........

HOOFDDORP - Cabaretier Arie Vuyck geeft op zondag 10 mei in de Meerse in Hoofddorp een benefietvoorstelling voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal.
Zijn show ’Alles en de rest’ is gratis te bezoeken, maar na afloop gaat Vuyk wel met de pet rond. De donaties van de bezoekers gaan naar Giro 555.
Hoewel de toegang gratis is, moeten voor de voorstelling die om 19.30 uur begint wel kaarten worden gereserveerd.
 

mei 7, 2015

Luister om kwart over 5 naar ONDERWEG op MeerRadio. Eric de Smalen heeft dan een gesprek met Youp van ’t Hek. Hij praat over de voorstelling “Mooie Verhalen”......

Luister om kwart over 5 naar ONDERWEG op MeerRadio. Eric de Smalen heeft dan een gesprek met Youp van ’t Hek.

Hij praat over de voorstelling “Mooie Verhalen” waarmee de cabaretier op dit moment, samen met Thomas Verbogt langs de Nederlandse theaters trekt.

Zaterdagavond om kwart over 8 in De Meerse in Hoofddorp.

Meer info: www.demeerse.nl
 

maart 1, 2015

Frank Boeijen treedt op zaterdag 7 maart, in het kader van zijn theatertour 2015, in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp op. Het optreden begint om 20.15 uur………

Frank Boeijen treedt op zaterdag 7 maart, in het kader van zijn theatertour 2015, in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp op. Het optreden begint om 20.15 uur.

Frank Boeijen was midden jaren tachtig één van de eerste muzikanten die met Nederlandstalig repertoire de poppodia en het clubcircuit verruilde voor de theaters.

februari 13, 2015

Op zaterdag 14 februari is er een concert van de wereldberoemde Haarlemmermeerder Eric Jan Overbeek. Hij toert de hele wereld rond onder de naam Mr. Boogie Woogie en op Valentijnsdag doet hij Hoofddorp aan……. 

Op zaterdag 14 februari is er een concert van de wereldberoemde Haarlemmermeerder Eric Jan Overbeek. Hij toert de hele wereld rond onder de naam Mr. Boogie Woogie en op Valentijnsdag doet hij Hoofddorp aan.

Tijdens de 21e Boogie & Blues Night die hij organiseert in Schouwburg De Meerse Grote Zaal in het Cultuurgebouw in Hoofddorp, speelt hij een Fats Domino Tribute.

Een explosief muziekspektakel, vol vuur, virtuositeit en humor. Het wordt een bijzondere avond, dat staat als een paal boven water.

december 24, 2014

De GIG-talentenavond die afgelopen zaterdag werd gehouden in schouwburg De Meerse in Hoofddorp heeft ruim vijfduizend euro opgebracht..... 

HOOFDDORP – De GIG-talentenavond die afgelopen zaterdag werd gehouden in schouwburg De Meerse in Hoofddorp heeft ruim vijfduizend euro opgebracht. Het geld is bestemd voor het Adamas Inloophuis en Hospice Bardo. Dit zijn twee instellingen waar kankerpatiënten worden opgevangen. Volgens voorzitter Cindy Fleur van de stichting GIG groeit het bedrag nog voortdurend, omdat er nog steeds giften binnenkomen.

december 18, 2014

In De Meerse in Hoofddorp vindt op 30 december voor het eerst in Nederland een circustheater voor blinden en slechtzienden plaats.............

HOOFDDORP – In De Meerse in Hoofddorp vindt op 30 december voor het eerst in Nederland een circustheater voor blinden en slechtzienden plaats.
Dit spektakel met acrobaten, jongleurs, paarden, honden en veel humor wordt begeleid door een van de beste circusorkesten van Europa.
Of je het een heel klein beetje ziet of helemaal niet maakt niet uit: twee enthousiaste verslaggevers doen via live audiodescriptie verslag van alles wat er in de piste gebeurt.
Verder is er een voelplein met o.a. maquettes en een 'meet & feel' met de artiesten.

oktober 27, 2014

Woensdagavond treedt het muziektheatergezelschap Flairck op in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp met hun theaterconcert genaamd ‘Variaties op een Dame’...

HOOFDDORP – Woensdagavond treedt het muziektheatergezelschap Flairck op in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp met hun theaterconcert genaamd ‘Variaties op een Dame’.
Sylvia Houtzager, Peter Weekers en Erik Visser reisden jarenlang met hun instrumentale muziek de wereld over. Na vijfendertig jaar zijn ze terug met hun tijdloze muziek.
De voorstelling begint om kwart over acht. Voor kaarten en meer informatie kijk op www.demeerse.com
 

augustus 23, 2014

Zaterdag 13 september kleurt theater de Meerse in Hoofddorp ‘Vijftig tinten’. Op deze avond wordt een hilarische theaterparodie op het bekende erotische boek van de Britse schrijfster E.L. James vertoond......

HOOFDDORP - Zaterdag 13 september kleurt theater de Meerse in Hoofddorp ‘Vijftig tinten’.

Op deze avond wordt een hilarische theaterparodie op het bekende erotische boek van de Britse schrijfster E.L. James vertoond. Als een leesclubje besluit ‘Vijftig tinten’ te lezen, slaat de fantasie van de dames op hol.

De liefde tussen de puissant rijke Mister Grey en de naïeve maagd Anastacia Steele contrasteert in alles in hun eigen leven.

De voorstelling start om 20:15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via het theater De Meerse.
 

februari 6, 2014

Op zondag 9 februari om 20:15 uur is ‘Sonneveld de musical’ weer te zien in de grote zaal van De Meerse.........

HOOFDDORP - Op zondag 9 februari om 20:15 uur is ‘Sonneveld de musical’ weer te zien in de grote zaal van De Meerse.
De voorstelling over het leven van de grote theaterman Wim Sonneveld belooft een nostalgische avond te worden met bekende liedjes als ‘Het Dorp’, ‘Lieveling’ en ‘Dat wij verschillen van elkaar’.
In de hoofdrollen ziet u Tony Neef als Wim Sonneveld en Mariska van Kolck als Conny Stuart.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.com.
 

juli 10, 2013

Wie een kaartje wil kopen voor een voorstelling bij Schouwburg De Meerse in Hoofddorp moet rekening houden met andere openingstijden. De zomersluiting komt er namelijk weer aan.....

HOOFDDORP - Wie een kaartje wil kopen voor een voorstelling in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp moet rekening houden met andere openingstijden. De zomersluiting komt er namelijk weer aan. Tot en met vrijdag 12 juli is de kassa halve dagen, van 10.00 uur tot 13.00 uur, open.

Daarna gaat de zomersluiting in. Kaarten kunnen dan alleen via de website www.demeerse.com gereserveerd worden.