MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nederstigt en Houtkamp | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Sophie van de Meeberg

juni 20, 2017

HAP-gemeenteraadslid Sophie van de Meeberg maakt zich zorgen over de verkoop van drukpatronen aan minderjarigen......

HOOFDDORP - HAP-gemeenteraadslid Sophie van de Meeberg maakt zich zorgen over de verkoop van drukpatronen aan minderjarigen.

Deze drukpatronen voor onder meer slagruimspuiten, bevatten lachgas die jongeren inademen om in een roes te geraken.

Het raadslid wil nu van het college van burgemeester en wethouders weten of men iets kan ondernemen tegen de verkoop van deze drukpatronen aan minderjarigen.

juni 8, 2017

Volgens HAP-raadslid Sophie van de Meeberg blijken inwoners van Haarlemmermeer die hun groenafval door Meerlanden laten ophalen, minder grof vuil te mogen brengen......

HOOFDDORP – Volgens HAP-raadslid Sophie van de Meeberg blijken inwoners van Haarlemmermeer die hun groenafval door Meerlanden laten ophalen, minder grof vuil te mogen brengen.

Het raadslid vindt dit niet eerlijk en ook niet stroken met het beleid van Meerlanden inzake het stimuleren van duurzaamheid.

Van de Meeberg heeft B en W van Haarlemmermeer als opdrachtgever van afvalverwerkingsbedrijf Meerlanden nu om opheldering over deze zaak gevraagd.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

november 28, 2016

Een meerderheid van de Haarlemmermeerse gemeenteraad blijkt geen behoefte te hebben aan een sessie over nieuwbouwplannen in de wijk Getsewoud-west in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP – Een meerderheid van de Haarlemmermeerse gemeenteraad blijkt geen behoefte te hebben aan een sessie over nieuwbouwplannen in de wijk Getsewoud-west in Nieuw-Vennep.

Een eerder voorstel daartoe van HAP-raadslid Sophie van de Meeberg heeft nauwelijks steun gekregen.

Wethouder Tom Horn van Wonen hield onlangs een warm pleidooi om de oude bouwplannen voor het westelijk deel van Getsewoud 'weer uit het vet' te halen.

Volgens Horn zou uitvoering van dat plan de behoefte aan sociale huurwoningen een positieve impuls geven.

september 7, 2016

De lokale politieke partij HAP wil dat B en W de mogelijkheden van een fonds onderzoekt, waaruit het verduurzamen van huurhuizen door corporaties kan worden voorgefinancierd.....

HAARLEMMERMEER – De lokale politieke partij HAP wil dat B en W de mogelijkheden van een fonds onderzoekt, waaruit het verduurzamen van huurhuizen door corporaties kan worden voorgefinancierd.

Een motie met deze strekking wordt donderdag in de gemeenteraad ingebracht.

Volgens HAP-raadslid Sophie van Meeberg heeft Haarlemmermeer grote ambities op het gebied van duurzaamheid en wil men de beste gemeente zijn om te wonen, werken, leren en leven.

juli 9, 2016

Volgens HAP-raadslid Sophie van de Meeberg voelen inwoners van Cruquius zich overvallen door het gemeentelijk plan om in het dorp dertig huizen te bouwen voor starters, urgente woningzoekenden en statushouders......

HOOFDDORP – Volgens HAP-raadslid Sophie van de Meeberg voelen inwoners van Cruquius zich overvallen door het gemeentelijk plan om in het dorp dertig huizen te bouwen voor starters, urgente woningzoekenden en statushouders.

Van Meeberg wilde afgelopen woensdag van het college weten hoe de communicatie met omwonenden hierbij is gegaan.

Zij trok daarbij een vergelijking met Rijsenhout, waar onlangs ook veel mis ging bij de communicatie.

juni 3, 2014

Aanstaande donderdag 5 juni zal Sophie van de Meeberg het team van de HAP in de gemeenteraad weer compleet maken als zij geïnstalleerd wordt als raadslid......

HOOFDDORP – Aanstaande donderdag 5 juni zal Sophie van de Meeberg het team van de HAP in de gemeenteraad weer compleet maken als zij geïnstalleerd wordt als raadslid.