MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Spaarndam

januari 31, 2018

Lokale politieke partij HAP beschikt weer over een mobiele fractiekamer. De vorige, een Hymer camper, werd ruim twee jaar geleden door vandalen zwaar beschadigd........

Lokale politieke partij HAP beschikt weer over een mobiele fractiekamer. De vorige, een Hymer camper, werd in maart 2015 door vandalen zwaar beschadigd.

Toen bleek dat herstel vanwege het ontbreken van de benodigde onderdelen geen haalbare kaart meer was, leek het doek voor het concept van de mobiele fractiekamer gevallen. Nu is er dus een nieuwe bus.

Deze wordt voor het eerst ingezet woensdag 7 februari in Spaarndam. Hij parkeert dan tussen 7 en 8 uur aan de Ringweg 36.

Aan boord zijn fractievoorzitter Johan Rip en raadslid Sophie van de Meeberg.

december 1, 2017

De Haarlemmermeerse wethouder Derk Reneman onthult zaterdag 2 december in Spaarndam het nieuwe kunstwerk "Het Paviljoen".....

SPAARNDAM - De Haarlemmermeerse wethouder Derk Reneman onthult zaterdag 2 december in Spaarndam het nieuwe kunstwerk "Het Paviljoen". Hij doet dat samen met Nikki Koot en Pieter Heiliegers, respectievelijk kinderburgemeester en burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

“Het Paviljoen” komt in de plaats van het beeld “Rust Roest” van kunstenaar Jan Jacobs Mulder, dat door de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is verwijderd omdat de ijzeren punten die aan het werk zaten, gevaar konden opleveren.